Resultaten voor saus voor lamsfilet
Lamsfilet met tijm en honing | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tijm-en-honing
... de pan. Blus de pan met azijn, water en honing. Voeg er de room en gehakte tijm aan toe en laat dit inkoken tot het een gebonden saus wordt. Serveer de lamsfilets met de saus en de appeltjes. Ingrediënten 400 gr lamsfilet 4 takjes tijm 1 el acaciahoning 2 el bal ...
Lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-lamsfilet-met-een-salade-van-appel-knolselder-en-radijsjes
... Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Schil de knolselder en snijd in dikke staafjes. Spoel de appel verwijder het klokhuis en snijd in even grote staafjes als de ...
Lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-in-een-krokant-jasje-met-bloempje-van-provencaalse-groenten
... wat olijfolie en stoom het 1 minuut op 80 graden in de oven. Snijd het vlees in mooie stukken, schik op het bord, versier met de saus en het bloempje. Ingrediënten 1 lamsfilet 1 el zwarte tapenade champignons 1 el groene tapenade 1 stukje bladerdeeg (20 op 20cm) 1 ei 1 l water 1 tl rundsbouillon tijm 1 teentje verse knoflook 1 courgette 1 tomaat 1 aubergine olijfolie ...
Asperges met lamsfilet en spinazie - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-lamsfilet-spinazie
... eetje olie of boter.Haal de ovenschaal uit de oven. Leg de lamsfilet apart en houd ze warm. Zeef het vocht en kook het in tot een saus. Roer er een beetje honing doorheen.Roerbak de spinazie en leg in het midden van vier borden. Verdeel de asperges erover. Snijd de lamsfilet in plakjes en leg deze op de asperges. Geef de saus er apart bij. Extra benodigd Aluminiumfolie KookboekHet recept 'Asperges met lamsfilet en spinazie' is afkomstig uit het kookboek... AspergesThea SpieringsDankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd. Dit kookboek bevat 80 verrukkelijke, veelzijdige recepten die de asperge... lees verder© Caplan Books. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/482/lamsfilet-met-tzatziki-1
... lamsfilet met tzatziki - Een typisch Grieks gerechtje - Spoel en rasp de komkommer. Laat 5 minuten uitlekken in een vergiet. Druk er dan het vocht een beetje uit. Pers de knoflook Meng de knoflook met de yoghurt, de komkommer en de azijn. Breng op smaak met peper en ...
Lamsfilet met sinaasappelsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsvlees/lamsfilet-sinaasappelsaus
... lamsfilet met sinaasappelsaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans bevat per portie345 kcal 32 g eiwit 19 g vet 13 g koolhydraten Ingrediënten 2 perssinaasappels 4 teentjes knoflook, in ...
Bulgursalade met komkommer en lamsfilet
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/539/bulgursalade-met-komkommer-en-lamsfilet-1
... Bulgursalade met komkommer en lamsfilet - Vervang de dagelijkse portie aardappelen eens door heerlijke bulgur. - Kook 1 liter water en schenk het meteen over de bulgur. Laat 15 minuten wellen. Schil de komkommer, snij hem overlangs in vieren en verwijder de zaadjes. ...
Lamsfilet met tomatentapenade | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tomatentapenade
... lamsfilet met tomatentapenade - Kruid de filet met peper en zout en leg op het brickdeeg. Smeer het lamsvlees in met de tomatentapenade en leg er de verse basilicumblaadjes op. Rol op en kleef vervolgens dicht met wat eigeel. Bak het vlees aan in wat olijfolie, 4 minuten ...
Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-warm-gerookte-lamsfilet-gegrilde-knoflooktapenade-en-gedroogde-tomaten
... Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten - Meng het zeezout met de rietsuiker, jeneverbessen, rozemarijn, tijm, kruidnagel en salie. Wrijf hiermee de lamsfilet in en wikkel in plasticfolie. Laat 12 uur rusten in de koelkast. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/287/lamsfilet-met-pistachekorst
... inuten in de oven. Laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor u het vlees in plakjes snijdt. Lekker met preipuree en rodewijnsaus. Smelt 30 g boter en laat er een halve, in blokjes gesneden, wortel zachtjes in smoren. Doe er 4 peterseliesteeltjes en 70 g spekblokjes bij. Laat opnieuw zachtjes smoren (zonder te laten kleuren). Voeg er een half glas cognac aan toe en laat wat verdampen. Schenk er een half glas rode porto bij en laat weer even koken. Voeg nu 1/4 l rode wijn toe en laat tot de helft inkoken. Vul aan met 1/4 l gevogeltebouillon en laat weer inkoken tot de helft. Giet de saus dan door een zeef en breng opnieuw aan de kook. Bind ze met wat boter en bloem (of maiszetmeel). ...