Resultaten voor desserts jeroen meus baba
Jeroen Meus - Naan met baba ganoush, bimi en chorizo - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/naan-met-baba-ganoush-bimi-en-chorizo
... Naan met baba ganoush, bimi en chorizo - baba ganoush is een klassieke Libanese bereiding die uitstekend dienst doet als spread op brood. jeroen grilt de aubergines eerst op de barbecue voor een gerookte toets. De naan met de baba ganoush wordt afgewerkt met gegrilde chorizo, ...
Jeroen Meus - Paprikasalade, gehaktballetjes, baba ganoush en hummus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paprikasalade-gehaktballetjes-baba-ganoush-en-hummus
... Paprikasalade, gehaktballetjes, baba ganoush en hummus - Met deze mezze heb je een tafel vol lekkernijen: pittige gehaktballetjes, een salade van puntpaprika, hummus, baba ganoush en nog wat geroosterde groenten. Voor ieder wat wils. - Verwarm de barbecue. Gehaktballetjes ...
Jeroen Meus - Baba au rhum met sinaasroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baba-au-rhum-met-sinaasroom
... baba au rhum met sinaasroom - De baba au rhum is een klassiek Frans gebakje. Het is een kleine droge cake die zich volzuigt met een lichte rumsiroop. jeroen geeft ze daarbovenop een mild sinaasappelaroma.Eens de baba’s een zachte spons geworden zijn, werkt jeroen ...
Jeroen Meus - Baba ganoush met wortelraita en naan - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baba-ganoush-met-wortelraita-en-naan
... baba ganoush met wortelraita en naan - Een ideale 'sharing dish' waar je ongetwijfeld veel plezier aan zal beleven! De licht gerookte smaak van de geroosterde aubergines gaan wonderlijk goed samen met de frisse wortelraita. Met wat gebakken naan erbij blijft ...
Jeroen Meus - Merguez met baba ganoush, tabouleh en pitabrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/merguez-met-baba-ganoush-tabouleh-en-pitabrood
... Merguez met baba ganoush, tabouleh en pitabrood - Na een bezoek aan Beiroet is jeroen verslingerd aan de Libanese keuken. Het lijkt een ver-van-mijn-bed-show, maar daar weten ze als de beste wat lekker koken is. Alle ingrediënten voor deze bereiding kan je moeiteloos ...
Snel baba ganoush recept (Libanese aubergine dip) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/snel-baba-ganoush-recept/
... Snel baba ganoush recept (Libanese aubergine dip) Een tijdje geleden aten we bij Libanees restaurant Maz Mez in Amsterdam-West met heerlijke, authentieke Libanese gerechten. Onze liefde voor Midden-Oosters eten werd weer helemaal aangewakkerd. Je zult de komende weken ...
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/baba-met-rum
... baba met rum - Verwarm de oven voor op 170°C/gasovenstand 3. Klop de eieren en de suiker tot een licht en luchtig mengsel, voeg daarna de warme melk en gesmolten boter toe en meng er de bloem en de gist onder. Giet in een beboterde bakvorm en laat 50 minuten bakken. Bereid ...
Baba ganoush met granaatappel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/baba-ganoush-met-granaatappel
... baba ganoush met granaatappel - Leg de aubergines op een grillplaat of brand ze boven een gasvlam totdat het vel zwartgeblakerd is en het vruchtvlees zacht aanvoelt (ong 25 min). Pel de aubergines, plet het vruchtvlees met een vork. Mix de auberginspuree met het citroensap, ...
Baba met elixir d'anvers en kaas
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/baba-met-elixir-danvers
... baba met Elixir d'Anvers - Deze baba met Elixir d'Anvers is onze versie van de Franse 'Baba au Rhum'. Geef dit heerlijk dessert een extra lokale toets met frambozen (of andere bessen), recht van bij de boer. - 1 dag op voorhand:Verwarm de oven voor ...
https://myfoodblog.nl/recipe/baba-ganoush/
... baba ganoush Misschien ken je baba ganoush al? Het is een smeersel uit de Midden-Oosterse keuken op basis van aubergine. Persoonlijk ben ik een groot liefhebber (als je het nog niet doorhad, sowieso van de Midden-Oosterse keuken :-)). Het smaakt lekker op een boterham ...