Resultaten voor lamscurry jeroen meus
Lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamscurry-ceylon-met-kokos-en-cashewnoten
... lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten - Verwarm de olie in een stoofpan en laat de gesnipperde ui op een laag vuur bruinen. Snijd ondertussen de lamsschouder in kubusjes. Smelt de boter in een grote pan, laat de lamskubusjes op hoog vuur snel kleuren. Kruid met zout ...
Lamscurry uit Maharashtra - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/curry/curry/lamscurry-maharashtra
... lamscurry uit Maharashtra 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 11 waarderingen HoofdgerechtVleesIndiaas Ingrediënten 15 g verse gember 5 grote tenen knoflook 4 eetlepels plantaardige olie 1 middelgrote ui, gesnipperd 4 theelepels ...
Lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam) | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/lamscurry-massaman-kae-met-een-salade-van-groene-papaja-som-tam
... lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam) - Lamscurry: Frituur de blokjes lamsvlees 5 min. in olie op 180°C. Kook de aardappel gaar. Hak de knoflook samen met de korianderwortel en de gember fijn. Doe dat alles samen met de Massaman currypasta ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/lamscurry
... lamscurry - Snijd het vlees in stukken van ongeveer 3 cm. Grotere stukken moeten langer bakken. Doe een beetje Fama in de pan. Werk met een gewone braadpan, zodat er straks voldoende aanbaksel overblijft om de saus smaak te geven. Bak het vlees gedurende een paar minuten ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...
Jeroen Meus - Curry met lamsschouder en aardappel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/curry-met-lamsschouder-en-aardappel
... de bimi schoon en kook ze gaar. Voeg tijdens de laatste minuut de sluimererwten toe.Giet de groene groenten af. Serveer ze met de lamscurry. ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise
... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...
Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0
... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je ...