Resultaten voor snelkookpan tong
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... tel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven en doe de karkassen en groenten in een snelkookpan. Voeg de kruiden en het water toe. Breng aan de kook en schuim af met een schuimspaan. Sluit het deksel van de snelkookpan en laat alles 90 minuten op een medium vuur garen. Haal de snelkookpan van het vuur, zet ze 10 minuten onder koud stromend water en open het deksel. Zeef de fond en plaats een nacht in ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... ree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles uit de oven en doe de kalfsschenkel en groenten in een snelkookpan. Voeg de kruiden, selder, look en het water toe. Breng aan de kook en schuim af met een schuimspaan. Sluit het deksel van de snelkookpan en laat alles ca. 3 uur op een medium vuur garen. Haal de snelkookpan van het vuur, zet ze 10 minuten onder koud stromend water en open het deksel. Zeef de fond en plaats een nacht in de koe ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tong-in-madeirasaus
... tong in madeirasaus - Madeirasaus dankt haar naam aan Madera, de typsiche wijn uit Portugal die in dit gerecht gebruikt wordt. Deze wijn is de basis van een lekkere saus en dus ook van de klassieker, tong in madeirasaus. - Laat de tong in gezouten water wit trekken in 3 uur. ...
Courgettevelouté met munt en feta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/courgetteveloute-met-munt-en-feta
... d de uiteinden van de courgett es, was en snijd in stukken. Schil de aardappelen, was en snijd doormidden. Doe de groenten in een snelkookpan. Zet onder met water (ongeveer 1 liter) en voeg de helft van de feta en de blaadjes munt toe. Kruid met peper en zout. Sluit de s ...
Kalfstong 'Ravigotte' | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-ravigotte
... Kalfstong 'Ravigotte' - Kook de tong in een bouillon gaar: laat 3 à 4 uur koken, afhankelijk van de grootte. Maak een vinaigrette met een eigeel, mosterd, azijn, water, olie en voeg de kappertjes, een beetje room, de peterselie, de sjalot en de look hieraan toe. Snijd de ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sole-meuniere
... Sole Meunière - Kook de aardappelen in gezouten water. Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af. Laat voldoende bakboter smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen. Zet het vuur op een middelmatig ...
Rundertong in Madeirasaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundertong-in-madeirasaus
... Rundertong in Madeirasaus - Maak een bouillon met koud water. Snijd alle groenten in grove stukken en voeg ze samen met de tong toe aan het koude water. Voeg er vervolgens ook peper en zout aan toe en een ½ eetlepel PH Runderbouillon. Laat dit één keer opkoken en laat ...
Kalfsvlees met rode wijn & mosterd van elBulli - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/kalfsvlees-rode-wijn-mosterd-elbulli
... grove mosterd 200 ml volle melk 10 g boter aardappelpuree, voor erbij Bereiden Bestrooi de kalfswangen met zout en peper. Zet de snelkookpan op niet te hoog vuur, giet er de olie in en voeg de wangen toe. Bak ze aan beide kanten mooi bruin.Voeg de cognac toe en kook het vocht iets in. Voeg de suiker toe en giet er de wijn bij. Kook de wijn tot stroperig in en voeg 1 liter water toe. Doe er de mosterd bij. Sluit de snelkookpan af en laat alles op niet te hoog vuur 45 minuten pruttelen.Maak de snelkookpan open en kook de saus tot een dikke, glimmende mas ...
Lepels met geplette aardappel, oester, tong, Oud Brugge en een biersaus Pier Kloeffe | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lepels-met-geplette-aardappel-oester-tong-oud-brugge-en-een-biersaus-pier-kloeffe
... Lepels met geplette aardappel, oester, tong, Oud Brugge en een biersaus Pier Kloeffe - Doe de oesters open, haal ze uit de schaal en bewaar ze in een potje in eigen vocht. Fileer de tong en snijd de filets schuin in drie. Kook de spinazie en laat schrikken onder koud, stromend ...
De nieuwe keuken | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/de-nieuwe-keuken/
... et wokbrander en twee ovens. Boven de koelkast, helemaal links, geen magnetron maar een stoomoven. Een lagedruk stoomoven en geen snelkookpan op zijn kant. Voordeel van een lage druk stoomoven is dat er meer in kan en dat je door de ruit kunt kijken. Het is wat langzamer dan een omgevallen snelkookpan maar het gaat om de kwaliteit en de smaak en niet om tijdwinst. De magnetron komt in onze nieuwe keuken niet meer terug. Heel mooi in deze keuken is de spoelbak. Die zie je niet op het plaatje maar neem van mij ...