Resultaten voor snelkookpan
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... tel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven en doe de karkassen en groenten in een snelkookpan. Voeg de kruiden en het water toe. Breng aan de kook en schuim af met een schuimspaan. Sluit het deksel van de snelkookpan en laat alles 90 minuten op een medium vuur garen. Haal de snelkookpan van het vuur, zet ze 10 minuten onder koud stromend water en open het deksel. Zeef de fond en plaats een nacht in ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... ree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles uit de oven en doe de kalfsschenkel en groenten in een snelkookpan. Voeg de kruiden, selder, look en het water toe. Breng aan de kook en schuim af met een schuimspaan. Sluit het deksel van de snelkookpan en laat alles ca. 3 uur op een medium vuur garen. Haal de snelkookpan van het vuur, zet ze 10 minuten onder koud stromend water en open het deksel. Zeef de fond en plaats een nacht in de koe ...
Courgettevelouté met munt en feta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/courgetteveloute-met-munt-en-feta
... d de uiteinden van de courgett es, was en snijd in stukken. Schil de aardappelen, was en snijd doormidden. Doe de groenten in een snelkookpan. Zet onder met water (ongeveer 1 liter) en voeg de helft van de feta en de blaadjes munt toe. Kruid met peper en zout. Sluit de s ...
Kalfsvlees met rode wijn & mosterd van elBulli - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/kalfsvlees-rode-wijn-mosterd-elbulli
... grove mosterd 200 ml volle melk 10 g boter aardappelpuree, voor erbij Bereiden Bestrooi de kalfswangen met zout en peper. Zet de snelkookpan op niet te hoog vuur, giet er de olie in en voeg de wangen toe. Bak ze aan beide kanten mooi bruin.Voeg de cognac toe en kook het vocht iets in. Voeg de suiker toe en giet er de wijn bij. Kook de wijn tot stroperig in en voeg 1 liter water toe. Doe er de mosterd bij. Sluit de snelkookpan af en laat alles op niet te hoog vuur 45 minuten pruttelen.Maak de snelkookpan open en kook de saus tot een dikke, glimmende mas ...
De nieuwe keuken | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/de-nieuwe-keuken/
... et wokbrander en twee ovens. Boven de koelkast, helemaal links, geen magnetron maar een stoomoven. Een lagedruk stoomoven en geen snelkookpan op zijn kant. Voordeel van een lage druk stoomoven is dat er meer in kan en dat je door de ruit kunt kijken. Het is wat langzamer dan een omgevallen snelkookpan maar het gaat om de kwaliteit en de smaak en niet om tijdwinst. De magnetron komt in onze nieuwe keuken niet meer terug. Heel mooi in deze keuken is de spoelbak. Die zie je niet op het plaatje maar neem van mij ...
Compote van kruidige kweepeer - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/jam-chutney/compote/compote-kruidige-kweepeer
... 80 g poedersuiker 2 snufjes vanillepoeder Bereiden Was de kweeperen. Kook ze in hun geheel in een beetje water 20 minuten in een snelkookpan. Laat ze afkoelen en giet ze af. (Kook de kweeperen als je geen snelkookpan hebt ongeveer 1 uur in een pan met water. Let op dat er altijd genoeg water in de pan zit en dat het niet droog kookt.)Snijd de kweeperen met de schil in stukken en verwijder het vezelachtige klokhuis. Haal de stukjes kweepeer door een groentemolen. Voeg de ...
Aardappelpuree van zoete aardappelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/aardappelpuree/aardappelpuree-zoete-aardappelen
... je knoflook 15-30 g roomboter 4-6 eetlepels zure room of melk 10 g gehakte verse bladpeterselie Bereiden Giet 250 ml water in een snelkookpan en plaats er een treeft in. Doe beide soorten aardappel, de ui en knoflook in een stoommand of een ondiepe schaal. Laat die met behulp van een reep aluminiumfolie op de treeft zakken. Draai het deksel dicht en breng op hoog vuur onder hoge druk. Temper het vuur zodanig dat het drukniveau constant blijft en laat 10 minuten koken.Neem de pan van het vuur en laat de druk snel afnemen. Neem de groenten uit de pan en zet weg. Verwijder de treeft ...
Rabarber, peren en appel met kaneel-notenkruim - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/rabarber/rabarber-peren-appel-kaneel-notenkruim
... t deksel op, neem de pan van het vuur en houd warm.Doe de rabarber, peer, appel, wijn, suiker, kaneel en het citroenraspsel in de snelkookpan. Draai het deksel van de pan dicht en breng op hoog vuur onder hoge druk.Neem de pan meteen van het vuur en laat de druk ongeveer 10 minuten natuurlijk en daarna snel afnemen. Schep er de gember door.Verdeel het fruit over individuele schaaltjes en schep er het kaneel-notenkruim op. Serveer met een bolletje vanille-roomijs. Extra benodigd snelkookpan KookboekHet recept 'Rabarber, peren en appel met kaneel-notenkruim' is afkomstig uit het kookboek... De snelkookpanBrigid TreloarVeel mensen zijn razend druk en komen tijd te kort. Maar niemand hoeft afhankelijk te zijn van meeneemmaaltijden, want met een snel-kookpan zijn er in een mum... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Varkensvlees met port, kersen en salie - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/varkensvlees-port-kersen-salie
... it 250 ml port 250 ml kippenbouillon 2 eetlepels balsamicoazijn 24 verse salieblaadjes Bereiden Verhit 1 eetlepel olijfolie in de snelkookpan op middelhoog vuur. Doe er het varkensvlees in en braad het 2-3 minuten per kant aan. Schep uit de pan en zet weg.Doe er de ui in en fruit die in ongeveer 2 minuten zacht, waarbij u zo nodig wat extra olie erbij doet. Voeg het varkensvlees, de kersen, port, bouillon, azijn, 20 salieblaadjes en ½ theelepel zout toe. Draai het deksel dicht en breng op hoog vuur onder hoge druk. Temper het vuur zodanig dat het drukniveau constant blijft en laat ...
Ossobuco en cannellinibonen met knoflook - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ossobuco/ossobuco-cannellinibonen-knoflook
... bladpeterselie 1-2 theelepels fijngeraspte citroenschil 1 teentje knoflook, uitgeperst Bereiden Verhit 1 eetlepel olijfolie in de snelkookpan op middelhoog vuur. Doe er de plakken kalfsschenkel met een paar tegelijk in en braad ze 2-3 minuten per kant aan, waarbij u zo nodig extra olijfolie toevoegt. Schep de kalfsschenkel uit de pan en zet weg.Giet de rest van de olie in de pan en fruit er onder af en toe omscheppen de ui en wortel in 1-2 minuten zacht in. Voeg de bouillon, wijn, azijn, knoflook, laurierbladen, zout en peper naar smaak, de bonen en tomaat toe. Draai het deksel dicht en breng op hoog vuur onder hoge druk. Temper het vuur zodanig dat het drukniveau constant blijft en laat 10 minuten koken.Neem de pan van het vuur en laat de druk snel afnemen. Doe de kalfsschenkels in de pan. Draai het deksel weer dicht e ...