Resultaten voor njam tv koks johan segers paling in de room
Recept voor gelakte paling met ganzenlever | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gelakte-paling-met-ganzenlever
... bereiden: Kuis de paling en houd de graten, kop en lever opzij. Snijd de paling in stukken van 5 cm en maak enkele inkepingen op de velkant. Hak de graten, kop en lever in kleinere stuken en stoof samen met de sjalot in een klontje gesmolten boter. Doe de rest van ...
Recept voor teryaké van paling | njam!
http://www.njam.tv/recepten/teryake-van-paling
... Bereiden: Leg de satéprikkers in water. Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm. Meng alle ingrediënten voor de marinade en warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen. Leg de paling in een kom en giet er de marinade over. Laat 1 uur afgedekt ...
Paling in room | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-room
... paling in room - Doe de boter in een gewone pan en zet deze op een hoog vuur. Snijd de paling in stukken en kruid deze met peper, zout en de viskruiden. Rol de paling door een beetje bloem en schud hem vervolgens goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem gedurende ...
Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus
... paling in roomsaus - Doe de boter in een braadpan en zet op een hoog vuur. Snij de paling in stukken en kruid hem met peper, zout en viskruiden. Rol de paling door wat bloem en schud goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet ...
Paling roken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken
... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem ...
Recept voor gebakken oesters met gembersiroop en bieslook | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-oesters-met-gembersiroop-en-bieslook
... bereiden: Maak de oesters open en haal ze uit hun schelp. Vang het sap op en zet even opzij. Kook de gembersiroop en azijn kort op. Leg de oesters heel even in de warme siroop en verdeel ze over de bordjes. Doe het oestersap bij de siroop, roer om en verdeel over ...
Recept voor pasta met spek | njam!
http://www.njam.tv/recepten/pasta-met-spek
... bereiden: Smelt de reuzel in een grote pan en bak het spek lichtbruin. Kruid met peper en zout, doe de ui en knoflook erbij en bak enkele minuten op een zacht vuur. Voeg 200 ml room toe en kook kort in. Kook de pasta beetgaar in ruim kokend gezouten water met een ...
Paling met peterselie en look | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look
... paling met peterselie en look - paling is een ware delicatesse. Sofie maakt er een super gerechtje van: paling op provençaalse wijze. Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. ...
Recept voor oesters natuur | njam!
http://www.njam.tv/recepten/oesters-natuur
... voorbereiden: Gebruik een keukenhanddoek en een oestermes om de oesters te openen. Leg een oesters in je handpalm en steek de scherpe kant van het mes in de gleuf tussen de twee schelphelften. Sluit je hand en trek met het mes naar boven de oester open. serveren: ...
Recept voor mosselen natuur van johan segers | njam!
http://www.njam.tv/recepten/mosselen-natuur-van-johan-segers
... bereiden: maak de mosterdsaus: Meng de mosterd met de witte wijnazijn. maak de mosselen: Spoel de mosselen onder koud stromend water. Neem een grote pot want de mosselen nemen toe in volume en je moet ze goed kunnen opschudden. Beboter de pot en stoof de groenten ...