Resultaten voor pudding met rozijnen
Jeroen Meus - Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-peperkoek-rum-rozijnen-en-banketbakkersroom
... . Vries de eiwitten in voor later gebruik. Klop de eierdooiers met de suiker met de keukenmachine tot ruban. Klop er het vanillepuddingpoeder door. Verwarm de melk op het vuur. Snijd de vanillestokken in de lengte open. Schraap er met een scherp mes de zaden uit en doe ze bij de melk. Leg de vanillepeulen ook in de melk. Doe er flink wat kaneelpoeder bij. Haal de peulen uit de melk. Giet een beetje warme melk bij de ruban en roer los. Doe de ruban bij de rest van de melk en laat op een matig vuur binden. B ...
Recepten - Broodpudding met chocoladeglazuur
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Broodpudding_met_chocoladeglazuur
... suiker, nootmuskaat, vanillesuiker, rozijnen en amandelschilfers bij. Vet een taartvorm in en giet het mengsel in de vorm. Bak de pudding goudbruin in een voorverwarmde oven op 180°C. Maak het glazuur: smelt de chocolade, voeg de suiker en het citroensap toe en strijk het mengsel met een borsteltje uit op de broodpudding. Maak eventueel no ...
Jeroen Meus - Ronde rozijnenkoeken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ronde-rozijnenkoeken
... dat zelf ronde rozijnenkoeken maken helemaal niet zo ingewikkeld is. Hij gebruikt bladerdeeg en vult het met abrikozenconfituur, pudding en rozijnen. Kant-en-klaar bladerdeeg is prima geschikt omdat het dun is uitgerold. Tijdens het bakken blaast het deeg op en wordt het lekker krokant. - 0. Verwarm de oven voor ...
Jeroen Meus - Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-soezen-met-pudding-rum-raisin
... Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dit dessert vergt wat moeite, maar het resultaat is verbluffend! Overheerlijke soezen gevuld met een zalige pudding met rum en rozijnen, afgewerkt met een lichte karamelsaus op basis van Caramella Mokatine snoepjes. ...
Jeroen Meus - Mokkapudding met peer en boterwafeltjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mokkapudding-met-peer-en-boterwafeltjes
... Mokkapudding met peer en boterwafeltjes - Een toppertje als mokkapudding is altijd een goed idee als nagerecht. Vergezeld van peer, rozijntjes en de echte Natuurboterwafels van Jules Destrooper vormt dit recept een overheerlijk en supersimpel dessert waarmee ...
Pudding met speculaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pudding-met-speculaas
... pudding met speculaas - Een dessert vol herinneringen, nostalgie én smaak: vanillepudding op grootmoeders wijze met speculaas! Kook de melk met het vanillestokje. Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatste de maïzena aan toe. Giet de melk op het mengsel ...
Recept voor Broodpudding | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/broodpudding/
... n het deeg. Giet dit in een ingevette bakvorm. Laat ongeveer 45 minuten in de oven op 200°C bakken. Tip: Serveer deze broodpudding met vanille- of chocoladesaus, of een bolletje vanille-ijs Voeg behalve of in plaats van rozijnen ook chocolade, banaan of appel toe aan de broodpuddingHoe weet je dat de pudding klaar is? Duw er eens op, als de pudding weerstand biedt, is hij klaar Geniet van Broodpudding ...
Pudding zonder velletje | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pudding-zonder-velletje
... e melk. Zet terug op het vuur en laat nog een minuutje doorkoken, terwijl u blijft roeren. Bij het kookpunt blijven roeren tot de pudding ingedikt is. Laat de pudding ongeveer 20 tot 25 minuten goed afkoelen in de pot. Zeer regelmatig roeren en dan in potjes gieten. Dep de pudding in met een beetje boter, strooi er dan een beetje bloemsuiker over en zet in de koelkast. Ingrediënten 1 zakje vanillesuiker ¾ l melk 1 zakje vanillebloem ...
Broodpudding met chocoladeglazuur
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodpudding-met-chocoladeglazuur
... Broodpudding met chocoladeglazuur - Heb je nog wat oud brood over? Gooi het niet weg. Geef het een tweede kans door er een heerlijke broodpudding van te maken. Werk af met chocoladeglazuur voor een zoete toets. - Breng de melk aan de kook. Doe er het brood de eieren suiker ...
Klassieker: Pudding met petit beurres | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/klassieker-pudding-met-petit-beurres
... iet deze bereiding op de geklopte eierdooiers. Laat nog even goed doorkoken. Schik de Petit Beurrekoekjes in potjes en giet er de pudding over. Laat afkoelen. Hak de amandelkoekjes, speculaas en petit beurre koekjes met wat bruine suiker en strooi over de pudding. In ...