Resultaten voor spaghetti provencale van jeroen meus
Jeroen Meus - Pizza Provençale - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pizza-provencale
... Pizza Provençale - Niets beter dan zelfgemaakte pizza! jeroen geeft je zijn recept voor een supermakkelijk pizzadeeg dat iedereen thuis zelf kan maken. Zet je keukenmachine en oven aan het werk voor deze vegetarische versie met gegrilde groenten en een verse tomatencompote. ...
Jeroen Meus - Champignonballetjes ‘Provençale’ met wilde rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/champignonballetjes-provencale-met-wilde-rijst
... Champignonballetjes ‘Provençale’ met wilde rijst - Dit vegetarische gerecht doet het prima zonder gehakt. jeroen rolt balletjes van Parijse champignons en serveert er een pittige Provençaalse saus met harissa bij. Misschien wel de ideale manier om ook “de klein ...
Jeroen Meus - Mosselen 'à la provençale' met getoast brood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mosselen-a-la-provencale-met-getoast-brood
... Mosselen 'à la provençale' met getoast brood - Wat is er gezelliger dan met het gezin, de familie of de vrienden te genieten van een schaal zomerse mosselen die je zonder poespas op tafel zet? jeroen serveert ze als voorgerecht, maar wie er een hoofdgerecht wil van maken ...
Jeroen Meus - Zeeduivel in een stoofpot ‘à la provençale’ - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-in-een-stoofpot-a-la-provencale
... Zeeduivel in een stoofpot ‘à la provençale’ - In de stoofpot op z’n Provençaals dobberen stukjes stevige vis. De zeeduivel is gegeerd en dus soms prijzig. Je kan hem vervangen door éénder welke andere vis met stevig visvlees. Veel verse groene kruiden brengen ...
Jeroen Meus - Snoekbaars provençale met basilicum - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snoekbaars-provencale-met-basilicum
... Snoekbaars provençale met basilicum - De Belgische winter houdt jeroen niet tegen om het Zuiden af en toe naar de keuken te brengen. Hij bakt porties filet van snoekbaars, geserveerd met in de schil gekookte aardappelen, een pan vol gestoofde Provençaalse groenten en ...
Jeroen Meus - Spaghetti bolognaise op z’n Thais - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognaise-op-zn-thais
... spaghetti bolognaise op z’n Thais - Vandaag maken we een Thaise versie van een klassieke spaghetti Bolognaise. Het rundergehakt en de tomaat blijven behouden, maar ik geef de saus een oosterse toets door er gember, citroengras, limoenblad en kokosmelk aan toe te voegen. ...
Spaghetti carbonara | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/spaghetti-carbonara
... ven heel kort (1 minuut) op een laag vuur en serveer het gerecht onmiddellijk. Ingrediënten 200 gr gezouten spek 4 eieren 500 gr spaghetti ½ l room 100 gr parmezaanse kaas 2 teentjes knoflook (geplet 1 uitje ...
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/omelet-provencale
... Omelet Provençale - Snipper de ui fijn. Kluts het ei samen met het andere eiwit. Was de courgette en snijd in blokjes. Snij ook de champignons in schijfjes. Bak de courgette, de ui en de champignons even aan in de vetstof. Voeg het ei en de kerstomaatjes toe en kruid rijkelijk ...
Jeroen Meus - Spaghetti Bolognese met linzen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-bolognese-met-linzen
... spaghetti Bolognese met linzen - Dit is de vegetarische versie van een Italiaanse klassieker. Het gehakt vervangt jeroen door linzen, maar verder wordt de ragù op de traditionele manier bereid. - spaghetti Bolognese met linzen Laat de linzen weken in water.Pel de uien ...
Jeroen Meus - Ragu van schouderstuk met spaghetti - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ragu-van-schouderstuk-met-spaghetti
... Ragu van schouderstuk met spaghetti - De meesten onder ons eten spaghetti met een bolognesesaus boordevol groentjes en gehakt. De originele spaghetti eten de Italianen echter met ragu van rundvlees. jeroen gebruikt hiervoor het zenuwstuk van de hals van de koe (vraag naar ...