Resultaten voor raap puree

Jeroen Meus - Oosterse noedelsalade met rode biet, raap en misovinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-noedelsalade-met-rode-biet-raap-en-misovinaigrette

... Oosterse noedelsalade met rode biet, raap en misovinaigrette - In dit gerecht gaat Jeroen aan de slag met zijn favoriete wintergroenten: rode bieten en rapen. Hij brengt ze op smaak in een marinade en serveert ze met glasnoedels en een zoetzure misovinaigrette. Een ...

Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/mijn-pop-uprestaurant-risotto-met-raap-kerstomaatjes-en-italiaanse

... Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst - Snij de ajuin fijn. Stoof ze glazig.  Doe de rijst erbij.  Blus met witte wijn. Blus met bouillon en roer. Snij ondertussen de worstjes in stukken. Snij ook de bladraap grof. Kook de bladraap ...

Mispelkroketten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mispelkroketten-0

... Mispelkroketten - Meng de mispelpuree, de speculoos en de aardappelpuree goed tot een fijne puree. Week de gelatine in koud water. Warm de helft van de puree op, op een zacht vuurtje. Vermend de uitgeknepen gelatine goed met de warme puree. Meng de warme met de koude ...

Risotto met asperges, venkel en tong | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/risotto-met-asperges-venkel-en-tong

... jst bijna gaar is. Roer regelmatig. Was en snij de venkel in stukjes. Schil en snij de asperges fijn. Snij ook de shiitakes en de raap in stukjes. Voeg deze groenten toe aan de risotto. Laat even meegaren. Hak de peterselie en oregano fijn en voeg deze toe aan de risotto samen met de boter. Snij de tongfilet in hapgrote stukjes en voeg bij de rest. Snij de mozzarella in stukjes en roer deze er als laatste onder. Kruid met peper en werk af met de bieslook. Ingrediënten 80 g risottorijst 1 el vetstof 1 mespunt boter (Alpro Bakken en Braden) 1 l magere visfumet 1 sjalot 1 teentje look 120 g tongfilet 35 g mozzarella ½ venkel 100 ...

Puree van appelen en aardappelen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/puree-van-appelen-en-aardappelen

... puree van appelen en aardappelen - puree van appelen en aardappelen - Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.Kook de aardappelblokjes in een bodempje water in de microgolfoven beetgaar (5 à 6 min. op 600W). Pureer ze.Schil de appels verwijder ...

Kalkoensoep | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalkoensoep

... el gooi je weg. Laat alles een kwartiertje opkoken. Haal de stukjes vlees uit de bouillon. Snij de aardappelen, de wortelen en de raap in stukken en voeg toe aan de bouillon. Snij de venkel in lange reepjes en voeg toe aan de bouillon. Laat sudderen tot de groenten gaar zijn. Trek de vulling van het vlees van de kalkoen. Het vlees snij je in fijne sneetjes om als afwerking in je soep te leggen. Voeg de mosterd bij een eidooier. Kruid met peper ...

Bouillon met wintergroenten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillon-met-wintergroenten

... dragon toe. Je hebt nu een zoetzure marinade. Kuis de groenten indien nodig. Hou van de spruitjes enkel de blaadjes over. Rasp de raap, venkel, wortel, courgette met behulp van een mandoline. Blancheer kortstondig de blaadjes van de spruitjes in gezouten water en koel daarna af in ijswater. Herhaal dit voor alle groenten. Rasp de rode biet met de mandoline en maak vormpjes met behulp van een uitsteekvorm. Laat marineren in de zoetzure saus. Haal de bouillon door een zeef. Versnij de aardpeer in blokjes. Dresseer een soepbord met de geblancheerde ...

Puree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/puree

... puree - Puree, da's pure comfort food van bij ons. Gelukkig is puree maken helemaal niet moeilijk. Volg het recept en maak smeuïge aardappelpuree die heerlijk smaakt bij eindeloos veel gerechten. - Schil de aardappelen en snijd ze eventueel in stukken zodat ze ...

Champignonkroketten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champignonkroketten

... Champignonkroketten - Gebruik puree van echte aardappelen. Snijd champignons en spekblokjes in gelijkmatige stukken en bak ze aan in een beetje vetstof. Voeg de champignons en spekjes bij de puree. Laat de puree afkoelen. Draai balletjes en paneer de kroketjes: eerst ...

Gelakt spek met puree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gelakt-spek-met-puree

... Bereiding Gril de dikke sneden Breydelspek. Kook de frambozenazijn, de honing, de kaneelstok, de steranijs, de peper, de korianderzaadjes, de jeneverbessen, de rozemarijn en het water tot een stroop. Schik de speklapjes in een ovenschotel en giet de stroop eroverheen. ...