Resultaten voor eieren pocheren piet

Jeroen Meus - Eieren pocheren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/eieren-pocheren

... eieren pocheren - Met een beetje oefening kan je een ei perfect pocheren. - 0. Kies een hoge kookpot om de eieren te pocheren (garen in vocht dat onder het kookpunt blijft). Hoe hoger de pot, hoe makkelijker je resultaat krijgt. 1. Vul de pot voor 3/4 met water en breng ...

Aan tafel met Tanja: Ei pocheren voor dummies

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/12/ei-pocheren-voor-dummies.html

... Ei pocheren voor dummies In de top 10 rotwerkjes staat bij mij toch wel het pocheren van eieren op de klassieke wijze. Bij gebrek aan echt verse eieren dreigt zoiets op voorhand te mislukken en mocht het per ongeluk toch een keer slagen dan lukt het me hooguit met 1 ...

Vispannetje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vispannetje

... Vispannetje - Maak een blonde roux van boter en bloem. Maak hier een dikke saus van met water en witte wijn. Voeg een beetje piet Huysentruyt bouillon toe. Maak een 2de binding met room en eigelen. Voeg de champignons toe. Leg er de vismoot in en laat 2 minuten pocheren. ...

Een perfect gepocheerd ei maak je zó

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/een-perfect-gepocheerd-ei

... water. Na 1 tot 2 minuten is het ei voldoende gaar. Verhoog eventueel de temperatuur van het kookvuur een beetje.Je kan meerdere eieren tegelijk pocheren maar wie op veilig speelt doet het één voor één. De dooier van een gepocheerd ei hoort binnenin nog lopend te zijn.Vis het gepocheerde ei voorzichtig op met een schuimspaan zodat het water weglekt. Snijd eventueel losse flapjes eiwit weg. ...

Gepocheerd ei met rivierkreeftjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gepocheerd-ei/gepocheerd-ei-rivierkreeftjes

... tjes 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 11 waarderingen OntbijtVisFrans Ingrediënten 2 eieren, absoluut kakelvers 1-2 eetlepels azijn 2 sneetjes zuurdesembrood 2 eetlepels mayonaise 100 g rivierkreeftjes Bereiden Breng een ruime pan met water aan de kook en ...

Jeroen Meus - Zweedse smeus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zweedse-smeus

... en laat ze wat afkoelen. Pel de aardappelen.Breng water met een flinke scheut azijn aan de kook in een smalle, hoge kookpot om de eieren te pocheren. Het water moet naar azijn proeven.Smelt een klontje boter in een pan.Pel en halveer de ui. Snijd hem in halve ringen. Stoof de ui in de boter.Kneus en pel de knoflook. Snipper hem fijn en plet met een mes. Doe de lookpulp bij de ui.Haal de makreel van de graten. Breek hem in stukken.Snijd de aardappelen in blokjes. Doe ze bij de uien en laat even me stoven.Maak met een garde een draaikolk in het water met az ...

Recepten - Visfondue

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Visfondue

... Bereidingswijze De visfilets spoelen onder stromend water en droogdeppen. De Noordzeetongfilets oprollen, velkant naar binnen en van kop naar staart en vastprikken met een cocktailprikkertje. De overige visfilets in blokjes snijden. De visblokjes, de reuzengarnalen ...

Courgettecake | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/courgettecake

... Courgettecake - Doe de bloem met het maïszetmeel in een kom en roer goed. Klop de eieren op in een aparte kom met een mixer tot het schuimig is. Zet een kookpot op een laag vuur en warm de melk en boter op. Los de gist hierin op. Wanneer dit lauw en gesmolten is, giet ...

Eierkoeken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eierkoeken

... Eierkoeken - Klop de eieren met de suiker wit. Voeg de bloem toe en doe er een afgestreken eetlepel bicarbonaat bij. Meng goed. Giet rondjes deeg op een bakplaat met bakpapier. Bak 10 à 12 minuten in een oven van 220 graden. Ingrediënten 1 el bicarbonaat 2 eieren 100 ...

Cilbir (Turkse eieren) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/cilbir-turkse-eieren/

... Cilbir (Turkse eieren) Vandaag een gerecht dat zowel geschikt is voor ontbijt als lunch: Turkse eieren. Ook wel bekend als cilbir (çilbir). Dit gerecht bestaat uit gepocheerde eieren op een bedje van Turkse knoflookyoghurt. Om het af te maken gesmolten pittige boter, ...