Resultaten voor videevulling
Jeroen Meus - Koninginnenhapje met zalm, schelvis, mosselen en grijze garnalen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koninginnenhapje-met-zalm-schelvis-mosselen-en-grijze-garnalen
... or. Laat even drogen op het vuur zonder te kleuren. Giet er het mosselvocht bij en roer met een garde tot een gebonden saus. De videevulling Smelt een klontje boter in een kookpot en doe er een scheutje water en het sap van 1/3 citroen bij. Kruid met peper en zout. Snijd de champignons in vier en gaar ze in de boter. Haal de mosselen uit hun schelp (decorticeren). Hak de groenten eventueel wat fijner. Meng de mosselen en de groenten door de roux. Giet de champignons af en doe ze ook bij de roux. Snijd de vis in stukken en laat op een zacht vuur garen in de roux. Kruid met cayennepeper, peper en zout. Breng op smaak met het sap van ½ citroen. Giet de aardappelen af. Plet met een klont boter, een scheutje melk en twee eierdooiers tot puree. Breng op smaak met peper. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verwarm de bladerdeegkoekjes in de oven. Vul de bladerdeegkoekjes met de videevulling en werk af met garnalen, krulpeterselie en een partje citroen. Geef er aardappelpuree bij. ...