Resultaten voor schelvisfilet
Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schelvis-met-venkel-lamsoor-en-groene-curry
... Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry - Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry - Bak de schelvisfilet 8 minuten op het vel in een beetje boter.Was de lamsoren stoof ze enkele minuten met het sap van de citroen en een scheut olijfolie.Snijd de venkel in fijne reepjes ...
Schelvis met gremolata en puree
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schelvis-met-gremolata-en-crunchy-puree
... e bieslook walnoten en hazelnoten toe. Breng op smaak met notenolie peper en zout.Neem een ovenschotel ongeveer de grootte van de schelvisfilet en strijk deze in met olijfolie. Leg de schelvisfilet erin en verdeel de gremolata over de filet. Snijd de geschilde biocitroen in plakjes en schik de plakjes rond de vis. Plaats de schotel 20 minuten in de voorverwarmde oven van 180°C tot de vis gaar is.Verdeel de schelvisfilet in 4 porties en leg ze op een bord. Schik de crunchy puree ernaast en versier met een schijfje citroen. Lekker met een groene salade. ...
Thaise vispakketjes recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7480/thaise-vispakketjes
... Thaise ...
Groene kool pakketjes met gerookte schelvis en rode-bessensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/groene-kool/groene-kool-pakketjes-gerookte-schelvis-rode-bessensaus
... lands Ingrediënten 200 g vastkokende aardappelen, in blokjes 200 g pompoen, in blokjes 4 grote bladen groene kool 400 g gerookte schelvisfilet 400 ml halfvolle of volle melk 4 theelepels heel fijn gesnipperde bieslook voor de saus 400 g rode bessen het sap van 2 sinaasappels 50 g fijne tafelsuiker 300 ml appelsap voor de bouillon 1 blokje groentenbouillon Bereiden Vul voor de bouillon 2 pannen van dezelfde doorsnee als de stoommanden tot ongevee ...
Recept voor venkel-vissoep met kwarteleitjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/venkel-vissoep-met-kwarteleitjes
... chtjes mee. Voeg de bouillon, saffraan en kurkuma toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen. Mix de soep fijn en doe de schelvisfilet en soyaroom erbij. Warm de soep nog 5 minuten door tot de vis gaar is (maar laat ze niet meer koken). serveren: Serveer met kwarteleitjes en wat venkelkruid. Ingrediënten voor 4 personen 2 venkels 1 preiwit 1 elboter 8 gele kerstomaten 50 ggerookte heilbot 1 lvisbouillon 250 gschelvisfilet, in stukjes 125 mlsoyaroom 5 draadjes saf ...
Tempura van schelvis met zoete aardappel en yoghurt
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-schelvis-met-zoete-aardappel-en-yoghurt
... Tempura van schelvis met zoete aardappel en yoghurt - Tempura van schelvis met zoete aardappel en yoghurt - Snijd de schelvisfilet in lange dikke repen of in stukken van 50 à 70 g. Zet in de koelkast tot verder gebruik.Los de gist op in het water. Voeg de bloem ...
Soep met schelvis en schelpjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fluwelen-soepje-met-schelvis-en-schelpjes
... illon breng aan de kook en laat 15 minuten garen. Voeg de room toe en mix de soep fijn. Breng op smaak met peper en zout.Stoom de schelvisfilets gaar in een stoommandje boven kokend water of in de stoomoven.Spoel de schelpjes goed schoon in water. Roerbak ze in een scheutje olijfolie tot ze opengaan. Haal de schelpjes uit en zeef het kookvocht om onzuiverheden te verwijderen.Giet het gezeefde kookvocht van de schelpjes bij de soep voor extra smaak en warm de soep terug op. Trek de schelvisfilet in stukken en verdeel over de soepborden samen met de kokkels. Schep de soep erbij en bestrooi met peterselie en lente-ui. Serveer met stokbrood. ...
Vispannetje van schelvis met champignons
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispannetje-van-schelvis-met-champignons
... room toe en kruid met peper en zout. Laat inkoken tot sausdikte en roer regelmatig om.Snijd de tomaat in fijne plakjes.Verdeel de schelvisfilet in 4 à 6 porties en vet evenveel individuele ovenschoteltjes in met boter. Verdeel de groenten over de schoteltjes. Leg daarop het stuk schelvis en lepel er vissaus over. Schik de plakjes tomaat erop en strooi ten slotte de crumble erover. Plaats de ovenschotels 15 minuten in de oven van 180°C tot de vis gaar is.Strooi vlak voor het opdienen garnaaltjes over de ovenschotels. Serveer met stokbrood. ...
Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus
... m te verwarmen. Kooktijd: 4 minuten op kookstand 100 °C. Extra benodigd Stoomoven Variatietip Gebruik in plaats van scholfilet schelvisfilet. Het recept 'Scholfilet in dillesaus' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life. ...
Schelvis met uitjes uit de oven - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/schelvis-uitjes-oven
... vet 9 g koolhydraten Ingrediënten 400 g wortel, in blokjes 100 g kleine zilveruitjes 4 bosuitjes, in stukken van 3 cm 4 stukken schelvisfilet van 150 g 1 eetlepel verse tijm, gehakt 200 ml droge witte wijn of visfond 1 rode paprika, in kleine blokjes 2 eetlepels olijfolie Bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de wortelblokjes 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Spoel de zilveruitjes af. Meng wortel, zilverui en bosui en leg dit al ...