Resultaten voor vis grillen

Gegrilde kip met nectarines en spinazie | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/gegrilde-kip-met-nectarines-en-spinazie/

... Lekker en vooral makkelijk eten is vaak een kwestie van vooruitdenken. Als die BBQ toch aanstaat kun je net zo goed wat kipfilet grillen voor de volgende dag. Kipfilet lekker insmeren met een hartige marinade naar keuze en grillen maar. Volgende dag snij je het in ...

Biefstuk grillen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/biefstuk-grillen

... Biefstuk grillen - Haal het vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Zet een grillpan op een hoog vuur. Kruid het vlees langs beide kanten met peper en zout en besmeer het met een klein beetje boter. Leg het vlees in de grillpan gedurende 2 minuten ...

Visfilet met panade met jambon cru en parmesan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/visfilet-met-panade-met-jambon-cru-en-parmesan

... eer fijn en voeg dit hieraan toe, alsook de olijfolie. vis grillen aan 1 zijde, omdraaien en de panade op de gebakken kant van de vis strijken. Verder grillen op 2de zijde. Afsmaken met grof zeezout, en peper met zeste van limoen (rasp). Asperges grillen met olijfolie en als basis in het bord leggen, hierop de vis schikken, enkele tomaatjes en afwerken met een choronsausje (veel verse dragon toevoegen). Ingrediënten 4 visfilets naar keuze schaaltje mini groene asperges 100 gr parmezaanse kaas 100 gr rauwe ham choronsaus (recept: zie link) 1 limoen bosje verse dragon bosje bieslook 2 dl arachideolie grof zeezout en peper 12 kerstomaatjes dl goede olijfolie ...

Salade met quinoa, amandel & munt

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2015/08/salade-met-quinoa-amandel-munt.html

... Salade met quinoa, amandel & munt Ingrediënten:- 1 courgette, in dunne schijfjes- 1 aubergine, in dunne schijfjes- 1 el olijfolie + extra voor het grillen- 1 teen knoflook, geperst- zeezout- 250 g quinoa- 1 tl kaneel- sap van een ½ citroen- handvol muntblaadjes- ...

Pizza op Libanees brood

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pizza-op-libanees-brood

... Pizza op Libanees brood Een snelle pizza smaakt altijd. En wie van een krokante bodem houdt, moet deze zeker eens proberen. Die is perfect. Dan wordt dit een blijvertje.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij de courgette en aubergine in schijven.Snij de rode ui in ringen. ...

Varkenskroontje met rozemarijn en knoflook

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-gemarineerd-in-rozemarijnknoflookolie

... Varkenskroontje gemarineerd in rozemarijn/knoflookolie - Varkenskroontje gemarineerd in rozemarijn/knoflookolie - Voor de rozemarijn/knoflookolie: kook het citroensap in een steelpan tot de helft in en laat het afkoelen. Wrijf of maal de peperkorrels en knoflook in ...

Pittabroodjes met gehaktballetjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/pittabroodjes-met-gehaktballetjes/

... Wat is hier zo bijzonder aan? Helemaal niks. Maar bij het schrijven van de pagina “Buffet voor grote groep” dacht ik ineens aan dit eetidee. Pittabroodjes grillen, door de helft snijden en vullen met een klein gehaktballetje, wat sla of kruiden en knoflooksaus ...

Kalfsoesters met rozemarijn en gebakken aardappelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsoester/kalfsoesters-rozemarijn-gebakken-aardappelen

... Kalfsoesters met rozemarijn en gebakken aardappelen 4 personen 10 min voorbereiden 20 min bereiden 1 uur wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 600 g kalfsoester 600 g ratte-aardappelen (vastkokende aardappelen met gele schil) ...

Spek met kaas op de grill | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spek-met-kaas-op-de-grill

... Spek met kaas op de grill - Leg spek op de BBQ en laat sappig grillen. Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd. Bedek met de raclette kaas en het broodkruim. Laat nog een 2-tal min. op de BBQ liggen. Ingrediënten 8 broodkruim 4 mosterd 2 plakken gekookt ...

Gekruide pompoenzaadjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/gekruide-pompoenzaadjes

... Gekruide pompoenzaadjes - Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier, spreid de pompoenzaadjes uit op de plaat en laat 12 minuten grillen tot ze licht geroosterd zijn. Doe de zaadjes in een grote kom en meng ze met de olijfolie. Voeg ...