Resultaten voor lamsfilet jeroen meus
Bulgursalade met komkommer en lamsfilet
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/539/bulgursalade-met-komkommer-en-lamsfilet-1
... Bulgursalade met komkommer en lamsfilet - Vervang de dagelijkse portie aardappelen eens door heerlijke bulgur. - Kook 1 liter water en schenk het meteen over de bulgur. Laat 15 minuten wellen. Schil de komkommer, snij hem overlangs in vieren en verwijder de zaadjes. Snij ...
Lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-lamsfilet-met-een-salade-van-appel-knolselder-en-radijsjes
... Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Schil de knolselder en snijd in dikke staafjes. Spoel de appel verwijder het klokhuis en snijd in even grote staafjes als de kn ...
Lamsfilet met tijm en honing | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tijm-en-honing
... t azijn, water en honing. Voeg er de room en gehakte tijm aan toe en laat dit inkoken tot het een gebonden saus wordt. Serveer de lamsfilets met de saus en de appeltjes. Ingrediënten 400 gr lamsfilet 4 takjes tijm 1 el acaciahoning 2 el balsamicoazijn 6 el water 2 el room bakboter 1 appel ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/482/lamsfilet-met-tzatziki-1
... zout. Roer er lepel voor lepel, onder voortdurend roeren, 3 eetlepels olijfolie door. Zet minstens 1 uur in de koelkast. Wrijf de lamsfilet in met olijfolie en bak het vlees op de grill: 2 minuten aan beide kanten indien het vlees nog rosé mag zijn, iets langer als het doorbakken mag zijn. Kruid met peper en zout. ...
Lamsfilet met tomatentapenade | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tomatentapenade
... id wat tomatentapenade in hoopjes op het bord. Leg er een schijfje mozzarella op (licht gekruid met Italiaanse kruiden). Snijd de lamsfilet in sneetjes en leg die erop. Plaats even in de oven (facultatief). Werk af met olijfolie en serveer. Ingrediënten 2 bladen brickdeeg 2 lamsfilets tomatentapenade 1 eigeel 1 zakje raketsla olijfolie 1 bolletje mozzarella italiaanse kruiden basilicum halfdroge tomaten olijven parmezaanschilfers ...
Lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-in-een-krokant-jasje-met-bloempje-van-provencaalse-groenten
... lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten - Bak de lamsfilet kort aan, smeer in met wat tapenade en leg daarboven de fijngesneden champignons die je eerst kort bakt in olijfolie. Rol in het bladerdeeg, plak dicht met het losgeklopte ei en bak ...
Asperges met lamsfilet en spinazie - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-lamsfilet-spinazie
... Asperges met lamsfilet en spinazie 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 lamsfilets van 130 g olie om te bakken 50 g spekjes 3 eetlepels witte wijn 1 takje rozemarijn ½ wortel, ...
Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-warm-gerookte-lamsfilet-gegrilde-knoflooktapenade-en-gedroogde-tomaten
... Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten - Meng het zeezout met de rietsuiker, jeneverbessen, rozemarijn, tijm, kruidnagel en salie. Wrijf hiermee de lamsfilet in en wikkel in plasticfolie. Laat 12 uur rusten in de koelkast. ...
Lamsfilet met hartig korstje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-hartig-korstje
... ardappeltjes, bak ze in wat weinig boter met de mosterd-currykruiden en serveer ze erbij, versier met rozemarijn. Ingrediënten 2 lamsfilets 2 el acaciahoning 8 Zweedse broodjes (volkorenkuipjes) 2 el graanmosterd 2 teentjes look gestoomde aardappelen mosterdkruiden ar ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/287/lamsfilet-met-pistachekorst
... - Verwarm de oven voor op 200°C. Mix de pistaches en het paneermeel met 1 el olie en 1 eiwit, zo fijn mogelijk. Kruid de lamsfilets met peper en zout en haal ze door de bloem. Verhit 3 eetlepels olie in een pan. Bak het vlees op een hoog vuur 4 minuten om en om. Leg het vlees op een bakplaat en verdeel er het pistachemeng ...