Resultaten voor scampi en boursin cuisine

Scampi met curry | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-curry

... scampi met curry - Pel de scampi's en haal de darmkanalen eruit. Verhit een beetje Fama in de wok en bak de scampi's kort aan elke kant aan. Draai ze om, kruid met peper en zout en voeg de curry eraan toe. Schil de appel, snijd hem in heel kleine blokjes en voeg deze ...

Tomatensalade met Boursin croutons - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/tomatensalade/tomatensalade-boursin-croutons

... Tomatensalade met boursin croutons 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen LunchgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten olijfolie om te bakken 1 teentje knoflook, fijngeperst 4 donkerbruine boterhammen, zonder korst ...

Kipfilet met Thaise roerbakgroenten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kipfilet/kipfilet-thaise-roerbakgroenten

... Kipfilet met Thaise roerbakgroenten 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen HoofdgerechtGevogelteThais Ingrediënten 4 kipfilets, in lange, dunne reepjes 2 eetlepels zonnebloemolie 400 g Thaise roerbakgroenten 1 kuipje ...

Spitskool met gemarineerde karbonade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/spitskool/spitskool-gemarineerde-karbonade

... Spitskool met gemarineerde karbonade 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 eieren 1 kuipje boursin cuisine Knoflook & Fijne kruiden 4 schouderkarbonades 2 eetlepels bloem ...

Kabeljauw met tomaat uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/kabeljauw-tomaat-oven

... Kabeljauw met tomaat uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 15 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 500 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap 1 bakje boursin cuisine Knoflook & Fijne kruiden 3 tomaten, ...

Gevulde schnitzels met tutti frutti - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/gevulde-schnitzels-tutti-frutti

... Gevulde schnitzels met tutti frutti 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 ongepaneerde schnitzels 150 g boursin cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light 100 g tutti frutti ...

Gegratineerde zalm op een bedje van spaghetti en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/gegratineerde-zalm-bedje-spaghetti-spinazie

... Gegratineerde zalm op een bedje van spaghetti en spinazie 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 300 g spaghetti 4 zalmfilets 2 sneetjes witbrood 1 kuipje boursin cuisine Knoflook ...

Lekker eenvoudig: Scampi’s met room en tomatensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lekker-eenvoudig-scampis-met-room-en-tomatensaus

... Lekker eenvoudig: Scampi’s met room en tomatensaus - Maak terwijl je de pasta kookt de groenten en scampi's schoon. Smelt de Alpro Bakken en Braden in een hete wok en roerbak de scampi's samen met de dunne schijfjes courgette en de sjalot. Kruid af met peper en zout. ...

Penne met gemengde paddenstoelen en kerstomaatjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/penne/penne-gemengde-paddenstoelen-kerstomaatjes

... Penne met gemengde paddenstoelen en kerstomaatjes 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 300 g penne 3 eetlepels olijfolie 200 g gemengde paddenstoelen, in grove stukken ...

Uiensoep met kruidentoast - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/uiensoep/uiensoep-kruidentoast

... Uiensoep met kruidentoast 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 14 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 600 ml warme groentebouillon 2-3 eetlepels boursin cuisine ...