Resultaten voor boleten pasta
Recept voor Salade met gebakken boleten, gerookte eend en notenolie | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/salade-met-gebakken-boleten-gerookte-eend-en-notenolie/
... ngstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 250 g boleten (of andere bospaddestoelen) Toevoegen 1 dl Solo vloeibaar Toevoegen zout en peper Toevoegen 1/2 krulsla Toevoegen 1 dl notenolie Toevoegen 1 ...
Polentaballetjes met broccoli en boleten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/polentaballetjes-broccoli-boleten
... Polentaballetjes met broccoli en boleten 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 15 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeGevogelteItaliaans Ingrediënten 30 g gedroogde boleten (cêpes) een beetje melk voor de boleten ½ blokje biologische kipp ...
Polenta met paddenstoelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/polenta/polenta-paddenstoelen
... oorbereiden 30 min bereiden 20 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HapjeVegetarischItaliaans Ingrediënten 40 g gedroogde boleten (cèpes) 1 teentje knoflook, in dunne plakjes geschaafd 1 takje peterselie, fijngehakt olijfolie 1 glas groentenbouillon (of water) 100 g snelkookpolenta 20 g versgeraspte Par ...
Recept voor Verse linguine met jus van boleten, truffel en zure room | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/versgedraaide-linguine-met-jus-van-boleten-truffel-en-zure-room/
... personen 450 g wilde paddestoelen Toevoegen 2 teentjes knoflook Toevoegen 2 eetlepels Solo Toevoegen 2,5 dl boletenjus (te koop in een speciaalzaak voor wild en gevogelte) Toevoegen 100 g zure room Toevoegen peper en zout Toevoegen 450 g bloem Toevoegen 3 eieren Toevoegen 3 eierdooiers Toevoegen 3 eetlepels Bertolli extra vergine Toevoegen 3 eetlepels melk ...
Ravioli met fromage frais en bieslook en romige boletensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/ravioli/ravioli-fromage-frais-bieslook-romige-boletensaus
... Ravioli met fromage frais en bieslook en romige boletensaus 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen VoorgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 150 g fromage frais (Petit-suisse, kwark of ricotta) 5 sprieten verse ...
Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/italian-cuisine-pasta-al-forno-pasta-oven/
... Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) met kip en broccoli Ik vroeg jullie op Facebook wat jullie graag terug wilden zien op myfoodblog. Een van de antwoorden was 'een lekkere pasta'. En dus ging ik daarmee aan de slag! Het werd een 'pasta al forno' oftwel, ...
https://koken.vtm.be/recept/pasta-al-pesto
... pasta al pesto - Kook de pasta al dente en spoel hem in koud water. Verwarm hem in solo. Meng de pitten, basilicum, look en parmesaan in de cutter en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Meng het mengsel onder de pasta en serveer. Ingrediënten 4 teentjes look 4 el ...
Tarly met bospaddenstoelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/tarly/tarly-bospaddenstoelen
... eiden 0 min wachten waardering7.3obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 100 g gedroogde morieljes of boleten 1 pak Honig Tarly 200 g verse shii-take 200 g champignons 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt Voorbereiden Week de gedroogde paddenstoelen een nacht in een ruime hoeveelheid water ...
Pasta carbonara | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/pasta-carbonara
... pasta carbonara - Kook water voor de pasta. Voeg zout toe aan het kokende water en kook de pasta. Smelt een beetje boter in de pan en voeg het spek en de fijngesneden ui eraan toe. Kruid dit met peper en muskaatnoot. Bak het mooi goudgeel aan. Blus alles met de room, ...
https://koken.vtm.be/recept/pasta-amatriciana
... pasta amatriciana - Kook de pasta beetgaar en spoel in koud water. Pel en ontpit de tomaten en snij in grote stukken. Stoof de ui, de chilipepers en de tomaten in wat olijfolie en boter en meng er de pasta doorheen. Serveer met parmezaanse kaas. Ingrediënten olijfolie ...