Resultaten voor sardienen op grill
Recept voor Taartje met geconfijte tomaten en sardienen | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/taartje-met-geconfijte-tomaten-en-sardienen/
... rediënten - voor 4 personen 1 rol kruimeldeeg (te koop in de supermarkt) Toevoegen 8 roma tomaten Toevoegen 8 sardienen Toevoegen 4 soeplepels olijfolie extra vierge Toevoegen zwarte peper uit de molen Toevoegen zeezout Toevoegen 3 lookteentjes niet gepeld Toevoegen 4 takjes tijm Toevoegen 1 citroen Toevoegen Bereidingswijze S ...
Bruschetta met gemarineerde sardientjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruschetta-met-gemarineerde-sardientjes
... en op 170 graden. Pel de paprika en ontpit hem en snijd de helft ervan in julienne. Bak de broodjes krokant in olijfolie. Maak de sardienen schoon en ontdoe ze van hun graten. Marineer ze in een beetje citroensap, look, olijfolie, peper en zout. Laat een uurtje rusten. Meng de julienne van paprika met de balsamicoazijn en een beetje olijfolie. Strooi er o ...
Jeroen Meus - Sardienen op de grill met gevulde courgetten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sardienen-op-de-grill-met-gevulde-courgetten
... sardienen op de grill met gevulde courgetten - Dit gerecht met gevulde groenten en sardienen is eerlijk, gezond en bereid met een soort couscous om te ontdekken. Jeroen gebruikt couscous van kamut (khorasantarwe), een oergraan dat de voorvader is van de klassieke harde ...
Jeroen Meus - Tagliatelle met sardienen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelle-met-sardienen
... Tagliatelle met sardienen - sardienen hebben niet het imago van culinaire rockstar onder de vissen, maar deze underdog heeft zo veel te bieden. De visjes zijn mals en smakelijk, en wie van het goeie leven houdt moet ze zeker eens op het menu zetten. Voor deze bereiding ...
Osborne Fino Quinta | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/osborne-fino-quinta/
... s met vanille-ijs, koos ik een droge sherry van het betere garnituur. Nee, die past niet bij de eend, maar wel heel erg bij de sardienen… Waarom sardienen zijn stevig van smaak, zeker als ze geroosterd worden. Voeg daarbij de gesmoorde ui, het zoute, scherpe randje van de kappertjes en je weet dat gewone wijn het heel moeilijk gaat krijgen. Gelukkig is er een Andalusisch antwoord: droge, koele Fino. Sherry, precies. Stap eens over je vooroordeel heen en proef; je b ...
Recepten - Geroosterde sardienen, salade met snijbonen en sojavinaigrette
http://www.lekkervanbijons.be/recept/geroosterde-sardienen-salade-met-snijbonen-en-sojavinaigrette
... Bereidingswijze Spoel vooraf alle groenten.De gemarineerde sardines (escabèche)Vraag aan je visboer om de sardienen zorgvuldig te fileren. Wie er handig in is, kan natuurlijk zelf aan de slag gaan. Meng de juiste hoeveelheden water en ciderazijn en breng het mengsel aan ...
Uit de keuken van Levine: Garnalen van de grill
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/09/garnalen-van-de-grill.html
... Garnalen van de grill Voor deze garnalen heb ik mijn elektrische Cuisinart grill gebruikt. Net zoals de gegrilde zalm met dille en citroen snel klaar en een groot succes.Garnalen van de grill Recept printen± 24 rauwe reuzengarnalen1 dl zoete chilisaus15 ml/1 eetlepel sojasaus ...
Jeroen Meus - Sardines, salade met snijbonen en sojavinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sardines-salade-met-snijbonen-en-sojavinaigrette
... e gebruikt. Deze kooktechniek staat garant voor extra veel smaak. Je gebruikt er die ondergewaardeerde maar toch zo lekkere verse sardienen voor. Het is ook een ideale gelegenheid om nog eens met mooie snijbonen te werken. Ideaal om er een zomerse maaltijd mee te begin ...
Uit de keuken van Levine: Zalm met dille en citroen van de grill
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/zalm-met-dille-en-citroen-van-de-grill.html
... Zalm met dille en citroen van de grill Voor deze zalmspiesen heb ik wederom mijn elektrische Cuisinart grill gebruikt. Snel klaar, groot succes.Zalm met dille en citroen van de grill Recept printen± 500 gram zalmfilet zonder vel2 eetlepels olijfolie3 eetlepels vers gehakte ...
Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aubergines-met-parmezaan-mozzarella-en-tomatensaus-onder-de-grill
... Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill - Snijd de aubergines in dunne schijfjes en grill ze gaar in olijfolie. Schik de saus, mozzarella, parmezaan, aubergines en basilicum in laagjes in een ovenschotel. Zet dit vervolgens onder de grill in de ...