Resultaten voor zalmhaasje
Zalmhaasje met geitenkaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zalmhaasje-met-geitenkaas
... de 10 minuten. Ingrediënten honing 150 gr geitekaas 1 kg babyspinazie 1 citroen tijm roze peperbolletjes groentenbouillon 500 gr zalmhaasje met vel olijfolie ...
Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookt-zalmhaasje-met-erwten-wasabipuree
... Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree - Maak puree van de aardappelen en voeg er 2 eetlepels wasabi aan toe. Blancheer de erwtjes eventjes en meng ze onder de puree en werk af met een beetje room. Snijd de gerookte zalm in plakjes van 1 cm. Bak ze heel kort aan (maximum ...
Salade folle à la Christoff | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/salade-folle-la-christoff
... rème. Vul de gekookte eitjes op met de crème van avocado. Pel de pomelo. Haal het vruchtvlees er uit. Trek in stukjes. Snij het zalmhaasje en de paling in stukjes. Toast het brood. Besmeer met faux gras. Snij de appels in blokjes. Karamelliseer in olijfolie met honing. Blus met 1 el frambozenzijn en 1 el appelazijn. Laat zeer kort opkoken. Haal van het vuur en voeg 4 el maïsolie toe. Rol de asperges in de Ganda ham. Dresseer het bord naar keuze met alle ingediënten. Ingrediënten 1 bot witte asperges 1 bot groene asperges ½ avocado 2 el amandelschilfers 150 g Faux Gras 100 g gerookte paling 100 g ge ...
Recept voor zeekraal met gerookte zalmhaas | njam!
http://www.njam.tv/recepten/zeekraal-met-gerookte-zalmhaas
... rneer met viseitjes. Tip: Voeg geen zout toe, de zeekraal is al zout van smaak. Ingrediënten voor 4 stuks 40 ggerookt zalmhaasje 80 g zeekraal 2 elzwarte viseitjes 1 elolijfolie naar smaak zwarte peper ...
Gebakken zalm met citroen, zuring en gebakken krieltjes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zalm-met-citroen-zuring-en-gebakken-krieltjes
... naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Warm kort op. Serveer de gebakken patatjes met de zalm en zurkel. Ingrediënten 800 g zalmhaasje peper en zout olijfolie 1 klont boter 1 kg zuring 400 ml room peper en zout muskaatnoot 800 g krielaardappeltjes 1 diepgevroren c ...
Zalmburgertjes met limoen en koriander | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zalmburgertjes-met-limoen-en-koriander
... met een takje koriander en een sneetje ciabatta. Serveer met stukjes limoen. Ingrediënten 1 ciabatta brood olijfolie 250 g wilde zalmhaasje peper en zout 1 el sesamolie ½ bot bieslook 1 sjalot 1 el sojasaus 2 el panko of paneermeel een paar takjes koriander 1 limoen naar smaak koriander, gember, look en munt ...
Picknick pasta met pesto van brandnetel, artisjokken en burrata | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/picknick-pasta-met-pesto-van-brandnetel-artisjokken-en-burrata
... de blender en mix fijn. Kook de pasta al dente volgens de verpakking in gezouten water met een scheutje olijfolie. Snij het zalmhaasje in stukjes. Bak de zalmstukjes in een warme pan met hete olijfolie. Voeg de stukjes geitenkaas toe. Kruid met peper en zout. Snij de paddenstoelen in vier. Bak ook die aan in een pan met olijfolie. Kruid met peper en zout. Giet de pasta af. Meng met een paar eetlepels pesto en paddenstoelen. Snij de artisjokken in twee en voeg toe. Schep op de borden. Snij burrata in stukjes. Voeg die op het laatste toe samen met de zalm. Werk af met verse peterselie en bieslook. Ingrediënten 300 g penne 10 artisjokken (op olie) 200 g geitenkaas 1 bol burrata 300 g wilde zalmfilet (zonder vel) bieslook platte peterselie 150 g paddenstoelen peper zout olijfolie voor de pesto olijfolie 1 citroen 400 g brandnetels (enkel de toppen) 4 el pijnboompitten 4 el Parmezaanse kaas (geraspt) peper zout ...
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/carpaccio-van-zalm-met-rode-biet-sojascheuten-en-wasabi-vinaigrette
... t ijsblokjes. Versier met een stukje rabarber en aardbei. Voeg vier delen sap en twee delen spuitwater toe. Ingrediënten 500 g zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten) 3 lente-uitjes 1 bot waterkers 1 handvol sojascheuten voor de vinaigrette 2 eidooiers 1 kl wasabipasta 1 kl gember (geraspt) 1 el honing 2 el donkere sojasaus 150 ml sesamolie maïsolie ½ limoen peper voor de rode biet 400 g rode biet ½ rode ui 3 el olijfolie 1 el sherry azijn peper zout voor de limonade 250 g aardbei 1 stengel rabarber spuitwater 6 el honing of agavesiroop ...
Jeroen Meus - Zalmburger met komkommersalade en salsa verde - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalmburger-met-komkommersalade-en-salsa-verde
... n. In dit recept gebruikt Jeroen stukjes zalm. Omdat het visvlees gemalen wordt, is het helemaal niet nodig om dure filets of een zalmhaasje te kopen. Met een smakelijke komkommersalade erbij zal deze visburger van vrijdag-visdag een vrijdag-verrassingsdag maken. - 0. Maal de stukken zalm in de vleesmolen of versnijd de vis zeer fijn in een hakmolen of met een mes. 1. Doe de gemalen vis ...
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic | De Keuken van Sofie
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/drie-zalige-aperitiefhapjes-en-een-coole-gin-tonic
... selder Voor de glaasjes met zalm 4 aardappelen (vastkokend) 6 kwarteleitjes 1 sjalot (eventueel) 1 appel (Jonagold) 150 g gerookt zalmhaasje enkele takjes dille olijfolie ciderazijn 2 stengels witte selder peper zout ...