Resultaten voor luchtige cake
Jeroen Meus - Cake met appel, mascarpone en speculaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-appel-mascarpone-en-speculaas
... oven voor op 175°C. Leg ook de boter alvast uit de koelkast zodat hij mals kan worden.Klop de eieren en de suiker tot een bleke, luchtige massa in de keukenmachine.Verdeel de malse boter in stukjes en meng ze onder de luchtige suikermassa in de keukenmachine.Voeg de ...
Luchtige, gezonde chocoladecake - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/luchtige-gezonde-chocoladecake/
... Luchtige, gezonde chocoladecake Gezonde, voedzame ingrediënten. Een perfect recept voor de start van het jaar. Hoeveel mensen zijn er die gezonder willen eten dit jaar? Ik denk dat het voor vel mensen één van hun goede voornemens zal zijn. Beter eten, minder uit pakjes ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/12/pepernotentaart.html
... Ronde kom Cakevorm Plastic folie Bereiding:Verwarm de oven voor tot 170 graden. Klop voor de cake de boter en suiker tot een luchtige bleke massa. Voeg de eieren een voor een toe. Als ze zijn opgenomen voegt u de helft van de bloem toe, dan alle melk en de rest van de bloem. Doe de cake in de vorm en bak de cake in circa 25-30 minuten gaar. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is. Laat goed afkoelen. Snijd de afgekoelde cake in plakken. Klop de slagroom met klop-fix. Bekleed een ronde kom aan de binnenkant met pla ...
http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/12/pepernotentaart.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29
... Ronde kom Cakevorm Plastic folie Bereiding:Verwarm de oven voor tot 170 graden. Klop voor de cake de boter en suiker tot een luchtige bleke massa. Voeg de eieren een voor een toe. Als ze zijn opgenomen voegt u de helft van de bloem toe, dan alle melk en de rest van de bloem. Doe de cake in de vorm en bak de cake in circa 25-30 minuten gaar. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is. Laat goed afkoelen. Snijd de afgekoelde cake in plakken. Klop de slagroom met klop-fix. Bekleed een ronde kom aan de binnenkant met pla ...
Rode poon met garnaaltjes, bloemkoolpuree en salade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cake-met-oranjebloesem-en-gekaramelliseerde-bloedappelsien
... ker aan de kook met 6 dl water steranijs en oranjebloesem. Kook in tot een lichte siroop.Klop de eieren suiker en yoghurt tot een luchtige massa. Voeg er beetje bij beetje de bloem het griesmeel en de gesmolten boter bij. Voeg er ook de zeste van 1 sinaasappel aan toe ...
Recept voor amandelcake met peren | njam!
http://www.njam.tv/recepten/amandelcake-met-peren
... bereiden: Verwarm de oven voor op 160°C en vet een cakevorm in. Splits 2 eieren en klop de dooiers op met 100 g suiker tot een luchtige, lichtgele massa. Roer er de zachte boter onder. Voeg er beetje bij beetje de gezeefde bloem, cacaopoeder, amandelpoeder en bakpoeder ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/11/speculaascake.html
... rwarm de oven voor op 160 graden. Klop de boter samen met de suiker en een mespunt zout 15 minuten met een mixer tot er een mooie luchtige crème is ontstaan. Klop dan een voor een de eieren erdoor. Voeg pas een nieuw ei toe als de vorige helemaal is opgenomen. Zeef het bakmeel samen met de speculaaskruiden boven het botermengsel en meng het voorzichtig door elkaar. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in circa 50 minuten gaar. Laat afkoelen op een rooster en snijd de ...
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/parmaham-met-tomaat-en-pesto-en-marmer-cake
... keukenrobot en klop 5 minuten op een hoge stand. Stop de keukenrobot en voeg dan de eieren toe. Klop weer 5 minuten zodat je een luchtige massa krijgt. Stop de keukenrobot weer en zeef de bloem erbij, Meng nu alles op een lage stand tot alles mooi gemengd is. Smeer een cake voor in met boter en strooi er wat bloem in, zorg dat de bloem overal blijft plakken en schud het overtollige bloem uit de vorm. Doe dan de helft van het beslag in de cakevorm. Meng de cacaopoeder onder de andere helft van het besleg en vul de cakevorm aan voor ¾. Meng nu de 2 beslagen nonchalant door elkaar in de cakevorm met een mes. Bak de cake 10 minuten op 180°C en zet de oven dan op 15°C ...
Italian cuisine: citroencake met ricotta - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/citroencake-met-ricotta/
... Italian cuisine: citroencake met ricotta Al heel lang wilde ik een lekkere citroencake maken. Zo'n lekker frisse, luchtige en zachte cake. Met deze citroencake is dat vrij aardig gelukt! Voor het recept gebruik je geen boter en melk, maar ricotta. Zo krijg je een heerlijk ...
Ananas kokos cake - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/ananas-kokos-cake/
... to's van de high tea al voorbijkomen. Een van de dingen die ik speciaal hiervoor maakte, was deze ananas kokos cake. Een heerlijk luchtige kokos sponscake (biscuit) met een laagje ananasjam en een laag chocolade. Ik kwam op dit idee door een wedstrijd op de Facebook-pagina van mijn moeder. Fans werden opgeroepen om ananastaa ...