Resultaten voor garnalensaus jeroemeus
Kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kalfszwezeriken-met-garnalensaus-en-linguine
... Kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine - Degorgeer (weeek in koud water) de kalfszwezeriken en blancheer ze. Spoel ze volledig koud en pareer (verwijder alle vliesjes) ze. Leg ze in een schotel tussen een doek en zet ze onder druk in de koelkast. Pel de garnalen.Stoof ...
Spaghetti met garnalen en lente-uitjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/spaghetti/spaghetti-garnalen-lente-uitjes
... dertussen de sla en breng deze op smaak met een dressing van olijfolie en wat citroensap, peper en zout.Meng de spaghetti door de garnalensaus. Verdeel de spaghetti over diepe borden en geef de rucolasalade er apart bij. Het recept 'Spaghetti met garnalen en lente-uitjes' wordt je aangeboden door Boursin. ...
Jeroen Meus - Lasagne met gerookte zalm, courgette en spinazie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lasagne-met-gerookte-zalm-courgette-en-spinazie
... daarbovenop een laag lasagnevellen. (Snij ze naar behoefte wat bij en vermijd dat ze elkaar overlappen.) 18. Schep er een laagje garnalensaus over en strijk ze glad. 19. Vervolg met plakjes courgette. Druppel er een klein beetje olijfolie over en strijk ze uit met een borsteltje. Kruid zo’n laag groente telkens met een wat versgemalen peper, droge oregano en een beetje zout. 20. Bedek de groente met een laagje gerookte zalm. 21. Leg er opnieuw een laag pastavellen bovenop, gevolgd door saus en een laagje courgette (met olie en kruiding). 22. Vervolg met laagjes pasta, saus, courgette, zalm, enz. Bouw de lasagne gevarieerd op, en bewaar bovenaan wat ruimte voor de afwerking. 23. Verdeel de gestoofde spinazie erbovenop en eindig met een egale laag gemalen kaas. 24. Schuif de zalmlasagne in de voorverwarmde oven van 180°C. Gaar ze gedurende 30 tot 35 minuten en serveer meteen. ...