Resultaten voor zalmcarpaccio
Recept voor Lekker feestmenu - Voorgerecht: Zalmcarpaccio met tomaat en ui | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-voorgerecht-zalmcarpaccio-met-tomaat-en-ui/
... aad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Anijszaadjes Toevoegen Zout Toevoegen 300 g verse zalmcarpaccio (in dunne plakjes gesneden) Toevoegen 1 kleine zoete witte ui Toevoegen 1 tomaat Toevoegen 1 eetlepel(s) kleine kappertjes Toevoegen 1 eetlepel(s) citroensap Toevoegen 1 eetlepel(s) oli ...
Recept voor Sushi van komkommer en verse zalm | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/sushi-van-komkommer-en-verse-zalm/
... d: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 100 g verse zalmcarpaccio Toevoegen 1/2 komkommer Toevoegen 1 mespuntje wasabi Toevoegen zout en peper Toevoegen 1 schoteltje scheuten Toevoegen Bereidingswijze Snij de z ...
Broodje met verse zalm | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-verse-zalm
... et verse zalm - Snijd de selder in fijne reepjes en de komkommer in gelijke plakjes. Meng de selder met de olijfolie, schik er de zalmcarpaccio op en besprenkel deze met het citroensap. Laat één zijde een vijftal minuten marineren (het resultaat is ook dat je koud bakt, doordat de zuren ...
Carolines blog: Verse zalmcarpaccio
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/09/verse-zalm-carpaccio.html
... Verse zalmcarpaccio Ingrediënten:- 400 g verse zalm- 1 citroen- 1 el gehakte dille- 1 sjalotje, fijngehakt- 1 el suiker- ½ tl zout- 1 el extra virgine olijfolie- 1 el kappertjes, uitgelekt- wat slablaadjes en bruin stokbrood om te serveren Bereiden:1. Wikkel de zalm in ...
Zalmcarpaccio met krokante sla en zelfgebakken naanbrood | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/zalmcarpaccio-met-krokante-sla-en-zelfgebakken-naanbrood
... Bereiding Voor het brood: weeg alles af. Meng alle ingrediënten in een grote mengkom of met een keukenrobot tot een mooie homogene bol. Verdeel het deeg in 10 stukken. Bestrooi met bloem mocht het kleven. Rol dun uit tot een soort van pannenkoek. Gebruik bloem als het kleeft ...
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2011_12_01_archive.html
... n-gorgonzolaflan 3. Tonijnsashimi met avocadosalade 4. Vijgen-geitenkaastaartje 5. Garnalentoast met tomatencrème 6. Verse zalmcarpaccio 7. Geitenkaasjes in pancetta op een bedje van rucola 8. Kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm 9. Garnalencocktail met mango en limoendressing 10. Tartelettes met zalm Soepen: 1. Italiaanse courgettesoep 2. Broccolisoep met roquefort 3. Romige bloemkoolsoep met gorgonzola 4. Tomaten-paprikasoep Hoofdgerechten: 1. Gebakken zeebaars met gembersaus 2. In de braadslee gebakken zalm met olijven, sperziebonen, ansjovis en tomaat 3. ...
Carolines blog: Suggesties voor het Kerstdiner
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/suggesties-voor-het-kerstdiner.html
... flan  3. Tonijnsashimi met avocadosalade  4. Vijgen-geitenkaastaartje  5. Garnalentoast met tomatencrème  6. Verse zalmcarpaccio  7. Geitenkaasjes in pancetta op een bedje van rucola  8. Kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm  9. Garnalencocktail met mango en limoendressing 10. Tartelettes met zalm 11. Gekaramliseerde balsamico-uientaartjes 12. Zoete aardappelgalette Soepen: 1. Italiaanse courgettesoep 2. Broccolisoep met roquefort 3. Romige bloemkoolsoep met gorgonzola 4. Tomaten-paprikasoep 5. Gekoelde macadamianotensoep 6. Soep van pastinaak en gember Hoofdgerechten: 1. Gebakken zeebaars met ge ...