Resultaten voor kalfskotelet
Kalfskotelet met tomatenseldersaus en ovenfrietjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalfskotelet-met-tomatenseldersaus-en-ovenfrietjes
... jn, cayennepeper en zout. Voeg de selder toe. Plaats een deksel op de pan en laat 15 minuten sudderen op een laag vuurtje. Bak de kalfskotelet in 1 eetlepel vetstof. Kruid met peper en zout. Ingrediënten 100 gr kalfskotelet 250 gr aardappelen 200 gr selder 100 gr tomaat 1 kleine ui 2 el vetstof 1 el plantaardige vetstof peper en zout komijn cayennepoeder bakpapier ...
Kalfskotelet met spinaziesalade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfskotelet-met-spinaziesalade
... oompitten over de spinaziesalade.Kook de volkoren pasta beetgaar.Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Kruid de kalfskoteletten met peper. Gril 4 à 5 minuten per kant. Controleer regelmatig of het vlees niet aanbrandt anders plaats je de grill wat hoger. Haal van de grill en laat 10 minuten afgedekt rusten.Snijd de boter in plakjes. Leg op elke kalfskotelet een plakje pestoboter.Serveer de kalfskotelet met de spinaziesalade en volkoren pasta. ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfskotelet-met-gremolata
... kalfskotelet met gremolata - kalfskotelet met gremolata - Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Bestrijk de kalfskoteletten met olie en kruid met peper en zout.Gril de koteletten op de barbecue zo’n 4 à 5 minuten per kant. Laat 10 minuten in aluminiumfolie ...
Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/kalfskotelet-met-dragonroomsaus-erwtenpuree-met-munt-groene-asperges
... wijn, laten inkoken met room. Saus passeren, dragon toevoegen, afkruiden met peper en zout. Ingrediënten erwten groene asperges kalfskotelet boter munt sjalotjes dragon witte wijn room ...
Kalfskotelet met blackwellsaus | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalfskotelet-met-blackwellsaus
... eetje waterkers en gekookte aardappelen. Ingrediënten 2 dl room 1 sjalot 1 dl witte wijn 1 dl blanke fond (runds of gevogelte) 4 kalfskoteletten 8 Belgische Pickles aardappelen 1 busseltje waterkers ...
Kalfskotelet met sjalotten en puree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfskotelet-met-sjalotten-en-puree
... kalfskotelet met sjalotten en puree - Bak de kalfskoteletten aan in boter nadat je ze gekruid hebt met PH pepermix en zout. Pel de sjalotten en snijd ze in zes. Voeg de sjalotten bij het vlees. Maak intussen puree van de gekoote aardappelen met boter en room. Kruid de puree ...
Kalfskotelet met pesto en een tomaten-olijvencompote - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/kalfskotelet-pesto-tomaten-olijvencompote
... 1 cm 2 teentjes knoflook, in kwarten gesneden en in melk geblancheerd 1 takje verse tijm 6 pruimtomaatjes, gepeld en in kwarten 4 kalfskoteletten, van 250-280 g elk klontje boter 100 g gemengde Provençaalse olijven, zonder pit, grof gehakt handvol gesnipperde basilicumblaadjes voor de pesto 150 g basilicumblaadjes 30 g pijnboompitten, geroosterd en fijngestampt 40 g Parmezaanse kaas, geraspt 120 ml extra vergine olijfolie Bereiden Verhit de olijfolie voor de compote in een pan op matig vuur. Bestrooi de rod ...
Jeroen Meus - Kalfskotelet romesco met gebraiseerde prei en ratte-aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfskotelet-romesco-met-gebraiseerde-prei-en-ratte-aardappelen
... kalfskotelet romesco met gebraiseerde prei en ratte-aardappelen - Romescosaus is een Catalaanse saus die vaak geserveerd wordt bij gegrilde jonge prei of lente-ui. In Spanje wordt de prei in krantenpapier gewikkeld en in het vuur gelegd waar ze heerlijk zacht worden. Jeroen ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfskoteletten-met-ratatouille-en-fijne-tijmsaus-met-honing-en-rode-porto
... Kalfskoteletten met ratatouille en fijne tijmsaus met honing en rode porto - Jeroen bakt malse kalfskoteletten, geserveerd met een fijne ratatouille met Provençaalse smaken. Vergeet de puree niet, en de overheerlijke culinaire saus die het gerecht àf maakt. Dit is Dagelijke ...