Resultaten voor bakken met roger van damme pistolet
Pistolet met kipfilet en gember
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pistolet-met-kipfilet-en-gember
... pistolet met kipfilet en gember - pistolet met kipfilet en gember - Pers de citroen en rasp de gember. Meng het citroensap en de gember onder de yoghurt.Beboter de pistolet.Leg de sneetjes kipfilet erbovenop. Verdeel er vervolgens de yoghurt over.Werk af met ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pistolet-met-roerei-en-gerookte-zalm
... pistolet met roerei en gerookte zalm - pistolet met roerei en gerookte zalm - Snijd de pistolet in de lengte doormidden. Rooster beide helften in de broodrooster.Maak een roerei van twee eieren twee eetlepels melk peper zout en dille.Beleg de beide pistolethelften met ...
Volkoren pistolet met kalkoen en mandarijn | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkoren-pistolet-met-kalkoen-en-mandarijn
... Volkoren pistolet met kalkoen en mandarijn - Besmeer de pistolet zeer dun met minarine. Beleg met enkele blaadjes sla, tuinkers en leg hier op de kalkoenfilet. Leg hier bovenop partjes mandarijn, eventueel ontdaan van het vliesje. Ingrediënten 2 volkoren pistolets 1 ...
Gevulde pistolet met roerei, ham en champignons
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-pistolet-met-roerei-ham-en-champignons
... Gevulde pistolet met roerei, ham en champignons - Gevulde pistolet met roerei, ham en champignons - Borstel de champignons schoon. Snijd ze in vier en bak ze goudbruin in een beetje bakboter.Kluts de eieren in een kommetje smelt een beetje boter in een antikleefpan en ...
Recepten - Gevuld broodje met roomkaas
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gevuld_broodje_met_roomkaas
... Bereidingswijze Snijd het bovenste gedeelte van de pistolet eraf en haal het broodkruim eruit. Kruid de kaas flink met peper en zout. Snijd de ui, de paprika en het grootste deel van de geschilde komkommer heel fijn en meng ze door de kaas. Vul de pistolet met het ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hamburger
... een rustig vuurtje. Bak 6-8 minuten aan één kant, draai de hamburger en leg en een sneetje kaas op. Laat hem nog eens 6 minuten bakken aan de andere kant. Stop de pistolets even in de oven. Leg een blaadje sla, een schijfje tomaat, augurkjes en uitjes op één deel van de pistolet. Doe er nog wat ketchup bij. Leg de hamburger op de sla en sluit de pistolet. Ingrediënten 1 ei bloem 1 komkommer 2 tomaten 1 krop sla handvol ...
Recept voor poffertjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/poffertjes
... . Giet over in een spuitflesje. Zet de poffertjespan op een zacht vuur en boter licht in. Spuit het beslag in de pan, laat rustig bakken en draai om wanneer de poffertjes bijna gestold zijn. serveren: Verdeel de poffertjes over de borden, bestrooi met poedersuiker en leg er enkele bolletjes boter op. (voor meer recepten van roger van damme klik hier) Ingrediënten voor 6 personen voor het beslag: 300 gmelk 15 gverse gist 1 ei 15 gkristalsuiker 1 snuifje zout 100 gzure room 200 gbloem 50 ggesmolten boter voor de boter: 300 gboter 1 mespgemberpoeder 1 mespkaneel 1 vanillestokje, uitgeschraapt 1 tlpoedersuiker extra: poffertjespan / keukenrobot / spuitzak / bakpapier / klopper / plastic spuitflesje ...
Volkorenpistolet met crème van mango | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkorenpistolet-met-creme-van-mango
... Volkorenpistolet met crème van mango - Schil de mango, verwijder de pit en snijd in blokjes. Pureer de stukjes mango met een staafmixer. Klop er de platte kaas door en voeg citroensap en zoetstof toe naar smaak. Snijd de pistolet in twee en bestrijk ze met de vruch ...
Recept voor ontbijtbrood | njam!
http://www.njam.tv/recepten/ontbijtbrood
... bereiden: Meng de verschillende soorten bloem en maak een kuiltje in het midden. Giet het water er voorzichtig in en los hierin de gist op. Leg het zout en boter aan de rand van de bloem en kneed met de hand de bloem door het water. Meng pas op het einde het zout en ...
Recept voor quiche lorraine | njam!
http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine
... bereiden: maak de taartbodem: Verwarm de oven voor op 180°C. Maak een kuiltje in de bloem en meng er het water, de boter en een snuifje zout door. Kneed tot een soepel deeg en rol uit tot 0,5 cm. Leg het deeg voorzichtig op een ingevette taartvorm. Verwijder overtollig ...