Resultaten voor jeroen meus dagelijkse kost bloemkoolsoep
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met visballetjes en sesam - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-visballetjes-en-sesam
... bloemkoolsoep met visballetjes en sesam - Bij soep met balletjes denk je meestal aan vleesballetjes maar in deze hete bloemkoolsoep met curry en sesam zwemmen visballetjes. Ze bevatten zowel gerookte als rauwe schelvis. In dit vurig soepje zit ook tahin, een pasta van ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met vongole en gremolata - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-vongole-en-gremolata
... bloemkoolsoep met vongole en gremolata - Gremolata, vongole, panko, mogen klinken als moeilijke woorden maar dit gerecht is makkelijk verstaanbaar. jeroen serveert een verrukkelijke bloemkoolsoep met verschillende extra touches. De klassieke bloemkoolsoep zal ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met pancetta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-pancetta
... bloemkoolsoep met pancetta - Een deel van de bloemkool gebruikt Jeroen voor de soep; een ander deel roostert hij in de oven met pancetta. - Verwarm de oven voor tot 180 °C.Verwarm de groentebouillon. Een recept om zelf groentebouillon te maken vind je hier.Doe ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met kip en dragonpesto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-kip-en-dragonpesto
... bloemkoolsoep met kip en dragonpesto - In plaats van snoep kreeg jeroen vroeger altijd een kommetje soep. Hij is er nog altijd gek op. Vandaag op het menu: een fluweelzachte bloemkoolsoep met sneetjes gegrilde kip en een frisse dragonpesto. - Verwarm de groentebouillon. ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met grijze garnalen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-grijze-garnalen
... bloemkoolsoep met grijze garnalen - Een echte soepklassieker uit seizoen 1 in een nieuw jasje. Bij deze zijdezachte bloemkoolsoep serveert jeroen verse, grijze garnalen en waterkers. De garnaalpantsers kunnen daarna nog dienen om een geparfumeerde olie van te ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met grijze garnalen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-grijze-garnalen
... bloemkoolsoep met grijze garnalen - Een echte soepklassieker uit seizoen 1 in een nieuw jasje. Bij deze zijdezachte bloemkoolsoep serveert jeroen verse, grijze garnalen en waterkers. De garnaalpantsers kunnen daarna nog dienen om een geparfumeerde olie van te ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met grijze garnalen en waterkers - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-grijze-garnalen-en-waterkers
... bloemkoolsoep met grijze garnalen en waterkers - jeroen maakt een soep met de allerbeste producten van bij ons. Onze groententelers leveren de meest smaakvolle bloemkolen en de kwaliteit en finesse van onze grijze garnaal is van wereldklasse. Deze soep is een perfect ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep op Oosterse wijze - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-op-oosterse-wijze
... bloemkoolsoep op Oosterse wijze - Met typisch Belgische bloemkolen maakt jeroen een Oosterse soep. De exotiek is voornamelijk te danken aan een flinke lepel gele currypasta en flink wat kokosmelk. Wie als basis groentebouillon gebruikt en de vissaus vervangt door sojasaus, ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met tongschar - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-tongschar
... bloemkoolsoep met tongschar - Vandaag maakt jeroen een verfijnde groentesoep met filets van tongschar, een platvis die in de Noordzee vooral langs de Britse kusten gevangen wordt. Tongscharretjes worden het hele jaar gevangen, maar zijn het beste tussen juni en oktober. ...
Bloemkoolsoep met Ganda Ham en peterseliecoulis | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/bloemkoolsoep-met-ganda-ham-en-peterseliecoulis
... bloemkoolsoep met Ganda Ham en peterseliecoulis - Snijd ui, wit van prei, aardappel en bloemkool (ook de steel!!) in stukken, en stoof aan in de vetstof. Kruid goed met peper en zout, voeg tijm en laurier toe. Voeg de warme kippenbouillon toe, zorg dat alle groentjes ...