Resultaten voor varkensspiering gebraad bakken
Recepten - Gelardeerd varkensgebraad
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gelardeerd_varkensgebraad
... Bereidingswijze Kruid het gebraad met peper en zout. Verhit de geklaarde boter in een pan en kleur het gebraad aan alle zijden. Bak de groenten in dezelfde pan met de tijm en de laurier. Leg de groenten en het gebraad in een ovenschaal, laat 30 minuten bakken in een voorverwarmde ...
Wrap met reepjes varkensspiering
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wrap-met-reepjes-varkensspiering
... Wrap met reepjes varkensspiering - Gezonde snack met varkensvlees. Op smaak gebracht met houmous en pikante guacamole. Fris en toch pikant! - Meng de houmous en guacamole elk apart met 2 el yoghurt.Breng op smaak met peper en zout.Haal de reepjes varkensspiering door ...
Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette
... Koud gebraad met kappertjesvinaigrette - Mix het ei met de mosterd, azijn, de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ingrediënten ...
Varkensgebraad in mosterdsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensgebraad-in-mosterdsaus
... Varkensgebraad in mosterdsaus - Smelt de boter in een braadpan Kruid het gebraad met peper en zout. Leg het gebraad in de pan en zet het vuur iets lager. Snij de sjalotjes grof en leg ze rond het gebraad. Bak 5 min. aan langs elke kant. Voeg tijm en laurier toe. Zet een deksel ...
Feest: lamsgebraad met tapenade en lente-ui | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/feest-lamsgebraad-met-tapenade-en-lente-ui
... Feest: lamsgebraad met tapenade en lente-ui - We zijn fan van lamsvlees. Het is smaakvol, lekker én feestelijk. Paasfeestje gepland? Maak indruk met dit lamsgebraad met een zuiderse tapenade en lente-ui. Haal het gebraad 1 uur op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven voor ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/orloffgebraad
... Orloffgebraad - Orloffgebraad is een klassieker uit de Russische keuken. Dit gerecht combineert varkensgebraad met een heerlijke champignonroom- of archiducsaus. Serveer met stronkjes witloof en kroketten voor een feestmaal. - Verwarm de oven voor op 180°C.Snijd ...
Gegrilde varkensspiering met gebakken bloemkool en Blackwellsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-varkensspiering-met-gebakken-bloemkool-en-blackwellsaus
... Gegrilde varkensspiering met gebakken bloemkool en Blackwellsaus - Snij de bloemkool in roosjes. Strijk het vlees in met de olie en rooster op een matig warme grillpan. Kruid met grof zout en peper en strooi er net voor het serveren het bonenkruid over. Kook intussen de bouillon ...
Kalfsgebraad met appel en salie
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsgebraad-met-appel-en-salie
... Kalfsgebraad met appel en salie - Kalfsgebraad met appel en salie - Verwarm de oven voor op 200°. Haal het vlees 30 minuten voor gebruik uit de koelkast.Haal het klokhuis uit de appelen en snijd 1/2 appel in reepjes en de andere in parten (schillen hoeft niet). Meng de a ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensspiering-met-spruitjes
... varkensspiering met spruitjes - Winterse stoofpot met rozemarijn en knoflook afgekruid met kippenkruiden. - Smelt boter in een stoofpot en voeg de rozemarijn en look toe. Schroei vervolgens het spieringgebraad aan alle kanten toe.Haal het vlees uit de stoofpot en houd apart. ...
Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/varkensgebraad-met-prinsessenboontjes-en-peterselieaardappelen
... Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen - Rol het gebraad in de bloem en doe het gebraad in een braadzak. Strooi 1 eetlepel cajunkruiden bij in de zak en voeg 100 ml water toe. Sluit de zak met bijhorend klipje en schudt de zak tot de kruiden en het water ...