Resultaten voor dagelijkse kost carpaccio

Jeroen Meus - Carpaccio van rode biet met aardappelsalade en opgelegde haring - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-rode-biet-met-aardappelsalade-en-opgelegde-haring

... carpaccio van rode biet met aardappelsalade en opgelegde haring - dagelijkse kost kan heel gemakkelijk én superlekker tegelijk zijn. Deze eenvoudige aardappelsalade met carpaccio van rode biet en zure haring is daar een mooi voorbeeld van. - Voorbereiding Spoel de ...

Jeroen Meus - Carpaccio van tomaat met burrata en zelfgemaakte chutney - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-tomaat-met-burrata-en-zelfgemaakte-chutney

... carpaccio van tomaat met burrata en zelfgemaakte chutney - Jeroen kookt vanuit zijn eigen moestuin. Op het menu staan dan ook kraakverse groenten waar hij een lekkere chutney van maakt. Serveer met romige burrata en een carpaccio van tomaat. - De chutney Verwarm een scheut ...

Jeroen Meus - Carpaccio van coquilles met zeekraal en daikon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-coquilles-met-zeekraal-en-daikon

... dagen vlees met groenten en patatten te zijn! Ook dit fijne voorgerechtje met sint-jakobsschelpen, zeekraal en witte rammenas is dagelijkse kost! Jeroen werkt het gerecht af met een fijne vinaigrette met clementines in de hoofdrol. - CARPACCIOVul een kom met ijsblokken en water. Kuis de coquilles, spoel ze onder koud water en bewaar ze ...

Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette

... carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Een carpaccio van sint-jacobsnootjes met een Aziatische dressing en een frisse salsa. - Neem een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen de ...

Jeroen Meus - Carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-sint-jacobsschelp-met-ponzuvinaigrette

... carpaccio van sint-jacobsschelp met ponzuvinaigrette - Een carpaccio van sint-jacobsnootjes met een Aziatische dressing en een frisse salsa. - Neem een lepel, een (lang) vlijmscherp mes en een ruime kom. Wrik de schelp een klein beetje open en plaats het mes vlak tegen de ...

Jeroen Meus - Carpaccio van gerookte heilbot met tartaar van knolselder en appel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-gerookte-heilbot-met-tartaar-van-knolselder-en-appel

... carpaccio van gerookte heilbot met tartaar van knolselder en appel - Het voorgerecht is dit jaar een carpaccio van gerookte heilbot met een frisse tartaar van knolselder en appel. Om het geheel wat volheid te geven, serveert Jeroen er een vinaigrette op basis van gebrande ...

Jeroen Meus - Carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-ossentong-met-remouladesaus-en-groene-salade

... carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Een eenvoudige salade met een bijzonder hoofdingrediënt: gerookte ossentong. Eigenlijk is het een charcuteriebordje met een frisse salade van aardappelblokjes en boontjes met een fantastische saus. Een topper ...

Jeroen Meus - Carpaccio van komkommer met geitenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-komkommer-met-geitenkaas

... carpaccio van komkommer met geitenkaas - Dit voorgerecht kondigt de lente aan op je bord. Flinterdunne plakjes komkommer met staafjes appel, plakjes radijs en blokjes avocado. Daartussen komen toefjes geitenkaas die Jeroen op smaak brengt met wat bieslook en peper. Dit ...

Jeroen Meus - Carpaccio van gerookte eendenborst en bloedappelsien - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-gerookte-eendenborst-en-bloedappelsien

... carpaccio van gerookte eendenborst en bloedappelsien - Deze carpaccio bevat ingrediënten van een klassieke ‘Canard à l’orange’, maar is toch helemaal anders dan de traditionele warme versie. Jeroen gebruikt het sap van de bloedappelsienen in een pittige ...

Jeroen Meus - Vegetarische carpaccio met pesto en buffelmozzarella - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-carpaccio-met-pesto-en-buffelmozzarella

... Vegetarische carpaccio met pesto en buffelmozzarella - Een carpaccio van allerlei gegrilde groenten met daarbij een klassieke pesto en zachte buffelmozzarella. Fantastisch Italiaans eten en 100% vegetarisch. - Verwarm de oven voor tot 180 °C.Schil de paprika’s. Snijd ...