Resultaten voor sugar snaps

Rode curry met sugar snaps | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/rode-curry-met-sugar-snaps/

... Rode curry met sugar snaps Een heerlijke rode curry met sugar snaps en rijst. Kook de rijst of noedels volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in stukjes. Giet een scheutje olie in een wokpan of een diepe hapjespan. ...

Uit de keuken van Levine: Kip met sugar snaps in sinaasappelsaus

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/kip-met-sugar-snaps-in-sinaasappelsaus.html

... Kip met sugar snaps in sinaasappelsaus Alweer een heerlijk en makkelijk kipgerecht. De stukjes kipfilet worden eerst 'gemarineerd' in een losgeklopt eiwit met soyasaus, witte wijn en maizena. Door de sugar snaps eerst kort te roerbakken en pas op het laatst weer toe ...

Jeroen Meus - Noedels met groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/noedels-met-groenten

... en - Een vegetarisch wokgerecht met veel groenten en noedels. Jeroen gebruikt onder andere bimi (fijne broccolistronkjes) en sugar snaps - zoete groene boontjes. Zorg ervoor dat de groenten wat krokant blijven. Lekker gezond en snel klaar. - Breng in een kookpot water met een snu ...

sugar snaps | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tag/sugar-snaps/

... an door een in blokjes gesneden grote zoete appel. Maar laten we bij het begin beginnen. We nemen 200 gram doperwtjes en 100 gram sugar snaps. Zorg dat ze een klein beetje gaar zijn dus heel even de kook erover. Laat heel goed uitlekken en snij vervolgens de sugar snaps in kleine stukjes. Bak 75 gram spekjes krokant en laat ook afkoelen. Snij een kleine rode ui fijn en snij ook de waterkastanjes in plakjes. Dit alles mengen we met 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels crème fraîche (of zure room), 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 teentje knoflook heel fijngesneden en 4 eetlepels fijngesneden verse dille. Naar smaak peper en zout erdoor. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat hier veel variaties op mogelijk zijn. ...

Jeroen Meus - Beignet van hondshaai met noedelsalade en chilidressing - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/beignet-van-hondshaai-met-noedelsalade-en-chilidressing

... pperig gebakken vis uit de Noordzee! - Laat de friteuse opwarmen tot 180°C.Breng wat gezouten water aan de kook en kook er de sugar snaps in. Spoel ze nadien onder koud water en hou ze even apart.Doe de rijstnoedels in een kom en giet het hete water dat gebruikt werd voor de sugar snaps over de noedels.Pers het sap van de limoenen in een kommetje en meng er de chilisaus, de bruine suiker ...

Peultjes en bonen met Thaise dressing - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/peultjes/peultjes-bonen-thaise-dressing

... VisThais Ingrediënten 2 rode uien, in dunne plakjes sap van 2 citroenen 1 eetlepel olie 2 theelepels sesamolie 100 g peultjes of sugar snaps, afgehaald 200 g oogbonen uit blik, uitgelekt 1 lente-ui, in plakjes 40 g verse muntblaadjes 1 theelepel vissaus 1 theelepel sojasaus Voorbereiden Doe de plakjes ui in een kom en schep er het citroensap door. Dek af en laat 1 uur staan. Bereiden Verhit beide soorte ...

Risotto met groene groenten recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7548/risotto-met-groene-groenten

... ablet erboven en kook de rijst onafgedekt zachtjes ca. 20 min. Breng in een andere pan water met snufje zout aan de kook. Kook de sugar snaps, haricots verts en de aspergekopppen 6-8 min. Laat uitlekken in een vergiet. Schep de sugar snaps, haricots verts, aspergekoppen en de bosui door de rijst en warm al omscheppend nog ca. 5 min. mee. Schep de rest van de boter door de rijst (eventueel extra water toevoegen). Breng op smaak met peper en zout. - 3 bosuien, 1 sjalot, 250 g verse groene asperges, 200 g verse haricots verts, 50 g ongezouten roomboter, 300 g Arborio risottorijst, 1 ml droge witte wijn, 1 l kraanwater, 2 kruidenbouillontabletten, 100 g verse sugarsnaps ...

Jeroen Meus - Aardappel in de wok met krokante groenten en woksaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardappel-in-de-wok-met-krokante-groenten-en-woksaus

... koken. Haal de saus van het vuur en laat even trekken. De groenten Pel de ui en snijd hem in fijne ringen. Trek de draad uit de sugar snaps. Halveer de champignons. Snipper de lente-uien. Zeef de woksaus. Giet de aardappelen af en koel ze onder koud stromend water. Pel ze en snijd ze in stukken. Verwarm een scheut arachideolie in de wok. Wok ongeveer een vierde van de aardappelblokjes met een vierde van de champignons. Schep ze uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier. Giet wat vet uit de wok. Bak een vierde van de ui, sugar snaps en sojascheuten in de wok. Doe er een vierde van de gebakken aardappelen en champignons bij. Giet een paar lepels woksaus bij de groenten en laat nog wat verder bakken. Afwerken en serveren Schep de groenten uit de pan en werk af met gesnipperde lente-ui en enkele blaadjes koriander. Roerbak de rest van de aardappelen en groenten op dezelfde manier. ...

waterkastanje | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tag/waterkastanje/

... an door een in blokjes gesneden grote zoete appel. Maar laten we bij het begin beginnen. We nemen 200 gram doperwtjes en 100 gram sugar snaps. Zorg dat ze een klein beetje gaar zijn dus heel even de kook erover. Laat heel goed uitlekken en snij vervolgens de sugar snaps in kleine stukjes. Bak 75 gram spekjes krokant en laat ook afkoelen. Snij een kleine rode ui fijn en snij ook de waterkastanjes in plakjes. Dit alles mengen we met 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels crème fraîche (of zure room), 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 teentje knoflook heel fijngesneden en 4 eetlepels fijngesneden verse dille. Naar smaak peper en zout erdoor. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat hier veel variaties op mogelijk zijn. ...

doperwten | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tag/doperwten/

... an door een in blokjes gesneden grote zoete appel. Maar laten we bij het begin beginnen. We nemen 200 gram doperwtjes en 100 gram sugar snaps. Zorg dat ze een klein beetje gaar zijn dus heel even de kook erover. Laat heel goed uitlekken en snij vervolgens de sugar snaps in kleine stukjes. Bak 75 gram spekjes krokant en laat ook afkoelen. Snij een kleine rode ui fijn en snij ook de waterkastanjes in plakjes. Dit alles mengen we met 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels crème fraîche (of zure room), 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 teentje knoflook heel fijngesneden en 4 eetlepels fijngesneden verse dille. Naar smaak peper en zout erdoor. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat hier veel variaties op mogelijk zijn. ...