Resultaten voor jachtsaus cognac
In cognac gemarineerde biefstuk met gekneusde peper - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/in-cognac-gemarineerde-biefstuk-gekneusde-peper
... In cognac gemarineerde biefstuk met gekneusde peper 4 personen 2 min voorbereiden 5 min bereiden 1 uur wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 4 biefstukjes van 150 g 25 ml cognac (½ borrelglaasje) 30 g vierseizoenen peper boter ...
Konijn geflambeerd met cognac | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/konijn-geflambeerd-met-cognac
... Konijn geflambeerd met cognac - Pel de uien en knoflook en snipper ze fijn. Snijd het konijn in stukken. Bak de stukken konijn in een braadpan in hete olie rondom goudbruin. Flambeer ze met cognac en blus af met de kalfsfond. Zet het deksel op de pan en stoof het vlees ...
https://koken.vtm.be/recept/angels-share
... Angel's Share - Een klein beetje kruidenlikeur (met hoog alcoholpercentage) in een cognacglas gieten en het glas helemaal nat maken met de likeur. Giet de likeur dan terug uit het glas en flambeer het glas. Gebruik hiervoor best een gasaansteker. Laat de vlam op tijd terug ...
Pasta met kip in een noten-cognac-roomsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/pasta-kip-noten-cognac-roomsaus
... Pasta met kip in een noten-cognac-roomsaus 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteItaliaans Ingrediënten 350 g Honig Vezelrijk Farfalle 400 g kipfilet, in stukjes 1 eetlepel tijm 25 g boter of margarine ...
Varkensmignonnette geflambeerd met cognac
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensmignonnette-geflambeerd-met-cognac
... Varkensmignonnette geflambeerd met cognac - De kruidige smaak van cognac zorgt voor een krachtige saus die niet te missen is bij deze schotel - Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Kruid de varkensmignonnettes met peper en zout.Smelt 1/2 eetlepel boter ...
Recept voor Kip op normandische wijze | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/kip-op-normandische-wijze/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 sjalotten Toevoegen 4 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 8 cl cognac Toevoegen 50 cl Solo Delifine ...
Recept voor barraa-peg | njam!
http://www.njam.tv/recepten/barraa-peg
... Bereiden: Schenk de cognac in het champagneglas, dep het suikerklontje in de Angustura bitters en leg bij in het glas. Vul verder aan met champagne en werk af met een zeste van limoen. Ingrediënten champagne 2 clgekoelde VSOP cognac 1/2 cocktaillepel Angostura ...
Recept voor champagnecocktail / champagne + cognac | njam!
http://www.njam.tv/recepten/champagnecocktail-champagne-cognac
... bereiden: Leg een suikerklontje in het champagneglas en verzadig met Angostura bitters. Voeg de cognac erbij. Giet voorzichtig de champagne langs de (gedraaide) steel van de cocktaillepel (dit voorkomt dat het glas zal overbruisen en er teveel koolzuur zou ontsnappen). ...
Recept voor the paramaribo park club gin sling | njam!
http://www.njam.tv/recepten/paramaribo-park-club-gin-sling
... Bereiden: Giet de Old Raj gin, de Cherry Heering, de cognac de Bénédictine en het limoensap in het mixglas, vul het met ijsblokjes, zet op de shaker en schud krachtig. Wrijf de binnenkant van het cocktailglas in met ananas. Zeef de cocktail in het glas en voeg nog enkele ...