Resultaten voor kokosmelk pudding
Kokospudding (makkelijk vegan dessert) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kokospudding/
... emaakt. De eerste keer was toen een vriendin kwam eten met een lactoseintolerantie. Al snel dacht ik aan een dessert op basis van kokosmelk. En dus kwam er een kokospudding. Met een volle, romige kokossmaak door de toevoeging van extra santen (kokoscème). Je hebt maar 4 ingrediënten nodig en bent zo klaar. Klaar om te genieten van een heerlijke afsluiter v ...
Chocoladepudding met kokosmelk, perzik en meringue | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladepudding-met-kokosmelk-perzik-en-meringue
... Chocoladepudding met kokosmelk, perzik en meringue - Scheid 1 ei. Hou de dooier voor de pudding en het eiwit voor de meringue. Kook de melk op met een uitgeschraapte vanillestok. Meng de maïzena met de rietsuiker. Voeg er een dooier aan toe, het vanillemerg en een ...
Jeroen Meus - Tapiocapudding met peer en speculaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tapiocapudding-met-peer-en-speculaas
... ebruiken we niet.Klop de eierdooiers met de suiker tot ruban met de keukenmachine. Doe er het puddingpoeder bij.Breng intussen de kokosmelk aan de kook op een matig vuur.Giet een beetje warme kokosmelk bij de ruban en roer los met een garde. Giet de losgeroerde ruban weer bij de rest van de melk en laat binden tot pudding op het vuur.Breng de pudding op smaak met een snuifje kaneel.Giet de pudding bij het tapiocamengsel. Roer goed en laat vervolgens een beetje afkoelen.Schil de peren en snijd ze in kleine blokjes. Verdeel de blokjes peer over de dessertglazen. Doe er een schep lauwe tapaciopudding bovenop.Doe de speculaaskoekjes in de vijzel en verkruimel ze. Strooi een laag crumble op de pudding met peer. Serveer meteen. ...
Suikervrije vegan chocoladepudding - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/suikervrije-vegan-chocoladepudding/
... verschillende smaken: naturel, met fruitsmaak of bijvoorbeeld vanille smaak. Voor de pudding is het belangrijk dat je een romige kokosmelk gebruikt, van goede kwaliteit. Zo krijg je een heel romige pudding! Ik vond het zelf lekker om de pudding niet té zoet te maken, maar je kunt uiteraard naar smaak meer stevia toevoegen. Wat ook erg lekker is, is om de pudding met vers fruit of geraspte kokos af te maken. Dit maakt het meteen ook weer wat zoeter van smaak! Instructies Doe de kokosmelk samen met de cacao, zout en stevia in het pannetje en klop met de garde zodat alle klontjes verdwijnen. Zet de pan op middelhoog vuur en zet de pan op het vuur. Voeg beetje bij beetje de maïzena toe en blijf met de garde roeren. Als de pudding voldoende is ingedikt haal je de pan van het vuur en verdeel je de inhoud over de 5 bakjes. Laat z ...
Vegan Malabi met rozenwater (Midden-Oosters dessert) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/vegan-malabi/
... ten? Malabi wordt o.a. in Israel gegeten en is een melktoetje met rozenwater en pistachenoten. In deze vegan variant gebruiken we kokosmelk die lekker op smaak wordt gebracht met vanille en kardemom. Rozenwater Als topping een mix van aardbeien en rozenwater. Rozenwater kun je kopen in de Midden-Oosterse winkel, maar ook gewoon bij AH van het merk Souq. Het dessert is lekker romig en niet te zoet. Hou je van wat zoeter? Voeg dan een beetje ext ...
Jeroen Meus - Rijstpap met citrussalade en granité van citrus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rijstpap-met-citrussalade-en-granite-van-citrus
... blik in de blender en mix fijn. Giet nadien alles in een potje en vries dit in.Voor de rijstpap Doe de melk samen met een blikje kokosmelk in een steelpan en voeg er vervolgens de citroengrasstengel, het limoenblad en de suiker aan toe. Breng het geheel op een zacht vuurtje aan de kook.Snijd de vanillepeul in twee, schraap de zaadjes eruit en voeg de peul en de zaadjes toe aan de melk. Weeg nadien de rijst af en voeg ook toe aan de melk. Laat het geheel koken tot de rijst gaar is. Dit zal zo’n 35 minuten duren.Breng vervolgens de kokosmelk voor de pudding in een steelpan aan de ...
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/vegan-rijsttaart
... wordt. Draai in vershoudfolie en laat vier uur opstijven. Maak ondertussen de rijstpap. Doe de rijst in een kookpot. Voeg suiker, kokosmelk en de peul van de vanillestok toe. Kook op en zet het vuur iets zachter. Roer regelmatig zodat het niet aanbrandt. Voor de pudding: breng kokosmelk en kokosroom aan de kook met de rietsuiker en het merg van een vanillestok. Breng op smaak met kaneel en saffraan. Meng de maïzena met wat water. Roer los in een potje. Giet dit bij in de pot voor de pudding. Laat opkoken en roer tot het ...
Jeroen Meus - Rijstpap met kokosmelk en speculaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rijstpap-met-kokosmelk-en-speculaas
... Rijstpap met kokosmelk en speculaas - Gouden lepeltjes heeft Jeroen niet maar een gouden tip om een aparte en heel smakelijke rijstpap te bereiden, heeft hij wel. Deze versie maak je met kokosmelk en om er wat ‘crunch’ in te stoppen gebruik je knapperige sp ...
Pudding met speculaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pudding-met-speculaas
... pudding met speculaas - Een dessert vol herinneringen, nostalgie én smaak: vanillepudding op grootmoeders wijze met speculaas! Kook de melk met het vanillestokje. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatste de maïzena aan toe. Giet de melk op het mengsel ...
Pudding zonder velletje | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pudding-zonder-velletje
... pudding zonder velletje - Neem een kopje melk uit de 3/4 liter melk en verwarm de rest van de melk op een zacht vuurtje tot aan het kookpunt. Om aanbranden te vermijden moet je heel de tijd roeren met de garde. Vlak voor het kookpunt neem je de melk van het vuur. Klop de ...