Resultaten voor boterbonen
Maïskipfilet met boterbonen en tapenade recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7466/maiskipfilet-met-boterbonen-en-tapenade
... Maïskipfilet met boterbonen en tapenade - - Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets in 15-20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Snijd de ...
Maaltijdsalade met broccoli, Stilton en knoflookbrood - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/maaltijdsalade/maaltijdsalade-broccoli-stilton-knoflookbrood
... r portie905 kcal 32 g eiwit 62 g vet 50 g koolhydraten Ingrediënten 600 g broccoli, in roosjes, de stronken in plakjes 2 blikjes boterbonen 8 eetlepels olijfolie 4 eetlepels wijnazijn 2 theelepels mosterd 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels suiker 2 kleine voorgebakken stokbroden 100 g kruidenboter 1 bosje radijs, in plakjes 250 g Stilton kaas Voorbereiden Verwarm de oven voor op 225 °C. Bereiden Kook de broccoliplakjes ca. 3 minuten in weinig water ...
Recept voor gestoofde boterbonen met tomaatjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gestoofde-boterbonen-met-tomaatjes
... af en stop het gaarproces door ze af te spoelen onder koud stromend water. Fruit de ajuin in een gesmolten klontje boter. Doe de boterbonen erbij en breng op smaak met peper en zout. Voeg de tomaten toe en stoof nog enkele minuten op een zacht vuur. Meng de tempurabloem met het water tot een glad papje. Dompel de zes boontjes in het tempurabeslag, bak goudbruin in de friteuse op 175°C en bestrooi met een snuifje zout. serveren: Schik de gestoofde boontjes i ...
Casserole uit Toulouse - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/saucijzen/casserole-toulouse
... look, in plakjes 1 groot glas witte wijn 200 ml kippenbouillon, zelfgemaakt of van een blokje snufje gedroogde chilivlokken 800 g boterbonen (blik), uitgelekt en afgespoeld kleine handvol peterselieblaadjes, grof gehakt Bereiden Bak de saucijzen bruin in een beetje olie. Neem de worstjes uit de pan en snijd ze in plakken. Bak het spek in het achtergebleven vet. Voeg de prei en de knoflook toe en bak ze zacht.Leg de saucijzen weer in de pan en voeg de wijn, bouillon, chilivlokken en boterbonen toe. Laat 10-15 minuten sudderen tot de sauci ...
Recept voor canadese bonen met gerookt spek | njam!
http://www.njam.tv/recepten/canadese-bonen-met-gerookt-spek
... lipeper, grofgehakt 1 snuifje komijn 250 grundsvlees, in blokjes van 1 cm 1 kopje voorgekookte borlottibonen 1 kopje voorgekookte boterbonen 1 kopje voorgekookte kidneybonen 1/2 kopje versnipperde basilicumblaadjes 1 vers laurierblaadje 3 takjes tijm 500 mltomatensap 1 eltabasco 1/4 kopje Canadese ahornsiroop 1/2 kopje grofgehakte peterselie ...
Pittig rundvlees met bonen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/pittig-rundvlees-bonen
... tenpuree 6 eetlepels bloem 75 g margarine 4 rode paprika's, in dunne reepjes 2 blikken kidneybonen (ca. 850 ml), uitgelekt 1 blik boterbonen (ca. 425 ml) 1 liter runderbouillon (van een tablet), runderbouillon 250 ml rode wijn Bereiden Doe het vlees en ui met de specerijen, Spaanse peper, tomatenpuree en 3 theelepels zout en ½ theelepel zwarte peper in een braadpan. Bestrooi met bloem en meng. Beleg met stukjes margarine en verwarm onafgedekt 60 minuten in de oven op 190-210 °C. Roer tussendoor af en toe om. Voeg de paprika met de rode en witte bonen en bouillon toe. Verwarm afgedekt ca. 45 minuten. Voeg de rode wijn toe en verwarm nog eens ca. 45 ...
Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/salade-van-eendenmaagjes-spekjes-en-frambozenazijn
... diep bord en serveer er de frambozenazijn bij. Ingrediënten 1 blik gekonfijte eendenmaagjes op vet 1 appel 1 el walnoten 300 g boterbonen 2 sneden gerookt spek 300 g krieltjes 1 scheut frambozenazijn 125 g frambozen 1 rode ui peper zout 1 scheut notenolie 1 scheut ar ...
Jeroen Meus - Bonensalade met primeuraardappelen en merguez - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bonensalade-met-primeuraardappelen-en-merguez
... elen. - 0. Haal de merguez uit de koelkast en laat de kruidige worstjes op kamertemperatuur komen. 1. Spoel de sperziebonen en de boterbonen schoon en knijp er de topjes en steelstukjes af. Verzamel ze in een pot met water en een snuif zout. Breng de groenten aan de kook op een matig vuur. 2. Laat de bonen enkele minuten koken tot ze beetgaar zijn. Iets taaier of zachter naar persoonlijke smaak. Spoel de gare groene en zachtgele boontjes onder een straal koud water. Dan garen ze niet verder. 3. Spoel de kleine aardappelen en kook ze (ongeschild) gaar in water met een snuif zout. De schil van primeuraardappelen knollen is flinterdun. Giet de gare aardappelen tijdig af en zet ze opzij. Straks serveer je ze lauw. 4. Spoel de rucola, de blaadjes platte peterselie en de blaadjes basilicum. Laat het groen uitlekken. Spoel de kerstomaten schoon en snij ze middendoor. 5. Giet de ...
Lamscarré in peterseliekorst | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamscarre-in-peterseliekorst
... ibstukken, volg daarbij het been. Dien de lamsribben in peterseliekorst op met een stoofpotje van gemengde bonen: sperziebonen, boterbonen, peultjes ... Ingrediënten 800 g lamscarré (Europees vlees) 1 dikke snede brood 6 takjes platte peterselie 3 tenen look 3 el mosterd 1 el witte wijn 1 kl Provençaalse kruiden 2 el olijfolie zout peper ...
Recept voor Nazomerwok | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/nazomerwok/
... ijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 400 g kipfilet of varkenshaas Toevoegen 200 g boterbonen Toevoegen 1 el gehakte walnoten Toevoegen 1 gele paprika Toevoegen 1 pikante peper Toevoegen 1 gele courgette Toevoegen 1 stukje verse gember Toevoegen 4 lente-uitjes Toev ...