Resultaten voor lamsgehakt met paprika
Recept voor Calzone met lamsgehakt, indische kerrie, paprika en tomaat-2 | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/calzone-met-lamsgehakt-indische-kerrie-paprika-en-tomaat-2/
... heid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 2 pizzabodems Toevoegen 300 g lamsgehakt Toevoegen 1 rode paprika Toevoegen 1 gele paprika Toevoegen 1 groene paprika Toevoegen 6 tomaten Toevoegen 2 rode uien Toevoegen 1 aubergine Toevoegen ...
Quesadilla's met lam en cheddar | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/quesadillas-met-lam-en-cheddar
... - Snijd de paprika's in reepjes, snipper de ui en snijd de champignons in stukken. Verwarm 2 eetlepels olie in een pan, laat het lamsgehakt 2 tot 3 minuten op een hoog vuur kleuren en roer het ondertussen om, zodat er geen brokken ontstaan. Voeg de kruiden en 5 cl water toe en laat 5 minuten op een z ...
Gevulde groenten met lamsgehakt | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gevulde-groenten-met-lamsgehakt
... Gevulde groenten met lamsgehakt - Kook de rijst 10 minuten in kokend water op een zacht vuur. Laat uitlekken. Snijd ondertussen de groenten in de lengte doormidden (aubergines en klassieke courgettes) of snijd een dekseltje eraf (paprika's en ronde courgettes). Schep de ...
Recept voor Griekse Salade met lamsgehakt en fetakaas | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/griekse-salade-met-lamsgehakt-en-fetakaas/
... Hoofdgerecht Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Ingrediënten - voor 4 personen 600 g lamsgehakt Toevoegen 12 satésticks Toevoegen 100 g fetablokjes Toevoegen 6 grote, rijpe tomaten Toevoegen 1 ui Toevoegen 1 blokje K ...
Spiesjes met lamsgehakt en sojadip
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/426/spiesjes-met-lamsgehakt-en-sojadip
... Spiesjes met lamsgehakt en sojadip - Heerlijk op de barbecue - Snipper de ui. Snij het chilipepertje open, verwijder de zaadjes en snij het verder fijn. Stoof de uisnippers en het chilipepertje aan in 1 el olijfolie. Meng in een kom het lamsgehakt met de ui, de chilipeper, ...
Kruidige balletjes van lamsgehakt
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/479/kruidige-balletjes-van-lamsgehakt-1
... Kruidige balletjes van lamsgehakt - Nodig je gasten uit voor een heerlijke barbecue - Snij het toastbrood in stukjes. Spoel de lente-uitjes en snipper ze fijn. Halveer de stengels citroengras in de lengte. Hak de munt fijn. Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Vermeng ...
Jeroen Meus - Aardappelgratin met lamsgehakt en witte kool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardappelgratin-met-lamsgehakt-en-witte-kool
... Aardappelgratin met lamsgehakt en witte kool - Een laagje lamsgehakt, aardappelen en gestoomde witte kool, dat zorgt voor een stevig en hartig gerecht. Superlekker comfortfood voor een herfstige avond. - Doe de melk met de room in een steelpan. Kruid royaal met peper, zout ...
Kweeperen met lamsgehakt en koriander | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kweeperen-met-lamsgehakt-en-koriander
... Kweeperen met lamsgehakt en koriander - Doe het lamsgehakt in een mengkom met knoflook, chilipeper, koriander, broodkruim, piment, de helft van de gember, de helft van de uien, ei, 3/4 theelepel zout en een beetje peper. Meng alles met de handen en zet het opzij. Schil de ...
Jeroen Meus - Puntpaprika’s met lamsgehakt, feta en couscous - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/puntpaprikas-met-lamsgehakt-feta-en-couscous
... Puntpaprika’s met lamsgehakt, feta en couscous - Jeroen geeft altijd de voorkeur aan groenten van lokale telers. Dat geldt ook voor de rode zoete puntpaprika’s die hij in dit recept opvult met pittig gekruid lamsgehakt en fetakaas. Een lekker zuiders gerecht met Belgische ...
Lamsgehakt in kool- en wijnbladeren | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/lamsgehakt-in-kool-en-wijnbladeren
... kool- en wijnbladeren - De koolbladeren worden lichtjes voorgekookt en gepekelde wijnbladeren worden in warm water gespoeld. Het lamsgehakt wordt gemengd met geraspte wortel, verse dille, ui, look, witte rijst, zout en peper. Daarna worden de bladeren gevuld met het gehakt. De rolletjes ...