Resultaten voor pruimentaart jeroen met verse pruimen

Pruimentaart met gezouten karamelijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pruimentaart-met-gezouten-karamelijs

... pruimentaart met gezouten karamelijs - Meng alle ingrediënten voor het deeg. Voeg wat Sweet Mix en een mespunt kaneel toe. Meng tot homogene massa. Laat opstijven in folie in de koelkast. Snij de pruimen grof.                                          ...

Franse pruimentaart (Far Breton)

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2013/11/franse-pruimentaart-far-breton.html

... Franse pruimentaart (Far Breton)In Bretagne gebruikt men voor dit typische streekgerecht Armagnac. Ik heb dit alleen niet in huis: wel Calvados en daarom geef ik er een Normandische draai aan.Verder kan je een "Far" ook met andere (gedroogde) vruchten maken. Deze taart kan ...

Jeroen Meus - Pruimentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimentaart-0

... pruimentaart - Dit is een pruimentaart die je waarschijnlijk niet bij de bakker vindt omdat jeroen er een lekker laagje frangipane aan toevoegt. Hemels! - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Vet een taartvorm in met boter en bestuif met bloem. Leg een vel kruimeldeeg ...

Jeroen Meus - Far Breton met Armagnac - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/far-breton-met-armagnac

... Far Breton met Armagnac - jeroen maakt een klassieke Bretoense pruimentaart klaar met gemarineerde pruimen in Armagnac. Verrassend eenvoudig en ontzettende lekker. Deze flan is lauw op z’n best! - Verwarm de oven voor op 185°C.Meet de juiste hoeveelheid Armagnac ...

Pruimentaart - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/taart/pruimentaart

... pruimentaart 1 taart 10 min voorbereiden 45 min bereiden 30 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen GebakVegetarischHollands Ingrediënten voor het deeg 180 g bloem 90 g koude boter 3 eetlepels suiker 1 middelgroot ei voor de vulling 1½ eetlepel suiker (of 3 eetlepels ...

Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/speciale-bbq-saus-van-blauwe-pruimen

... Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen - De pruimen met het water snel laten koken. Het vlees van de pruimen mixen met kruiden. Ingrediënten 500 gr blauwe pruimen 1 bussel verse koriander 1 bussel platte peterselie een chilipepertje of 1 el sambal oelek ...

Clafoutis met pruimen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/clafoutis-met-pruimen

... Clafoutis met pruimen - Van deze kleine Franse gebakjes met verse pruimen zal je geen genoeg kunnen krijgen. Tip: wanneer er geen pruimen beschikbaar zijn, kan je deze vervangen door ander seizoensfruit. Kies in de winter bijvoorbeeld voor peer. - Snijd de verse pruimen in ...

Gebak met pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen

... Gebak met pruimen - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in ben leg er een bakpapier in. Leg de pruimen in de rum, vul aan met heet water tot ze onder staan en laat 1 uur weken. Laat de pruimen uitlekken en druk het vocht er iets uit. Klop de eieren met de suiker ...

Polentadessert met pruimen en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polentadessert-met-pruimen-en-sinaasappel

... Polentadessert met pruimen en sinaasappel - Kook het water en voeg er al roerend 65 g suiker, de curry en de polenta aan toe. Laat zachtjes koken gedurende 20 à 30 minuten. Doe de polenta in vormpjes en laat deze een dag opstijven in de koelkast. Snijd de pruimen in schijven ...

Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-kalkoenbout-met-pruimen-en-gehakt

... Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Snij de pruimen in stukken en meng ze met het gehakt de porto en de cognac.Ontbeen de kalkoenbillen maak in de 2 dikste helften een inkeping.Vouw ze open en leg er het gehaktmengsel op.Rol ...