Resultaten voor eendenbout

Jeroen Meus - Eendenbout met rode biet en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/eendenbout-met-rode-biet-en-puree

... puree - Bieten zijn een wintergroente die beslist wat extra aandacht verdient. Jeroen combineert rode biet uit de oven met malse eendenbouten. Serveer dit gerecht bij voorkeur met puree. - 0. Pel de uien, snij ze eerst middendoor en vervolgens in fijne halve ringen. 1. Pel en hak de look en plet ...

Jeroen Meus - Bouillon met boschampignons en gekonfijte eend - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bouillon-met-boschampignons-en-gekonfijte-eend

... rijgt dankzij de bouillon van het gedroogd eekhoorntjesbrood die typische, vlezige smaak. De wontons worden gevuld met gekonfijte eendenbout en maken de soep af. - Kook de gekonfijte eendenbouten gaar volgens de verpakking. Haal de eendenbouten uit de verpakking en laat ze uitlekken door een zeefje. Vang het eendenvet op. Zet een pan met enkele eetlepels van het eendenvet op ...

Broodje met geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-geitenkaas

... kjes geitenkaas en daarop de tatsoi. Werk af met de champignons, de sjalotten en het eendenvlees. Ingrediënten 400 gr gekonfijte eendenbout 100 gr boter 400 gr tatsoi 2 sjalotten 100 gr eekhoontjesbrood 100 gr morieltjes peper zout 400 gr 'Le Larry' geitenkaas zuurdesembrood met noten ...

Jeroen Meus - Dumplings van eend met een oosterse dip - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dumplings-van-eend-met-een-oosterse-dip

... van eend met een oosterse dip - Jeroen eet heel graag oosters. Dit is een niet-alledaags maar heel smakelijk hapje met gekonfijte eendenbout en een pittige dipsaus. - 0. Verwarm de oven voor tot 160 °C. 1. Leg de eendenbouten in een ovenschaal en warm ze op in de vo ...

Kabeljauw met Siciliaanse tomatensaus | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/kabeljauw-met-siciliaanse-tomatensaus/

... t vlees, boter, roomsaus, dikke slierten olijfolie in de soep, Hollandse jus over aardappels, het smeltende vet van gekonfijte eendenbout, het smeerbare van rillettes, van maatjesharing – als we dat nog gaan meemaken, dit jaar – het is allemaal lebberend lekker. O, dan vergeet ik frituursels nog, patat, berenhappen en kroketten. Een feest is voor mij geen feest als er geen chips zijn. In mijn dromen kan ik het allemaal op en krijg ik er niks van, geen rammelend hart, geen rochelende aders, geen blubberende buik. De goden op de Olympus dronken nectar en aten ambrozijn. Gelooft u het? IJs, friet en chocolade waren het, speenvarkentjes die glanzend van het vet uit goddelijke ovens kwamen. Papri ...