Resultaten voor dipsausjes
Keiems Bloempje met dipsausjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/keiems-bloempje-met-dipsausjes
... Keiems Bloempje met dipsausjes - Keiems Bloempje met dipsausjes - Meng 4 el mayonaise 2 el mosterd 1 tl vloeibare honing en wat grofgemalen zwarte peper.Meng 4 el zoetzure saus 1 el geroosterde sesamzaadjes en 1/2 el verse fijngehakte koriander. Versier met sesamzaadjes.Meng ...
Groentechips met enkele dipsausjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/groentechips-met-enkele-dipsausjes
... Groentechips met enkele dipsausjes - Schil de groenten met een dunschiller. Schil van elke groente lange fijne plakjes (dunschiller). Olie (arachide) verhitten tot 160 à 180°C. Groentechips krokant bakken. Laten uitlekken op keukenpapier en afkruiden met peper en zout. ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoensate-en-broodje-merguez-met-dipsausjes-op-basis-van-plattekaas
... Kalkoensaté en broodje merguez met dipsausjes op basis van plattekaas - Krijg je veel volk over de vloer en wil je het niet te moeilijk maken? Dan zijn de kalkoensatés en broodjes merguez van Jeroen ideaal. De dipsauzen zijn op basis van plattekaas waaraan specerijen en ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/romige-dip-van-feta
... Romige dip van feta Ook wel gekend als Whipped feta. Ja wij zijn altijd wel dol op dipsausjes. Je kan deze afwerken waar je zin in hebt. En helemaal top met een lekker toastje erbij.Ingrediënten:Bereidingswijze: Mix 0.5 blok feta met 3 el mascarpone. zie tip.Kruid met z+p, ...
Groentechips met frisse lentedips
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/groentechips-met-frisse-lentedips
... teuse doen. Laat goed uitlekken en kruid met peper en zout. Met paprikapoeder maak je paprikachips.Serveer de groentechips met de dipsausjes. ...
Fishsticks met dipsaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks-met-dipsaus
... eterselie fijn, snijd het hard gekookte eitje in stukjes en voeg samen met de kappertjes toe. Serveer de fishsticks samen met het dipsausjes ...
Jeroen Meus - Spring roll met noedels, Thaise dressing en een pindadip - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spring-roll-met-noedels-thaise-dressing-en-een-pindadip
... bij Dagelijkse kost zijn! Jeroen serveert rijstpapierrolletjes gevuld met knapperige rauwkost en glasnoedels met twee makkelijke dipsausjes. - Doe de kokosmelk met de pindakaas in een steelpannetje met de sojasaus, de rijstazijn en een snuifje cayennepeper en breng het geheel aan de kook. Giet de pindadip in een kommetje wanneer de saus kort gekookt heeft en laat de ...
Sas Kookt!: Culinaire kerstkadootjes
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/culinaire-kerstkadootjes.html
... n verdiepen, wordt vervolgd!Uit Oil & Vinegar kreeg ik 3 bruschettamixen om in no time de heerlijkste bruschettasmeersels en -dipsausjes te maken. Die gaan we alvast uittesten met Oudejaarsavond!Ik kreeg ook nog het fantastische Cook 'n' Roll kookboek waar ik het eerder op deze blog al over had. Kan ik eindelijk koken zoals de échte sterren :). Hoe cool zou het zijn om te snoepen van gerechtjes die door pakweg Gabriel Rios en Bent Van Looy regelmatig op tafel gezet worden? Ik verheug me er nu al op!Aangezien ik mijn vorige hakker kapot gedraaid heb op het glutenvrije paneermeel, heb ik er een nieuwe gekregen waar ik zelfs ijsblokjes mee kan crushen. Mojito, mojito, mojito! Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: foodromans en kookboeken, foodshoppen, over mij/deze blog ...
