Resultaten voor jeroen meus parijse room
Jeroen Meus - Expo van Parijse wafeltjes met mousse van tagada aardbei - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/expo-van-parijse-wafeltjes-met-mousse-van-tagada-aardbei
... Expo van parijse wafeltjes met mousse van tagada aardbei - Wie op schoolreis is geweest naar ‘t Zoet Water, kan zich waarschijnlijk iets voorstellen bij een "expo". Het gaat hier om drie verschillende smaken ijs samengedrukt tussen twee wafeltjes. jeroen ...
Witlooftaartje met Parijse champignons | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/witlooftaartje-met-parijse-champignons
... Witlooftaartje met parijse champignons - Verwijder de kruin en de buitenste blaadjes van het witloof. Stoof aan in een bodem water met boter. Kruid met peper en zout. Dek de pan af met aluminiumfolie en zet het deksel op de pan. Eminceer de champignons en versnipper ...
Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde shiitakes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/soepje-van-bruine-parijse-champignons-met-gepaneerde-shiitakes
... Soepje van bruine parijse champignons met gepaneerde shiitakes - Snipper het sjalotje en de prei en reinig de champignons. Zet deze aan in een beetje boter. Voeg hierbij de witte wijn en fond. Kruid met peper en zout en gaar onder gesloten deksel. Mix en steek door een ...
Jeroen Meus - Romige pasta met ricotta, zure room, paprika en zongedroogde tomaten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/romige-pasta-met-ricotta-zure-room-paprika-en-zongedroogde-tomaten
... Romige pasta met ricotta, zure room, paprika en zongedroogde tomaten - jeroen begint het nieuwe jaar met een eenvoudige maar lekkere vegetarische pasta. De romige tapenade is klaar in een handomdraai en je brengt alles op smaak met kappertjes, basilicum en geraspte pecorino. ...
Gewokte rundreepjes met Parijse champignons en basmatirijst | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gewokte-rundreepjes-met-parijse-champignons-en-basmatirijst
... Gewokte rundreepjes met parijse champignons en basmatirijst - Snijd de champignons in fijne plakjes. Snipper de lente-uitjes en hak de knoflook en het pepertje fijn. Kook ondertussen de basmatirijst gaar in 2,5 dl licht gezouten water. Verhit de olie in een wok en schroei ...
https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/parijse-soezen
... parijse soezen - Maak eerst de mousseline. Breng de melk in een steelpan aan de kook. Doe ondertussen de eierdooiers en de suiker in een grote kom en klop met een elektrische klopper romig. Voeg daarna de bloem toe en klop verder tot alles goed vermengd is. Zodra de ...
Jeroen Meus - Gerookte zalm met zure room ‘tartaar’ en bladerdeeggebak - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gerookte-zalm-met-zure-room-tartaar-en-bladerdeeggebak
... Gerookte zalm met zure room ‘tartaar’ en bladerdeeggebak - Een koud voorgerecht met zalm, zure room en bladerdeeggebak. - 0. Haal de bakplaat uit de oven en verwarm het toestel voor tot 180°C. 1. Snij het vel bladerdeeg in gelijke repen van 2 tot 3 cm breed. ...
Jeroen Meus - Groentecouscous met gegrilde merguez en zure room - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/groentecouscous-met-gegrilde-merguez-en-zure-room
... Groentecouscous met gegrilde merguez en zure room - jeroen ging voor Goed volk op bezoek bij het Vreemdelingenlegioen in Frankrijk. Hij kreeg er een berg droge couscous met merguezworstjes voorgeschoteld. Deze versie zit bomvol groenten en is een ode aan les là ...
Jeroen Meus - Zalm met gepofte aardappel en dressing met zure room - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalm-met-gepofte-aardappel-en-dressing-met-zure-room
... Zalm met gepofte aardappel en dressing met zure room - Zelf zalm roken is gemakkelijker dan je denkt. Je hebt er alleen een barbecue en een speciaal rookplankje voor nodig dat minstens een nacht in water geweekt is De gepofte aardappelen met zure room dressing passen ...
Recepten - Varkenskroontje met Parijse champignons en verse look
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Varkenskroontje_met_Parijse_champignons_en_verse_look_1
... Bereidingswijze Varkenskroontje: Kruid het varkenskroontje met zwarte peper en zout en kerf het vet in. Bak het kort langs alle kanten aan in wat boter. Borstel de champignons en snijd de steeltjes eraf. Zet de hoedjes apart. Deze gebruik je later voor de Escabèche. ...