Resultaten voor groene kruidencoulis

Jeroen Meus - Vissalade met radijs en groene kruiden - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vissalade-met-radijs-en-groene-kruiden

... Vissalade met radijs en groene kruiden - Net zoals paling in't groen wordt deze koude vissalade vergezeld van een grasgroene kruidencoulis boordevol kervel, marjolein, zuring en munt. Jeroen serveert er knapperige venkel ...

Gemarineerde sint-jakobsnootjes, parfait van groene kruiden, crème van soja | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gemarineerde-sint-jakobsnootjes-parfait-van-groene-kruiden-creme-van-soja

... Gemarineerde sint-jakobsnootjes, parfait van groene kruiden, crème van soja - Voor de parfait:  warm de coulis op met de boter en de room. Los hierin de gelatine op en kruid met peper en zout. Stort uit op een plaatje en laat opstijven in de koeling. Eens opgesteven, ...

Jeroen Meus - Ovenschotel met kip, venkel en parelcouscous - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ovenschotel-met-kip-venkel-en-parelcouscous

... toofpotje boordevol malse kippenbouten, venkel en andere groenten. Hij serveert de stoofpot met parelcouscous en werkt af met een groene kruidencoulis. - Verwarm de oven voor tot 180°C.Snijd de kippenbillen in twee en wrijf ze in met flink wat olijfolie. Breng ze op smaak met een draai van de pepermolen, kippenkruiden en paprikapoeder.Laat een flinke klont boter smelten in een grote stoofpot en bak er de stukken kip in aan.Snijd de venkel in twee en verwijder de harde kern. ...

Zeeduivel met kruidenkorst op zuiderse pasta met scampi's, garnalen en kruidencoulis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/zeeduivel-met-kruidenkorst-op-zuiderse-pasta-met-scampis-garnalen-en

... , waterkers en kervel onder de saus en zeef hem net voor het opdienen. Je doet dit best op het laatste om ervoor te zorgen dat de groene kleur behouden blijft. Kook de pasta beetgaar en stoof ondertussen de laatste sjalot aan, pel de tomaat, verwijder de zaadjes en snij hem in blokjes die je mee aanstooft. Voeg de selder en courgette toe. Snij de zongedroogde tomaat en olijven grof en voeg die ook toe. Voeg nu de pasta toe en stoof hem mee aan op een zacht vuurtje. Gaar ondertussen de zeeduivel 8 minuten op 180 graden. Snij alle overige kruiden grof en voeg ze samen met een scheutje balsamico, peper en zout aan de pasta. Bak kort de scampi's gaar en schik alles op bord. Ingrediënten 1 blaadje laurier 2 takjes tijm 1 teentje look 2 dl witte wijn 2 dl room 1 tuiltje basilicum 3 sjalot (fijngesnipperd) 2 tomaten 500 gr fetuccini 130 gr garnalen 8 scampi's 4 stukken van 170 gr zeeduivel 1 b ...

Ossobuco in 't groen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossobuco-in-t-groen

... Ossobuco in 't groen - Ossobuco in 't groen - Snijd de uien in fijne plakjes.Braad de schenkels aan beide zijdenaan in de olijfolie.Neem de schenkels uit de pan en laat de uien zachtjes glazig stoven in dezelfde pan.Pers de teentjes knoflook erbij en leg de schenkels ...

Pladijs met groene gazpacho

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-groene-gazpacho

... Pladijs met groene gazpacho - Pladijs met groene gazpacho - Mix de komkommer de tomaten de ui de groene chilipeper de groene selder en de groene paprika met de dragonazijn olijfolie look en worcestershiresaus. Druk ze door een grove zeef. Breng op smaak met peper en ...

Aardbeien in de wok met groene peper en gember | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeien-in-de-wok-met-groene-peper-en-gember

... Aardbeien in de wok met groene peper en gember - Ga voor iets pittiger! Serveer lekkere aardbeien met wat groene peper en gember! Snijd de aardbeien in 4 en snipper de gember fijn. Maak de arachide olie warm samen met een lepel boter in de wok. Wok de gember, direct ...

Recept Groene volkoren bulghur salade – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/107/groene-volkoren-bulghur-salade/

... groene volkoren bulghur salade175 gr bulghur 1 bosje lenteui 1 bosje peterselie 1/2 bosje koriander 1/2 bosje munt 1 groene peper 1 limoen 150 gr Griekse fetakaas Kook de bulghur in ongeveer 5 minuten in ruim gezouten water gaar. Afspoelen met koud water en uit laten ...

Groene groenteboterham

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/groene-groenteboterham

... groene groenteboterham - groene groenteboterham - Meng de gehakte kruiden en honing met de geitenkaas en zure room kruid nog met peper en zout. Smeer op elk sneetje brood een laagje van het kaasmengsel.Snijd peer komkommer paprika in dunne plakjes beleg 4 sneetjes met ...

Gebakken tofu met asperges en groene vinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-tofu-met-asperges-en-groene-vinaigrette

... Gebakken tofu met asperges en groene vinaigrette - Schil en stoom de asperges gedurende 1 minuut op 120°C. Kook de kruiden in kokend gezouten water gedurende 2 minuten en spoel ze onder ijskoud water. Mix het geheel in de blender met wat water tot een groene puree. ...