Resultaten voor wat zijn bresiliennenootjes
Sas Kookt!: Frisse ananassalade
http://saskookt.blogspot.be/2013/02/frisse-ananassalade.html
... Frisse ananassalade Een heel simpele fruitsalade die heerlijk smaakt als dessert, eventueel vergezeld van een bolletje ijs of wat yoghurt.Dit heb je nodig voor 2-4 personen: een halve ananas 3 takjes munt 2 eetlepels agavesiroop of honing 2 eetlepels bresiliennenootjes ...
Flan bresilienne | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-bresilienne
... Flan bresilienne - Neem een hoge taartvorm en smeer in met boter. Leg het bladerdeeg in de vorm, snij de randen eraf en prik er gaatjes in. Klop de eierdooiers op, samen met de helft van de suiker. Meng de bloem door dit beslag. Voeg de koude melk erbij en roer. Klop ...
http://saskookt.blogspot.com/2014/04/rabarbercakjes.html
... Rabarbercakjes Het recept voor deze lekkere cakejes met rabarber vond ik op de blog van Klary Koopmans. Ze zijn heerlijk fris en daarom ideaal voor bij het ontbijt. Klary maakte ze met pistachenootjes, ik met bresiliennenootjes.Dit heb je nodig voor 12 stukjes125 ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/taart-met-chocoladeganache-en-praline-bresiliennenootjes-en-mokka-ijs
... Taart met chocoladeganache en praliné, bresiliennenootjes en mokka-ijs - Voor alle chocoladeliefhebbers onder ons maakt Jeroen een fantastische taart met chocolade, chocolade en nog meer chocolade. En ook een beetje nootjes! Dit is genieten van de eerst tot ...
Jeroen Meus - Chocoladerijstpap met slagroom en zoete nootjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladerijstpap-met-slagroom-en-zoete-nootjes
... Chocoladerijstpap met slagroom en zoete nootjes - Deze rijstpap verdient het om met gouden lepeltjes gegeten te worden. Jeroen vult glazen met het chocoladedessert, afgewerkt met lichte room en brésiliennenootjes. - 0. 1. 2. Schenk melk in een pot en weeg de juiste ...
Aardappelsalade met een kiwidessert | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aardappelsalade-met-een-kiwidessert
... Aardappelsalade met een kiwidessert - Aardappelsalade: Snij de aardappelen in kleinere stukjes. Snij de ham in sliertjes, de pijpajuin in flinterdunne ringen en de augurk in blokjes. Meng alles voorzichtig onder elkaar samen met de maïs en mayonaise. Breng op smaak ...
Geglaceerde nougat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/geglaceerde-nougat
... Geglaceerde nougat - Cakevorm bedekken met aluminiumfolie. Room opkloppen met de suiker, gekonfijt fruit in kleine stukjes toevoegen. Brésiliennenootjes en amandelschilfertjes toevoegen. Eiwitten opkloppen tot vast sneeuw : op het laatste 2 el gezeefde bloemsuiker ...
Jeroen Meus - Bresiliennetaart - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bresiliennetaart
... het deeg uit de mengkom en kneed nog eens goed door met de hand. Vorm een stevige bol. 5. Vet een grote kom eventueel in met een wat olie. Leg de bol deeg in de kom en dek af met huishoudfolie. Laat rijzen op een warme plaats. 6. Verwarm de melk voor de pudding op het vuur in een steelpannetje. 7. Splits het ei en klop de eierdooier met de suiker en het vanillepoeder los met de garde. 8. Giet een beetje warme melk op het eiermengsel en roer los. Giet dit mengsel bij de warme melk in het steelpannetje en zet het vuur een beetje hoger. 9. Laat de pudding al roerend dikker worden. Stort in een koude schaal en doe er huishoudfolie over zodat er geen vel op komt. 10. Laat de pudding wat afkoelen. 11. Doe de melk voor de flan met de suiker, bloem en eieren in een mengkom. 12. Snijd de vanillestok in de lengte open, schraap er de zaadjes uit met de punt van een scherp mes en doe ze in de mengkom. 13. M ...
Pannenkoekjes met aardbeien en gember
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pannenkoekjes-met-citroen-aardbeien-en-gember
... aardbeien begint te komen.Serveer de pannenkoekjes met de aardbeien en werk eventueel af met bloemsuiker honing of ahornsiroop en wat bresiliennenootjes. ...
Jeroen Meus - Panna cotta van advocaat met banaan en chocolade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/panna-cotta-van-advocaat-met-banaan-en-chocolade
... et bananen en chocolade. Een plezierige variatie op de klassieke bananensplit. - De panna cotta Week de blaadjes gelatine in koud water.Verwarm de room met de melk op het vuur. Snijd de vanillestok in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Doe de zaadjes en de peul bij de melk met room. Laat trekken.Doe de suiker bij de warme melk met room.Knijp de blaadjes gelatine uit.Haal de vanillepeul uit de pan. Los de gelatine op in de warme room me ...