Resultaten voor vissaus garnalenbisque
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/garnalenbisque
... garnalenbisque - Met verse garnalen uit onze Noordzee maak je de lekkerste garnalenbisque, een fluweelzacht soepje dat iedereen zal smaken. - Pel de garnalen schalen en koppen bewaren. Verhit boter in een pan voeg koppen en schalen toe. Bak 5 min. Stamp de koppen ...
Jeroen Meus - Garnalenbisque - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/garnalenbisque
... garnalenbisque - Dit is een heerlijke bisque met de trots van onze Noordzee. Je kunt hem van tevoren maken en afwerken op het laatste moment. - garnalenbisque Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart. Houd de pantsers bij.Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ...
Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-garnalenbisque
... Het Nationale kerstmenu - garnalenbisque - Dit is een heerlijke bisque met de trots van onze Noordzee. Je kunt hem van tevoren maken en afwerken op het laatste moment. - 0. Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart. Houd de pantsers bij. 1. Verwarm een flinke scheut ...
Recept voor garnalenbisque | njam!
http://www.njam.tv/recepten/garnalenbisque
... bereiden: Pel de garnalen. Kleur de ajuin, de look, de wortel en de selder samen met de tijm en de laurier aan in een scheutje olijfolie. Doe de garnaalkoppen en de tomatenpuree erbij en laat even meebakken. Blus met cognac en flambeer. Voeg de tomaten ...
Recepten - Delicatesse van kip met garnalenbisque
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Delicatesse_van_kip_met_garnalenbisque
... Bereidingswijze Verhit een stevige klont boter in een kookpan en fruit hierin de ongepelde garnalen samen met de versneden ui, sjalot en wortel. Kruid met tijm, laurier, peper en zout en chilipoeder. Blus kookpan met de cognac en de wijn. Giet er water bij tot alles ...
https://koken.vtm.be/recept/garnalenbisque
... garnalenbisque - Stoof de garnalenpantsers en koppen aan in wat boter in een gewone braadpan. Wanneer ze beginnen te verkleuren mag je er de cognac bijdoen. Zet de dampkap uit en flambeer de pantsers. Haal van het vuur. Zet een kookpot op het vuur en laat hierin een klontje ...
Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt
... een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het limoensap en de rietsuiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg dan de vissaus, look en Spaanse peper toe en meng goed. Neem een slakom en meng het witloof, munt en de vinaigrette van vissaus voorzichtig onder elkaar. www.witl ...
Jeroen Meus - Oosterse garnalenbisque - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-garnalenbisque
... Oosterse garnalenbisque - Het maken van deze soep kost je wat tijd, maar het resultaat is fantastisch. We geven deze romige bisque een Aziatische punch door er gember, citroengras en limoenblaadjes in te verwerken. - Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart.Leg de ...
Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus
... Gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de pan ...
Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras
... ok, en het wit van de lente ui. Bak hierin snel vlees en de gemalen citroengras. Blijf voortdurend omscheppen. Breng op smaak met vissaus, sojasaus, ketjap, suiker, peper en het groene van het lente ui. Neem 4 grote kommen, leg de kruidensla op de bodem van een kom. Zet vervolgens de gekookte vermicelli erop en gebakken vlees. Serveer met vinaigrette van vissaus en gehakte geroosterde pindanoten. Vinaigrette van vissaus: Meng de suiker met de limoensap en vissaus. Roer tot het suiker is opgelost, doe de gehakte look en Spaanse peper erin, serveer. Ingrediënten 300 gr Suzi Wan rijstvermicelli 300 gr rundsvlees 1 el fijngehakte citroengras 1 ui 1 el gehakte look 1 el geroosterde, gehakte pinda's ½ komkommer 100 gr soja ...