Resultaten voor gluhwein jeroen meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gluhwein
... Glühwein - Kook alle ingrediënten samen op. Laat ze een 15 tal minuten trekken. Ingrediënten ½ dl Cognac 200 gr bruine suiker 2 kaneelstokjes 1 l rode wijn 1 sinaasappel (sap + de helft van de zeste) ½ citroen (sap + zeste) 2 kruidnagels 1 laurierblad 2½ dl wate ...
Jeroen Meus - Chocolademadeleines met glühwein - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocolademadeleines-met-gluhwein
... Chocolademadeleines met glühwein - Hoewel de winter het voorlopig niet te bont maakt, blijft koekjes bakken een prettige indoor-activiteit tijdens de koudere maanden. En een dampende kruidige glühwein is in geen geval voorbehouden aan de kerstdagen. Die doet nu nog evenveel ...
Glühwein uit de Slowcooker recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/gluhwein-uit-de-slowcooker/
... Voor + – Glazen gluhwein Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten1 liter Rode Wijn 1 stuk Sinaasappel 1 stuk Appel 1/2 stuk Citroen 3 stuk Kaneelstokjes 2 stuk Steranijs 4 stuk Kruidnagels 3 eetlepel Lichte Basterdsuiker (aan te passen naar wens) ...
(Alcoholvrije) glühwein » Kokerellen Snel, gemakkelijk en suikervrij!
https://www.kokerellen.be/alcoholvrije-gluhwein/
... Dit jaar is het thema van Kerst buiten, haha! Nu corona nog steeds ons leven gegijzeld houdt proberen we het dan maar buiten gezellig te maken, op 1,5 meter. Ik ken geen betere manier dan het gezellig maken met een warme drank. My favorite? Glühwein. :-) En speciaal voor ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/30/gluhwein
... Glühwein - Een origineel glühweinrecept voor een koude winteravond ...
Chocolade feuilleté met vanillehangop en peertjes in rode wijn en glühwein | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolade-feuillete-met-vanillehangop-en-peertjes-in-rode-wijn-en
... afhankelijk van de grootte en soort peren.) Reken op 10 à 20 minuten. Zeef alles. Hou een deel van de kruidenwijn apart voor de gluhwein. Kook het andere deel volledig in tot je een dikke siroop krijgt. De peertjes bewaar je best in een potje in de koelkast, als je dit op voorhand maakt. Voor de chocolade feuilleté: meng het eiwit met de fijne suiker en cacao. Snij het filodeeg in velletjes van ongeveer 7 op 15 cm. Leg de rechthoekige velletjes op een bakmatje op een bakplaat. Reken op vier velletjes per persoon. Kleef vast met een beetje van het cacaomengsel. Strijk de bovenkant van filodeeg volledig in met het cacaomengsel. Plaats 10 minuten in de voorverwarmde oven op 190 graden Celsius tot ze mooi krokant zijn. Laat de temperatuur van de oven zakken tot 160 graden Celsius en bak nog kort even verder. Haal daarna uit de oven en laat afkoelen. Voor de vanillehangop: doe de uitgelekte yoghurt (hangop) in een mengkom. Voeg suiker toe. Snij de vanillestokken overlangs in twee. Schraap het merg uit de stokken en meng onder de hangop. Doe de stokken bij de peertjes in de siroop. Doe de hangop in een spuitzak. Zet opzij in de koelkast. ...
Jeroen Meus - Glühtail - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gluhtail
... Glühtail - jeroen doopte deze cocktail een ‘glühtail’ omdat hij gemaakt wordt met specerijen die je normaal in glühwein gebruikt. Je vult hem aan met ijs en tonic waardoor het een lekkere bitter wordt. - 0. Giet de Lilet in een kan en doe er de rozenbottel- ...
Glühwein en glühweinsiroop - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/dranken/gluhwein-gluhweinsiroop
... Glühwein en glühweinsiroop 450 ml siroop 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen DrankVegetarischOverige keukens Ingrediënten 250 g kristalsuiker 2 rijpe, sappige sinaasappels, in vieren gedeeld 6 hele kruidnagels 1 eetlepel ...
Aan tafel met Tanja: Kerstballen, Glühwein & Bratwurst
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/kerstballen-gluhwein-bratwurst.html
... Kerstballen, Glühwein & Bratwurst Anderhalf week geleden bezocht ik voor het eerst een kerstmarkt en we deden het dan ook maar meteen goed, namelijk de kerstmarkt in Düsseldorf. Wat een überkitch op slechts tweeëneenhalf uur rijden van Amsterdam! Maar ook, ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...