Resultaten voor bouillabaisse piet huysentruyt rouille sos piet

Rouille | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rouille

... rouille - Pel de look en maak een tapenade in de cutter. Doe er saffraandraadjes bij en tomatenpuree. Voeg eventueel naar smaak een spaans pepertje toe. Zet alles onder met olijfolie en cutter alles fijn. Maak een mayonaise en meng 4 el mayonaise met looktapenade (hoeveelheid ...

Bouillabaisse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bouillabaise

... bouillabaisse - Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd de lookteentjes fijn en voeg toe. Doe er ook de venkelzaadjes bij en kruid met peper en zout. Voeg dan de saffraandraadjes en de tomatenpuree toe. ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op een ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Rouille

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rouille

... rouille - rouille is een mayonaise die vaak met bouillabaisse geserveerd wordt. De saffraan zorgt voor lekkere kruidige smaak. Probeer hem nu zelf te maken met ons recept! - Pel de knoflook en plet fijn. Roer de eigelen door de look en giet er beetje bij beetje de helft van ...

Recept voor bouillabaisse met rouille - de klassieker | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bouillabaisse-met-rouille-de-klassieker

... r toe tot de vis onder komt te staan. Kook het geheel zonder deksel en schuim af. Plaats 1 uur in een voorverwarmde oven. Zeef de bouillabaisse en druk de vis goed aan. Kook eventueel nog wat in om de smaak te versterken. Neem de vetlaag af en breng op smaak met peper en zout. maak de rouille: Doe de bintjes samen met 175 g bouillabaisse, knoflook, tomaat en saffraan in een pan. Zet de pan op het vuur en kook alles in 25 minuten gaar. Laat de emulsie afkoelen. Voeg de eidooiers toe. Mix het geheel en voeg tijdens het mixen geleidelijk aan olijfolie toe, zoals een mayonaise. werk af: Doe de kokkels in een pan met 3 eetlepels bouillabaisse. Stoof de kokkels kort gaar. Snijd het stokbrood in schijfjes en rooster ze. Wrijf elk schijfje in met knoflook. Smeer rouille op elk schijfje stokbrood. Ingrediënten voor 4 personen 1,5 kggekuiste vis 100 mlolijfolie 1/2 ui 1 stengel bleekselder 1/2 venkel 1/2 rode ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen koffie ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn Directions: ...

Slasoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep

... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met een beetje ...