Resultaten voor sous vide rollade
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html
... ist, zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ik mijn varkenshaasje sous-vide gegaard: je kan het ook kort aanbakken in de pan en dan nog zo'n 10 min in een oven van 180°C laten verder garen. Waarom ik dan kies voor sous-vide? Dan is mijn varkenshaasje mooi egaal op de juiste kerntemperatuur gegaard en kan ik het warm houden tot ik klaar ben om het kort af te bakken en ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html
... ist, zonder vliezen of stukken vet. Zo heb ik ze het liefst: alleen maar door en door mals vlees.Ook al heb ik mijn varkenshaasje sous-vide gegaard: je kan het ook kort aanbakken in de pan en dan nog zo'n 10 min in een oven van 180°C laten verder garen. Waarom ik dan kies voor sous-vide? Dan is mijn varkenshaasje mooi egaal op de juiste kerntemperatuur gegaard en kan ik het warm houden tot ik klaar ben om het kort af te bakken en ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html
... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html
... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van ...
Flespompoen 'rollade' - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/flespompoen-rollade/
... Flespompoen ‘rollade’ Een van de klassieke kerstgerechten is toch wel de rollade. Gemaakt van kalkoen, kip of varkensvlees staat 'ie vaak op tafel. Dit jaar doen we dat even helemaal anders. Een rollade, maar dan helemaal vegetarisch. Oké voor de puristen, het ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html
... ben we nodig:140 gr gepelde looktenen (4 bollen ongeveer)40 gr extra virgin olijfoliesnuifje zout Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 88°C en 4u gaartijd.Doe de tenen look met de olie en het zout in een geschikt zakje en trek het vacuüm.Dompel het zakje onder van zodra het toestel aangeeft dat de gewenste temperatuur bereikt is.Na de gaartijd, haal je het zakje uit het water.Knip het zakje open en bewaar de look in de olie in een goed gesloten bokaaltje in de koelkast.TIP:Voeg wat kruiden toe aan het zakje: thijm, rozemarijn, chilipepertjes, .. ...
http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/sous-vide-look.html
... ben we nodig:140 gr gepelde looktenen (4 bollen ongeveer)40 gr extra virgin olijfoliesnuifje zout Hoe gaan we te werk:Bevestig je sous-vide stick in een geschikte container met voldoende water.Stel het apparaat in op 88°C en 4u gaartijd.Doe de tenen look met de olie en het zout in een geschikt zakje en trek het vacuüm.Dompel het zakje onder van zodra het toestel aangeeft dat de gewenste temperatuur bereikt is.Na de gaartijd, haal je het zakje uit het water.Knip het zakje open en bewaar de look in de olie in een goed gesloten bokaaltje in de koelkast.TIP:Voeg wat kruiden toe aan het zakje: thijm, rozemarijn, chilipepertjes, .. ...
Varkensrollade met pruimenrelish - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensrollade/varkensrollade-pruimenrelish
... Varkensrollade met pruimenrelish 4 personen 5 min voorbereiden 1 uur bereiden 12 uur wachten waardering7.7obv 11 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels gember, geraspt ½ theelepel gemalen kaneel ½ theelepel n ...
Recept voor rollade van konijn met snijbiet | njam!
http://www.njam.tv/recepten/rollade-van-konijn-met-snijbiet
... maak de rollade: Kruid het konijn met het zeezout mengsel. Verwijder het velletje van de worsten en breng het vlees op smaak met venkelzaad, zout en rozemarijn. Roer het goed los met een vork en giet er een scheutje olijfolie bij. Vul het konijn op met het wor ...
Varkensrollade met mangosalsa - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensrollade/varkensrollade-mangosalsa
... Varkensrollade met mangosalsa 4 personen 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie420 kcal 44 g eiwit 20 g vet 20 g koolhydraten Ingrediënten geraspte schil en sap van 1 limoen 3 ...