Resultaten voor warme tomaten
Warme kreeft met tomaten-paprikasalsa
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/212/warme-kreeft-met-tomaten-paprikasalsa
... mp;deg;C. Leg de bollen knoflook en de paprika's in een ovenschaal en besprenkel ze rijkelijk met olijfolie. Zet ze in de warme oven. Haal er na 10 minuten de paprika's en na 15 minuten de knoflook uit. Verwijder velletjes en zaadjes van de paprika's en snij ze in stukjes. Meng de blokjes tomaat en paprika met het basilicum. Maak aan met olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet de oven op de hoogste stand. Snij de kreeften doormidden ...
Recepten - Gevulde tomaat met gehakt
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gevulde_tomaat_met_gehakt
... plaat. Giet er wat gesmolten boter overheen en strooi er nog wat broodkruim op. Bak de tomaten een kleine 20 minuten in een matig warme oven op 140°C. Serveer met een pittige salade. Recept : Geert Van Der Bruggen ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-tomaten-met-gehakt
... ovenschaal. Giet er wat gesmolten boter over en strooi er nog wat broodkruim op.Bak de tomaten een kleine 30 minuten in een matig warme oven op 160°C.Serveer met een pittige salade. ...
Flan van kaas met carpaccio van tomaten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/flan-van-kaas-met-carpaccio-van-tomaten-en-pijnboompitten
... aadjes aan toe.Snijd de kaas in fijne blokjes en meng ze samen met de zachte boter tot een homogene massa door er geleidelijk het warme roommengsel aan toe te voegen.Kruid met peper en zout giet in vormpjes en laat een nacht opstijven in de koelkast.Vries de tomaat kort in en snijd ze nadien in flinterdunne schijfjes.Kruid de carpaccio met peper en zout en werk af met een blaadje basilicum.Ontvorm de kaasjes en werk af met de pijnboompitten en zongedroogde t ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gemarineerde-tomaten
... Gemarineerde tomaten - Gemarineerde tomaten - Was de tomaten en snijd ze in schijfjes. Leg ze in een kom die afgesloten kan worden.Meng wijnazijn olie peper en zout en giet dit over de tomaten. Dek ze af en zet ze 30 minuten in de koelkast.Snijd bieslook en ...
Warme canapés met mozzarella | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/warme-canapes-met-mozzarella
... warme canapés met mozzarella - Verhit de oven tot 220 °C (stand 7). Snijd de boterhammen doormidden. Leg op elk stuk een halve mozzarella en een ansjovisfilet. Verdeel er de plakjes tomaat over. Leg de canapés op een bakplaat en zet ze een paar minuten in de oven ...
https://koken.vtm.be/recept/super-pasta
... outen water. Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in stukken. Hak de look en basilicum fijn. Giet de pasta af en zet de nog warme pot terug op vuur. Voeg de look en de tomaten aan toe. Laat alles een minuut koken. Voeg de pasta, mozzarella en basilicum aan toe. Kruid met peper en zout. Roer alles sn ...
Recept voor Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/tomaten-of-paprikas-gevuld-met-gevogeltegehakt/
... op, breng op smaak met zout en peper en strooi er net voor het serveren de gescheurde basilicumblaadjes in. Serveer de tomaten op warme borden, nappeer de saus erlangs en serveer met de noedels. Geniet van tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt ...
Bloemkoolpizza met gekleurde tomaten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bloemkoolpizza-met-gekleurde-tomaten
... en het zout tot pizzadeeg.Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot een ronde pizzabodem. Bak die 8 à 10 minuten in de warme oven.Spoel de tomaten en snij in flinterdunne schijfjes. Snij de rode ui in ringen.Haal de pizzabodem uit de oven en beleg hem met de tomaten uiringen en 100 g kaas. Kruid met peper en zout en zet nog 10 minuten in de oven.Besprenkel de pizza met olijfolie werk af met vers basilicum en serveer. ...
Lamsboutsneden met geitenkaas en gekonfijte tomaten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamsboutsneden-met-geitenkaas-en-gekonfijte-tomaten
... itenkaas (of 1 Rocamadour) op elk lapje lamsbout. Kruid met peper en strooi er de tomaten en de rozemarijn overheen. Zet onder de warme gril tot de kaas net begint te smelten (blijf erbij!) Dien meteen op met de gegrilde groenten. Tip: snijd de vetrand van de plakjes lamsbout in zodat ze hun vorm niet verliezen tijdens het bakken. Ingrediënten 4 niet te dikke lapjes lamsbout (Europees lam) 1 buche gerijpte geitenkaas (of stukjes Rocamadour) 100 g gekonfijte tomaten in olie 4 takjes rozemarijn 2 el olijfolie peper gegrilde groenten naar keuze bv. paprika, aubergine, courgette, ... ...