http://saskookt.blogspot.be/2010_10_01_archive.html
... saus van de Chinese supermarkt (ik val in herhaling). Als hoofgerechten hadden we verse Vietnamese lenterolletjes met scampi en 2 dipsausjes, curry met scampi, gebakken rijst met ei en groentjes en noedels met scampi. Vrij veel scampi dus zoals je ziet, blijkbaar een populaire keuze :). Hieronder vind je receptjes.Verse Vietnamese lenterolletjes met scampi (met vers bedoel ik gewoon ongebakken) (recept gevonden op Smulweb)Lenterolletjes rijstvellen (Chinese supermarkt) 1/3 komkommer 1 grote wortel enkele blaadjes (ijsberg)sla 100 g mihoen (van die doorzichtje rijstnoedels) enkele takjes verse munt enkele takjes verse koriander enkele scampi's, ontdooid Saus 1 hoisinsaus (Chinese supermarkt) enkele ongezouten pinda's Saus 2 1 el rijstazijn 2 el vissaus 1/3 chilipeper, fijngesneden 1 teentje knoflook, gehakt 1 el suiker 2 el water 1 el limoensap enkele ongezouten pinda's Maak een dipsausje van de rijstazijn, de vissaus, het limoensap, de suiker, het water, de fijngesneden chilipeper en de gehakte knoflook. Hak enkele pinda's fijn en strooi vlak voor serveren erover. Voor de tweede saus doe je een paar eetlepels hoisinsaus in een kommetje, waarover je ook vlak voor het serveren wat fijngehakte pinda's strooit. Pel de scampi's, haal het darmkanaal eruit en kook ze enkele minuten. Giet af, laat afkoelen en snij in stukjes. Schil de komkommer, haal de zaadlijst eruit en snijd de rest in kleine reepjes (julienne). Schil de wortel en ook in julienne reepjes. Doe de mihoen in een kom en giet er kokend water over. Laat enkele minuten weken en giet af. Snij of scheur de sla in reepjes. Neem een groot plat bord, leg er een rijstvel op, giet er een beetje kokend water over en laat enkele seconden weken. Giet het overtollige water af en leg er wat sla, mihoen, wortel, komkommer, scampi, munt en koriander op. Rol de loempia op en herhaal dit tot je i ...
http://saskookt.blogspot.be/2010/10/nummer-100.html
... saus van de Chinese supermarkt (ik val in herhaling). Als hoofgerechten hadden we verse Vietnamese lenterolletjes met scampi en 2 dipsausjes, curry met scampi, gebakken rijst met ei en groentjes en noedels met scampi. Vrij veel scampi dus zoals je ziet, blijkbaar een populaire keuze :). Hieronder vind je receptjes.Verse Vietnamese lenterolletjes met scampi (met vers bedoel ik gewoon ongebakken) (recept gevonden op Smulweb)Lenterolletjes rijstvellen (Chinese supermarkt) 1/3 komkommer 1 grote wortel enkele blaadjes (ijsberg)sla 100 g mihoen (van die doorzichtje rijstnoedels) enkele takjes verse munt enkele takjes verse koriander enkele scampi's, ontdooid Saus 1 hoisinsaus (Chinese supermarkt) enkele ongezouten pinda's Saus 2 1 el rijstazijn 2 el vissaus 1/3 chilipeper, fijngesneden 1 teentje knoflook, gehakt 1 el suiker 2 el water 1 el limoensap enkele ongezouten pinda's Maak een dipsausje van de rijstazijn, de vissaus, het limoensap, de suiker, het water, de fijngesneden chilipeper en de gehakte knoflook. Hak enkele pinda's fijn en strooi vlak voor serveren erover. Voor de tweede saus doe je een paar eetlepels hoisinsaus in een kommetje, waarover je ook vlak voor het serveren wat fijngehakte pinda's strooit. Pel de scampi's, haal het darmkanaal eruit en kook ze enkele minuten. Giet af, laat afkoelen en snij in stukjes. Schil de komkommer, haal de zaadlijst eruit en snijd de rest in kleine reepjes (julienne). Schil de wortel en ook in julienne reepjes. Doe de mihoen in een kom en giet er kokend water over. Laat enkele minuten weken en giet af. Snij of scheur de sla in reepjes. Neem een groot plat bord, leg er een rijstvel op, giet er een beetje kokend water over en laat enkele seconden weken. Giet het overtollige water af en leg er wat sla, mihoen, wortel, komkommer, scampi, munt en koriander op. Rol de loempia op en herhaal dit tot je i ...