Resultaten voor boterbonen in zure ajuinsaus
https://koken.vtm.be/recept/pittige-ajuinsaus
... Pittige ajuinsaus - Uien fijn snipperen en laten uitzweten in ganzenvet tot ze een goudbruine kleur hebben. Regelmatig roeren. Hoe beter ze uitgestoofd zijn, hoe beter de saus. Kalfsfond toevoegen en tot de helft laten inkoken. Voeg nu toe : een glas droge sherry en het ...
Maïskipfilet met boterbonen en tapenade recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7466/maiskipfilet-met-boterbonen-en-tapenade
... Maïskipfilet met boterbonen en tapenade - - Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets in 15-20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Snijd de ...
Recept voor gebakken uier met ajuinsaus en puree | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-uier-met-ajuinsaus-en-puree
... maak de aardappelpuree: Schil de aardappelen en snijd ze in grote stukken. Spoel ze onder koud water en kook in ongeveer twintig minuten gaar in gezouten water. Doe een scheut melk en een flinke klont boter in een pannetje en warm op. Haal van het vuur. Giet de aardappelen ...
Maaltijdsalade met broccoli, Stilton en knoflookbrood - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/maaltijdsalade/maaltijdsalade-broccoli-stilton-knoflookbrood
... r portie905 kcal 32 g eiwit 62 g vet 50 g koolhydraten Ingrediënten 600 g broccoli, in roosjes, de stronken in plakjes 2 blikjes boterbonen 8 eetlepels olijfolie 4 eetlepels wijnazijn 2 theelepels mosterd 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels suiker 2 kleine voorgebakken stokbroden 100 g kruidenboter 1 bosje radijs, in plakjes 250 g Stilton kaas Voorbereiden Verwarm de oven voor op 225 °C. Bereiden Kook de broccoliplakjes ca. 3 minuten in weinig water ...
Recept voor gestoofde boterbonen met tomaatjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gestoofde-boterbonen-met-tomaatjes
... af en stop het gaarproces door ze af te spoelen onder koud stromend water. Fruit de ajuin in een gesmolten klontje boter. Doe de boterbonen erbij en breng op smaak met peper en zout. Voeg de tomaten toe en stoof nog enkele minuten op een zacht vuur. Meng de tempurabloem met het water tot een glad papje. Dompel de zes boontjes in het tempurabeslag, bak goudbruin in de friteuse op 175°C en bestrooi met een snuifje zout. serveren: Schik de gestoofde boontjes i ...
Casserole uit Toulouse - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/saucijzen/casserole-toulouse
... look, in plakjes 1 groot glas witte wijn 200 ml kippenbouillon, zelfgemaakt of van een blokje snufje gedroogde chilivlokken 800 g boterbonen (blik), uitgelekt en afgespoeld kleine handvol peterselieblaadjes, grof gehakt Bereiden Bak de saucijzen bruin in een beetje olie. Neem de worstjes uit de pan en snijd ze in plakken. Bak het spek in het achtergebleven vet. Voeg de prei en de knoflook toe en bak ze zacht.Leg de saucijzen weer in de pan en voeg de wijn, bouillon, chilivlokken en boterbonen toe. Laat 10-15 minuten sudderen tot de sauci ...
Aardappelschijfjes met zure room
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-aardappelschijfjes-met-zure-room-en-tandoori
... Gegrilde aardappelschijfjes met zure room en tandoori - Gegrilde aardappelschijfjes met zure room en tandoori - Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0 5 cm.Bestrooi met zeezout en peper en besprenkel met olijfolie. Gril op een matig vuur in een grillpan.Hak ...
Aardappel op de grill met zure room | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappel-op-de-grill-met-zure-room
... Aardappel op de grill met zure room - Kook de aardappelen in de schil of gaar ze in de oven op grof zout. Snijd het hoedje eraf en haal het vruchtvlees uit de aardappel. Pureer het vruchtvlees met het spek in wat boter en lookkruiden. Vul de aardappel er terug mee op. Wikkel ...
Quiche met zure room en pompoen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/quiche-met-zure-room-en-pompoen
... Quiche met zure room en pompoen - Bekleed een rubberen bakvorm met het bladerdeeg. Klop de eieren op met de zure room. Giet dit mengsel over de pompoen. Breng op smaak met peper en zout en laat 30 minuten bakken in een oven van 180 °C. Ingrediënten 300 ml zure room 3 eieren ...
Brioche met zure room en bosvruchten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/voorlichtingsbureau-brood/brioche-zure-room-bosvruchten
... Brioche met zure room en bosvruchten 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 8 waarderingen OntbijtVegetarischFrans Ingrediënten 4 dikke sneden briochebrood 1 bekertje zure room 1 zakje vanillesuiker bosvruchtenjam verse bosvruchten ...