Resultaten voor varkenswang

Ravioli van varkenswang met rode biet

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ravioli-van-varkenswang-met-kappertjes-en-rode-biet

... Ravioli van varkenswang met kappertjes en rode biet - Ravioli van varkenswang met kappertjes en rode biet - Ontvlies de varkenswangen met een scherp mes.Gaar de wangen in een groentebouillon op 62°C gedurende 2 uur.Of zet de wangen in de bouillon gedurende 2 u in ...

Jeroen Meus - Bitterbal van varkenswang met Rochefort 10 en graanmosterd - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bitterbal-van-varkenswang-met-rochefort-10-en-graanmosterd

... Bitterbal van varkenswang met Rochefort 10 en graanmosterd - Klaar voor een krokant gebakken balletje puur geluk? Deze bitterbal 2.0 is gevuld met varkenswang en een zalig trappistenbier. Het perfecte voorbeeld van een lekkere en verrassende borrelhap! - Kruid de varkenswangen ...

Recept voor spaghetti alla carbonara | njam!

http://www.njam.tv/recepten/spaghetti-alla-carbonara

... ten in de koelkast. Halveer het deeg en rol uit met de deegrol. Haal door de pastamachine. maak de saus: Smelt de boter en bak de varkenswang en het spek krokant. Breek de eieren in een kom en meng er de geraspte pecorino over. Voeg de peterselie toe en breng verder op smaak met grofgemalen peper. werk af: Kook de spaghetti in gezouten kokend water met een scheutje olijfolie al dente en giet af. Schep de vleesblokjes door het kaasmengsel en voeg de pasta toe. servere ...

Recept voor spaghetti all' amatriciana | njam!

http://www.njam.tv/recepten/spaghetti-all-amatriciana

... ca. 30 minuten rusten in de koelkast. Halveer het deeg en rol uit met de deegrol. Haal door de pastamachine. maak de saus: Bak de varkenswang met de rode ui in een scheutje olijfolie. Voeg de tomaten stukjes, look, rode peper en bascilicum toe en laat enkele minuten pruttelen op een zacht vuur. werk af: Kook de pasta beetgaar in gezouten kokend water en giet af. Verwijder het teentje look uit de saus, voeg de pasta toe en rasp er de pecorino over. se ...

Jeroen Meus - Pasta all’amatriciana - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-allamatriciana

... Pasta all’amatriciana - De saus voor pasta amatriciana wordt traditioneel gemaakt met gepekelde varkenswang of guanciale en tomaten. Sommige mensen doen er room bij, maar dat is absoluut on-Italiaans. De guanciale is erg vettig en daarom combineert Jeroen het met gerookt ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met kriekbier en peperkoek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-met-kriekbier-en-peperkoek

... et kriekbier en peperkoek - Liefhebbers van klassieke stoverij moeten deze stoofpot eens uitproberen. Na lang garen veranderen de varkenswangen in stukjes botermals en smakelijk vlees. Het is varkensvlees om ‘u’ tegen te zeggen. De o-zo-belangrijke saus brengt Jeroen op smaa ...

Jeroen Meus - Varkenswangen met Rodenbach en frietjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-met-rodenbach-en-frietjes

... Varkenswangen met Rodenbach en frietjes - Misschien zijn varkenswangen voor veel mensen nog een onbekend product, maar ze zijn zeer de moeite om uit te proberen. Het zal wellicht niet bij die ene keer blijven, want het vlees is smaakvol en boterzacht als je het gebruikt in ...

Jeroen Meus - Garnalencocktail, bisque, varkenswangen en gebakken uier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/garnalencocktail-bisque-varkenswangen-en-gebakken-uier

... Garnalencocktail, bisque, varkenswangen en gebakken uier - Vier retrogerechten in de vorm van een hapje. - De kaaskroketten Laat de boter smelten in een grote pot en voeg de bloem eraan toe. Meng tot je een stevige roux bekomt.Voeg de melk eraan toe en breng het mengsel op ...