Resultaten voor steak met champignonsaus met madeira

Gegrilde steak met champignonsaus en broccolipuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/gegrilde-steak-met-champignonsaus-en-broccolipuree

... Gegrilde steak met champignonsaus en broccolipuree - Snij de broccoli in roosjes en de champignons in kwartjes. Kook de aardappelen 20 minuten in licht gezouten water. Kook de roosjes broccoli 10 minuten in licht gezouten water. Bak de fijngesnipperde ui en de cham ...

Steak champignon of archiduc | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-champignon

... cheutje whisky en wat verse peterselie smaakt het nog beter!  Kruid het vlees en doe wat boter in de pan en laat bruinen. Bak de steaks in de goudbruine margarine. Snijd de champignons in schijfjes en bak ze in dezelfde pan. Blus met de whisky. Roer het bruine aanbaksel voorzichtig los. Voeg het water met de bouillon erbij en roer goed. Voeg er de room aan toe en laa ...

Jeroen Meus - Steak Madeira met gebakken aardappelen en waterkers - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-madeira-met-gebakken-aardappelen-en-waterkers

... rozemarijn en snipper ze fijn. Schep de aardappelen, look en kruiden goed door elkaar.Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.De steak madeira Kruid de steak met peper en zout.Smelt een klont boter in een pan. Korst het vlees aan beide kanten enkele minuten aan. Als de boter te bruin wordt, voeg je een klontje koude boter toe.Verpak de steaks in aluminiumfolie en draai ze om. Laat ze rusten. Giet de vleesjus niet weg.Borstel de champignons schoon en snijd ze in vier. Smelt een verse klont boter in de pan en bak de champignons.Pel en snipper de sjalot. Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen fijn en plet met een mes. Doe de sjalot en de knoflookpulp bij de champignons.Snijd een kruisje in de bovenkant van de tomaten. Dompel ze in kokend water en pel ze. Snijd ze in vier en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in blokjes.Doe de tomatenpuree bij de champignons en laat even meebakken. Blus met de madeira en laat droog ...

Côte à l’os met champignonsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cote-los-met-champignonsaus

... Côte à l’os met champignonsaus - Côte à l’os met champignonsaus - Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer daar het vlees een halfuur in.Dep het vlees droog en rooster het naar smaak.Laat het 10 minuten rusten onder ...

Jeroen Meus - Steak met wilde boschampignonsaus, aardappelwedges en waterkers - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-met-wilde-boschampignonsaus-aardappelwedges-en-waterkers

... vol heerlijke herfstsmaken. Als fond voor de saus gebruik je het vocht waarin je het gedroogd eekhoorntjesbrood weekt. - Haal de steak uit de koelkast en laat hem op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Was de aardappelen en snijd ze in partjes zonder ze te schillen. Rits de blaadjes van de rozemarijn en hak ze wat fijner. Kruid de aardappelen met de rozemarijn, peper, zout, kippenkruiden en paprikapoeder. Giet ...

Steak tartare - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/steak-tartare/

... steak tartare De steak tartare (of steak tartaar, 't mag allebei!) stond al zo lang op mijn 'to-do-lijstje'. Toch wilde ik het een keer maken als ik weer tijd had om naar de biologische slagerij te gaan. Het vlees is namelijk rauw en moet dus supervers zijn. Daarbij ...

Steak in de wok | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-in-de-wok

... steak in de wok - Snijd de steak in kleine stukken. Snijd de witloofstronken en de champignons in fijne repen. Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees erin, ook het witloof en als laatste de champignons, laat 2 minuten mooi bakken. Kruid met peper, zout, de wokkruiden ...

Steak met roquefort | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-met-roquefort

... steak met roquefort - Hoe je het perfecte steak bakt, lees je bij onze tips. Béarnaise, peperroom, archiduc of natuur, het zijn allemaal manieren om een steak te serveren. Ook met roquefortboter is dit superlekker. Zeker eens proberen! Hak de look en peterselie fijn! ...

Ravioli met champignonsaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravioli-met-champignonsaus

... Ravioli met champignonsaus Dit is nog één van onze super lekkere snelle gerechtjes. Met een pak verse ravioli en champignons tover je met de lekkerste kruiden zo een top gerechtje op tafel.Ingrediënten Bereidingswijze: Stap voor stap recept Tips:Deze Karl Otto kruiden ...

Hapje steak tartaar

https://www.prinsessenboontjes.be/post/hapje-steak-tartaar

... Hapje steak tartaar Deze Belgische klassieker op een lekker toastje kan heel veel mensen bekoren. Het hapt gezellig weg.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij 200 g steak / filet pur in blokjes of vraag het je slager. Zie tip.Meng 1 el mayonaise met1 kl mosterd, 1 kl W ...