Resultaten voor kipfilet met cocktailsaus
Jeroen Meus - Cocktailsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cocktailsaus
... cocktailsaus - Een kwak mayonaise mengen met een kwak ketchup: als kind lukte het ons wonderwel. Dit recept is net dat tikkeltje verfijnder. - 0. Schep de mayonaise en de yoghurt in een mengschaaltje. Voeg een flinke toef ketchup en enkele druppels rode tabasco toe. 1. ...
Krabcocktail | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/krabcocktail
... Krabcocktail - Kook de noordzeekrabben levend in een groentebouillon van selder, prei, ui, look, wortel, tijm, laurier en groentebouillon. Kook ze gedurende 10 à 15 minuten, al naargelang de grootte. Haal het krabvlees eruit. Voeg een beetje room toe aan de cocktailsaus. ...
Garnalencocktail met avocado en cocktailsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalencocktail/garnalencocktail-avocado-cocktailsaus
... Garnalencocktail met avocado en cocktailsaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisHollands Ingrediënten 4 blaadjes romaine sla ½ avocado, in plakjes 4 gekookte grote garnalen, in de lengte gehalveerd ...
Jeroen Meus - Lobster roll met rivierkreeft, pompelmoes en cocktailsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lobster-roll-met-rivierkreeft-pompelmoes-en-cocktailsaus
... Lobster roll met rivierkreeft, pompelmoes en cocktailsaus - Na de heerlijke hapjes is het tijd om aan tafel te gaan en daar starten we meteen goed met dit heerlijke voorgerechtje. Een hedendaagse versie van de klassieke garnalencocktail, daar scoor je bij iedereen mee! ...
Kipfilet gevuld met roomkaas...
http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/03/kipfilet-gevuld-met-roomkaas.html
... .Nodig per persoon:1 Kipfilet50 gr Roomkaas naar keuze Kipkruiden naar keuze Bereiding:Verwarm de oven voor op 180 graden.Snij de kipfilet in.Vul de kipfilet met de roomkaas.Maak de kipfilet dicht met een cocktailprikker.Kruid de kip naar keuze.Braad de kipfilet in de koekenpan aan beide kanten ee ...
Cocktailsaus en tv-worstjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cocktailsaus-en-tv-worstjes
... cocktailsaus en tv-worstjes - Meng de mayonaise met de ketchup. Kruid met cayennepeper, peper en zout. Voeg eventueel wat paprikapoeder toe. Werk af met de whisky. Te sterk van smaak? Meng er dan room onder. Ingrediënten 6 el mayonaise 2 el ketchup cayennepeper 2 el whisky ...
Broodje met gemarineerde ansjovis | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-gemarineerde-ansjovis
... Broodje met gemarineerde ansjovis - Bestrijk de trammezino met de cocktailsaus en schik daarop de plakjes filet d’anvers. Besmeer vervolgens met de tartaar en leg hierop de uitgelekte ansjovis. Schik er de rucola bij en rol op. Steek stokjes door de rol en snijd in gelijke ...
Chicken nuggets met nacho's en pittige cocktailsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/chicken-nuggets-met-nachos-en-pittige-cocktailsaus
... Bereiding Snij de kipfilet in reepjes. Doe in een kom en zet onder in melk. Laat even staan. Verkruimel ondertussen de chips. Giet de kip af. Haal elk reepjes door de chips. Leg op een rooster. Plaats in de voorverwarmde oven en bak 15 minuten op 180°C. Maak ondertussen ...
Wrap met lam | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wrap-met-lam
... Wrap met lam - Neem een kleefpan en stoof het vlees, de paprika en de ui aan in een beetje olijfolie. Kruiden met peper en zout. Voeg de peperoncini fijngesneden toe. Kruid af met spaghettikruiden voor een pittige toets. Blus met water en maak het aanbaksel los. Warm de ...
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/tomaat-garnaal
... Tomaat garnaal - Snijd de tomaten in kleine blokjes, vermeng ze met bieslook en gesnipperde sjalot. Meng de light mayonaise met de ketchup en tomatenpuree en 2 eetlepels water. Doe de tomatenmengeling in een kommetje, giet er een beetje cocktailsaus over. Doe daarboven ...