Resultaten voor lenteuitjes
Kip in de wok met groenten en noedels | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kip-in-de-wok-met-groenten-en-noedels
... de wok met groenten en noedels - Snij de kippenborst in dikke repen en kruid oed met peper en zout. Snij de paprika, peultjes en lenteuitjes in grote lange repen. Zet een wok op een heet vuur en giet er arachideolie in. Bak de kip aan tot ze bruin ziet. Doe de groentjes erbij ...
Recept voor Roma tomaten gevuld met tonijnsalade | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/roma-tomaten-gevuld-met-tonijnsalade/
... rijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 roma tomaten Toevoegen 200 g tonijn uit blik Toevoegen 3 fijngehakte lenteuitjes Toevoegen 100 g platte kaas Toevoegen 40 g ontpitte Kalamata olijven Toevoegen Bereidingswijze Haal het groene topje van de tomaat en maak een kruisinsnijding onderaan.Leg de tomaten 10 seconden in kokend water en nad ...
Recept voor geroosterde kip op z’n jamaicaans | njam!
http://www.njam.tv/recepten/geroosterde-kip-op-z%E2%80%99n-jamaicaans
... k, gember en Madame Jeanette toe en vermaal het tot een dikke pasta. Roer er tot slot de bruine suiker, sojasaus, olie, honing en lenteuitjes door en meng de marinade met de kip. Laat dit een aantal uren marineren, hoe langer hoe beter. Grill de kip op een matig vuur in ongeveer 20 minuten goed gaar. Keer regelmatig om. serveren: Serveer met de limoenpartjes en knijp deze uit boven de kip. Lekker met gestoomde rijst en gero ...
http://saskookt.blogspot.be/2013_06_01_archive.html
... ppels. Een aanrader dus! Dit heb je nodig voor 2 personen: 3 aardappels 50 g pancetta 2 handjes rucola 4 eieren 50 g mascarpone 2 lenteuitjes 125 g champignons parmezaan peper en zout eventueel enkele bieslookbloemetjes Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze gaar. Kluts de eieren met de mascarpone, voeg zout en peper naar smaak toe. Snij de pancetta in reepjes en de champignons in plakjes. Bak ze op hoog vuur in wat boter. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze even mee. Hak de rucola grof en voeg die samen met het eiermengse ...
Wok met kip en noedels | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wok-met-kip-en-noedels
... Wok met kip en noedels - Snij de kippenborst in dikke repen en kruid goed met peper en zout. Snij de paprika, peultjes en lenteuitjes in grote lange repen. Zet een wok op een heet vuur en giet er arachideolie in. Bak de kip aan tot ze bruin is. Doe de groentjes erbij en laat ...
Sas Kookt!: Roerei met aardappels, mascarpone, pancetta, rucola en champignons
http://saskookt.blogspot.be/2013/06/roerei-met-aardappels-mascarpone.html
... ppels. Een aanrader dus! Dit heb je nodig voor 2 personen: 3 aardappels 50 g pancetta 2 handjes rucola 4 eieren 50 g mascarpone 2 lenteuitjes 125 g champignons parmezaan peper en zout eventueel enkele bieslookbloemetjes Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze gaar. Kluts de eieren met de mascarpone, voeg zout en peper naar smaak toe. Snij de pancetta in reepjes en de champignons in plakjes. Bak ze op hoog vuur in wat boter. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze even mee. Hak de rucola grof en voeg die samen met het eiermengse ...
Tonijn in sesamzaadjes met lentepuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/tonijn-in-sesamzaadjes-met-lentepuree
... Tonijn in sesamzaadjes met lentepuree - Schil de aardappelen, kook en pureer ze. Stoof de helft van de radijzen en de lenteuitjes zachtjes aan in olijfolie. Meng met de stoemp, roer de plattekaas er onder en voeg een scheut bier toe. Wok de sojascheuten en de peultjes met ...
Gestoomde vis op Kantonese wijze | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-vis-op-kantonese-wijze
... een gelijkmatige kleur. Neem het bord met de vis van de rooster en verwijder het overtollig sap dat op het bord ligt. Verdeel de lenteuitjes over de vis en overgiet met lichte en donkere sojasaus. Warm beide oliën op in een klein pannetje totdat de oliën beginnen te roken. Giet over de lenteuitjes. Werk af met korianderblaadjes en serveer onmiddellijk. Ingrediënten ½ el verse gember, fijngesneden in julienne 2 el lichte sojasaus 2 el donkere sojasaus 450 gr vaste witte vis (kabeljauw, tong, tarbot) grof zeezout 3 el lente-uitjes, fijngesneden in julienne 1 el sesamolie 2 el arachideolie verse koriander ...
Zalmtartaar met frisse dressing en peterselie-olie | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/zalmtartaar-met-frisse-dressing-en-peterselie-olie
... e dat de azijn de zalm al gaat garen door de zuurte. Rasp wat limoenschil door de tartaar. Meng er op het laatst de radijsjes, de lenteuitjes en wat fijngehakte tuinkers onder. Breng op smaak met zout en peper. voor de frisse dressing Breng wat yoghurt op smaak met de zeste van een limoen, wat limoensap, wat mirin, peper en zout. Ingrediënten voor de peterselie-olie 1 busseltje peterselie druivenpitolie sushiazijn olijfolie peper en zout voor de zalmtartaar 1 zalm 1 busseltje radijsjes lenteuitjes olijfolie sushiazijn 1 limoen peper en zout voor de dressing yoghurt 1 limoen limoensap mirin peper en zout ...
Gegrilde sardientjes met pastasalade van artisjok, tomaat en olijven | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gegrilde-sardientjes-met-pastasalade-van-artisjok-tomaat-en-olijven
... e olijven en snij in twee. Snij de kerstomaatjes in vier. Giet de pasta af. Spoel onder koud water. Doe in een grote kom. Snij de lenteuitjes fijn. Pel de tenen look. Pers of snij fijn. Warm olijfolie op in een pan en fruit de look kort aan. Voeg de tomaatjes toe. Bak kort op. Kruid met peper en zout. Hak de basilicum en peterselie grof. Meng de gebakken tomaatjes, de olijven en de lenteui onder pasta. Voeg ook de artisjokken toe. Verfris met citroensap. Voeg nog een scheutje olijfolie toe. Kruid ...