Resultaten voor jeroen meus recepten van a tot z far breton met armagnac

Jeroen Meus - Far Breton met Armagnac - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/far-breton-met-armagnac

... far breton met armagnac - jeroen maakt een klassieke Bretoense pruimentaart klaar met gemarineerde pruimen in Armagnac. Verrassend eenvoudig en ontzettende lekker. Deze flan is lauw op z’n best! - Verwarm de oven voor op 185°C.Meet de juiste hoeveelheid armagnac ...

Recept voor Far breton met pruimen en armagnac | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/far-breton-met-pruimen-en-armagnac/

... Menugang: Nagerecht Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen voor een taartvorm van 16 tot 20 cm diameter 100 g ontpitte pruimen Toevoegen 200 g patisseriebloem Toevoegen 150 g griessuiker ...

Franse pruimentaart (Far Breton)

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2013/11/franse-pruimentaart-far-breton.html

... Franse pruimentaart (Far Breton)In Bretagne gebruikt men voor dit typische streekgerecht Armagnac. Ik heb dit alleen niet in huis: wel Calvados en daarom geef ik er een Normandische draai aan.Verder kan je een "Far" ook met andere (gedroogde) vruchten maken. Deze taart ...

Bas-Armagnac XO van Tariquet | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/bas-armagnac-xo-van-tariquet/

... Bas-Armagnac XO van Tariquet Zijn Franse digestieven nou uit of lijkt het maar zo? Cognac en armagnac, nobele stooksels van grote traditie, ze worden zelden nog ingeschonken na een diner. Calvados heeft nog een vleug romantiek, geen idee waarom trouwens, appelen, ...

Recept voor Lekker kerstmenu met o.a. gebraiseerde kalkoen met boschampignons - Soep: Kreeftensoep met krab en armagnac | Solo O

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-kerstmenu-met-oa-gebraiseerde-kalkoen-met-boschampignons-soep-kreeftensoep-met-krab-en-armagnac/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 kreeftensoep van Knorr Toevoegen 4 voorgekookte krabbenscharen Toevoegen 1 dl Solo Delifine ...

Jeroen Meus - Pruimen-amandeltaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pruimen-amandeltaart

... Pruimen-amandeltaart - Een herfstwandeling of een broodnodige koffieklets is reden genoeg om een zelfgemaakte taart in de oven te schuiven. Zonder al te grote kunsten bak je een pruimen-amandeltaart. Wie niet van alcohol houdt, of de taart voor de kinderen bakt, kan ...

Jeroen Meus - Bretoense perentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bretoense-perentaart

... Bretoense perentaart - "Gebruik gerust Belgische peren." verzekerde jeroen ons nog, want 'Bretoens' slaat niet op de peren, maar wel op de bereidingswijze van de taart. Kenmerkend is dan vooral de zoete zanddeegbodem, dat ook gebruikt wordt ...

Jeroen Meus - Kruimeldeegtaart met flan, peer en rozijntjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kruimeldeegtaart-met-flan-peer-en-rozijntjes

... Kruimeldeegtaart met flan, peer en rozijntjes - jeroen maakt een combinatie van verschillende klassieke taartrecepten: far breton, clafoutis en de klassieke flantaart. In de vulling vinden we de smaken van vanille, kaneel en steranijs terug. Een andere zoete toets komt ...

Jeroen Meus - Piepkuiken met dragonsaus, pommes gaufrettes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-met-dragonsaus-pommes-gaufrettes-en-kropsla

... Piepkuiken met dragonsaus, pommes gaufrettes en kropsla - Kip met sla en frietjes, maar dan een beetje anders... Een knapperig geroosterd piepkuiken op de barbecue met wafelaardappeltjes, dragonsaus en een simpele salade. Kortom, simpele Dagelijkse kost met een zomerse ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...