Resultaten voor lamsribbetjes meus

Gegrilde lamsribbetjes met chimichurri-salsa | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-lamsribbetjes-met-chimichurri-salsa

... Gegrilde lamsribbetjes met chimichurri-salsa - Hak de ui grof (ongeveer 75 g) en doe hem in de kom van de groentesnijder. Voeg het geperste teentje look, de peterselie, de kruiden, de olie en de azijn toe. Laat de machine draaien tot je een fijngemalen salsa krijgt. Kruid ...

Lamsribbetjes met paneermeel, peterselie en citroen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/lamsribbetjes-met-paneermeel-peterselie-en-citroen

... men met de peterselie, citroenschil, knoflook, olijfolie, het zeezout en de peper in een kom en roer alles door elkaar. Strijk de lamsribbetjes in met wat extra vergine olijfolie. Kruid met flink wat peper en zout. Zet een grote braadpan 2 minuten op een hoog vuur. Leg de ribbetjes met de vetkant naar beneden in de pan en laat 2 minuten bakken. Leg ze op een bakplaat. Bestrijk de bovenkant van de lamsribbetjes met de mosterd en druk er daarna het paneermeelmengsel op. Laat 25 à 30 minuten bakken tot het lamsvlees mooi roze en gaar is. Neem het vlees uit de oven, leg er een vel aluminiumfolie ov ...

Gegrilde lamsribbetjes met kruiden en aardappelsalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-lamsribbetjes-met-kruiden-en-aardappelsalade

... en de olie aan toe, breng op smaak met peper en zout en meng door elkaar. Houd 2/3 van de kruidenvinaigrette opzij en bestrijk de lamsribbetjes met de rest. Dek af met folie en laat rusten.  Laat de aardappelen uitlekken en wat afkoelen. Haal de schil eraf, snijd ze in halve schijfjes, leg ze op een schotel en bestrijk ze nu en dan met de apart gehouden vinaigrette. Laat 5 minuten rusten en meng voorzichtig.  Laat de lamsribbetjes ondertussen uitlekken en ...

Recept voor Gegrilde lamsribbetjes met marjolein | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-lamsribbetjes-met-marjolein/

... t Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 lamsribbetjes (varkensribbetjes of mignonette) Toevoegen 4 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen takjes marjolein Toevoegen 200 g tomaten Toevoegen 1 ...

Recept voor Lamsribbetjes met olijven en seldermousse | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lamsribbetjes-met-olijven-en-seldermousse/

... dingstijd: 40 min Moeilijkheid: Hoge moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 stukken lamsribbetjes Toevoegen 1 snuifje curry Toevoegen 2,5 dl Solo Delifine Toevoegen 65 g tapenade Toevoegen 125 g Solo Bakken en Braden Toevoegen 25 g ger ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt Jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...

Jeroen Meus - Smeus van Meus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/smeus-van-meus

... Smeus van meus - Geplette aardappelen met karnemelk, grijze garnalen en gebrande boter. Er zijn zoveel namen als manieren om deze klassieker te bereiden. Jeroen serveert zijn favoriete versie van smeus, inclusief gepocheerd ei. - Voor de smeus Spoel de aardappelen en kook ze ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een ...

Jeroen Meus - Zwarte pens met appel/pruimenmoes en gekookte aardappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zwarte-pens-met-appelpruimenmoes-en-gekookte-aardappel

... Zwarte pens met appel/pruimenmoes en gekookte aardappel - Dit is Dagelijkse kost om oprecht gelukkig van te worden: worst met een gekookt patatje en appelmoes. Geen wonder dat dit bord regelmatig op tafel verschijnt ten huize Meus. Bij jou ook? - Haal de pensen uit ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. Jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...