Resultaten voor koud buffet vlees
Hobbykok Pluis: Groente-notentimbaaltje
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/12/groente-notentimbaaltje.html
... Groente-notentimbaaltje Ingrediënten: 1 potje gegrilde rode paprika (295 g), uitgelekt 1 el zonnebloemolie 300 g spinazie 185 g roomkaas 100 g gezouten cashewnoten, gehakt 2 el pistachenoten, gehakt ...
Hobbykok Pluis: Lentecouscous met geitenkaas
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/05/lentecouscous-met-geitenkaas.html
... Lentecouscous met geitenkaas Ingrediënten:300 g couscous (pak 500 g) 2 tl zout 1 tl gemalen komijn 2 tl geelwortel, gemalen 2 zakjes verse doperwtjes (a 200 g) 1/2 zak abrikozen zonder pit (a 500 g) 1 bakje munt (15 g), blaadjes fijngesneden 1 limoen, uitgeperst ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/gevulde-eieren
... Gevulde eieren Nostalgie. 💛Heerlijke lunch. En perfect als bijgerecht bij een salade of buffet.Met een kort gegrilde asperge erbij. Of misschien zelfs met een beetje gerookte zalm. Heerlijk!Ingrediënteneierenaspergesmostersmayonaiseyoghurt Bereidingswijze:Stap ...
Côte à l'os op de barbecue | VTM Koken
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/cote-los-op-de-barbecue
... Verhit de barbecue goed. Haal het vlees een uur op voorhand uit de koelkast. Vooral als je het vlees bleu wil bakken mag het niet koud zijn als je het op de barbecue legt. Anders zal je stuk vlees nooit warm zijn aan de binnenkant. Kruid het vlees met peper en zout voor je h ...
Bloemkoolroom met spekjes of paddenstoelen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/bloemkoolroom-met-spekjes-of-paddenstoelen/
... een amuse en de hoeveelheid van dit recept (vier personen) zie je in het wijnglas hierboven. Ik vond het echt heerlijk. Het wordt koud gegeten en was geweldig van smaak. Fruit een fijngesnipperd sjalotje goudbruin. Doe er 150 gram bloemkoolroosjes bij en bak dat even mee. Dan 200 ml kippenbouillon erbij en de bloemkool beetgaat stoven. De bouillon mag verdampen. Doe er na 5 minuten 100 ml room bij en laat het koken tot de bloemkool zacht is. Pureren tot het een zacht geheel is en op smaak brenge ...
BBQ - Côte à l'os | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/bbq-cote-los
... Verhit de barbecue goed. Haal het vlees een uur op voorhand uit de koelkast. Vooral als je het vlees bleu wil bakken mag het niet koud zijn als je het op de barbecue legt. Anders zal je stuk vlees nooit warm zijn aan de binnenkant. Kruid het vlees met peper en zout voor je het op de gri ...
Braun Multi Quick Artiste Buffet | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/braun-multi-quick-artiste-buffet/
... Vrijdag kwam het pakket binnen maar ik heb netjes gewacht met uitpakken tot zondag. Want zondag was ik jarig. Na het uitpakken hoorde ik een stem in mijn hoofd. Mijn naam is Bond. James Bond. Want het zou mij niets verbazen als James de volgende slechterik gaat verslaan ...
Hobbykok Pluis: Pastasalade met rivierkreeftjes
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/07/pastasalade-met-rivierkreeftjes.html
... ivierkreeftjes (bakje a 100 g) 1 schaaltje alfalfa (40 g) Bereiden: Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Afspoelen met koud water tot pasta koud is. Komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. In vergiet met wat zout bestrooien en 5 min. laten staan. Bosuitjes in smalle ringen snijden. Komkommer afspoelen en beetje droogdeppen. In ruime schaal mengen met dressing, citroensap, pasta, bosuitjes en rivierkreeftjes. Naar smaak peper toevoegen. Salade ove ...
Pittabroodjes met gehaktballetjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/pittabroodjes-met-gehaktballetjes/
... Wat is hier zo bijzonder aan? Helemaal niks. Maar bij het schrijven van de pagina “Buffet voor grote groep” dacht ik ineens aan dit eetidee. Pittabroodjes grillen, door de helft snijden en vullen met een klein gehaktballetje, wat sla of kruiden en knoflooksaus ...
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tagliata
... Laat dit 3 à 4 minuten bakken op een hoog vuur. Haal het vlees zeker een uur op voorhand uit de koelkast, Anders is het vlees te koud vanbinnen en zal het aan de buitenkant verbrand zijn terwijl het binnenin nog koud is. Hef het vlees regelmatig op zodat de verstof zich goed kan verdelen. Bak het tussen bleu en rosé. Laat het vlees laten rusten onder aluminiumfolie. Als het vlees dan straks gesneden wordt, komt er niet te veel jus uit. Al het bloed verdeelt zich terug mooi over het vlees en onder de aluminiumfolie blijft het goed warm terwijl de salade voorbereid wordt. Meng de salade met de azijn en de olijfolie. Een klassieke vinaigrette is één lepel azijn voor 3 lepels olie. Ik ge ...